Παρασκευή 6 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Σκύψε κι άλλο!

«Η δυσκαμψία της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα συμβάλει στην καθήλωση της παραγωγικότητας της οικονομίας και των μέσων μισθών σε χαμηλά επίπεδα, στη σταδιακή χειροτέρευση της ανταγωνιστικότητας, ιδιαίτερα μετά την ένταξη στη Ζώνη του ευρώ και στην αδυναμία προσέλκυσης ξένων επενδύσεων» (η νέα «μελέτη» της Alpha Bank/ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Ποιος θυμάται τον Συγγρό;

«Το δάχτυλο σ' αυτές τις περιπτώσεις δείχνει τον καπιταλισμό, ενώ τα φιλανθρωπικά γκαλά, μέσα στη χλιδή και την υπερβολική προβολή τους από τα media, φανερώνουν την υποκρισία με Υ κεφαλαίο, αυτού του βάρβαρου και ανηλεούς σε κάθε περίπτωση συστήματος» (ο Δ. Τσακνής για τα χρήματα που δεν έφθασαν ποτέ στα θύματα του «τσουνάμι»/ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Ποιον Παπανδρέου έχει στο μυαλό του;

«Φαίνεται παράδοξο αλλά δεν είναι. Μπορείς στην Ελλάδα σήμερα και να είσαι δεξιός και να καλλιεργείς ένα φιλοαριστερό προφίλ» (ο Χ. Τσούκας στο ΒΗΜΑ).

Ενας;

«Πράκτορας της ΕΥΠ εκλεγμένος στα όργανα του ΠΑΣΟΚ, διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο μετά τις αποκαλύψεις Σούρλα» (στην πρώτη σελίδα του ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ).

Ε, αφού το λένε οι πράκτορες!

«Ο Τζον Κένεντι δολοφονήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1963, κατ' εντολή των μυστικών υπηρεσιών της Κούβας: Το ντοκιμαντέρ του Γερμανού Βίλφριντ Χούισμαν "Ραντεβού με το θάνατο" που θα μεταδοθεί αύριο από το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD φέρει στην επιφάνεια ένα ακόμη σενάριο (;) το ντοκιμαντέρ στηρίζεται ακόμη σε μαρτυρίες πρώην πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και του Μεξικού σύμφωνα με τις οποίες ο Οσβαλντ είχε συναντηθεί στην πόλη του Μεξικού, λίγες εβδομάδες πριν από τη δολοφονία του Κένεντι, με Κουβανούς πράκτορες» (το «ρεπορτάζ» στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ