Πέμπτη 11 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Η ...εξυγίανση

«Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί σε όλους τους τόνους ότι θα εξυγιάνει το ασφαλιστικό σύστημα, προχωρώντας σε τομές και περιορίζοντας τις σπατάλες. Ηδη έχει προχωρήσει με το ασφαλιστικό των τραπεζών. Πρέπει, όμως, να καταλάβουμε όλοι ότι οι λύσεις δεν είναι πάντα ευχάριστες. Απαιτείται απ' όλους τους Ελληνες πολίτες να δείξουν την απαιτούμενη ωριμότητα και να συνδράμουν το μεγάλο έργο της μεταρρύθμισης» (Από το κύριο άρθρο της «Απογευματινής»).

Η συρρίκνωση

«Ταυτόχρονα είναι γεγονός ότι το καθεστώς γενναίων κοινοτικών επιχορηγήσεων, που ζήσαμε τις τελευταίες δεκαετίες, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, καθώς αποτελεί στρατηγική επιλογή της ΕΕ η συρρίκνωση του αγροτικού τομέα» (Από το κύριο άρθρο του «Εθνους»).

Οι αντιθέσεις

«Στο τέλος του περασμένου μήνα κλαδικό περιοδικό προανήγγειλε μια εκδοτική συμμαχία - έκπληξη και έγραφε ότι θα κάνει πολύ μεγάλο ντόρο τον Σεπτέμβριο. Εκανε λόγο για εκδοτικό συγκρότημα "υπό διωγμό" που ετοιμάζεται να διεμβολίσει τον "διώκτη" του στην καρδιά της επικοινωνίας του. Και αναφερόταν και στη βοήθεια που περιμένει από τις Βρυξέλλες με την πλήρη κατάργηση της ονομαστικοποίησης των μετοχών των εταιρειών ΜΜΕ» (Ο Γ. Τράγκας στη «Χώρα»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ