Τρίτη 29 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Τους έθιξε το δίκιο τους...

«Ο λαλίστατος Θεόδωρος Πάγκαλος, συνυπεύθυνος για τη "διάλυση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ", όπως ο ίδιος κατήγγειλε στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, ξιφούλκησε και κατά της "Ε", κατηγορώντας την ότι υποστηρίζει τον Καραμανλή! (...) γνωρίζει πάρα πολύ καλά όλο το ΠΑΣΟΚ τι υποστηρίζει και τι δεν υποστηρίζει η "Ε" (...) Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να του αναγνωρίζει ελαφρυντικά και να τον αθωώνει. Η "Ε" όμως όχι. Διότι ο κ. Πάγκαλος ενεργεί σκόπιμα και κακόβουλα, γνωρίζοντας ότι ψεύδεται και συκοφαντεί» (από το κύριο άρθρο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Μαθημένα τα βουνά...

«Η απόφαση της κυβέρνησης να κινηθεί εντός των ορίων που επιβάλλει η δημοσιονομική πειθαρχία και να μην εξαγγείλει παροχές στη ΔΕΘ παρά το γεγονός ότι βαδίζουμε σε δημοτικές, νομαρχιακές εκλογές, συνεπάγεται ένα σχετικά δύσκολο χειμώνα για χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους» (το άρθρο στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

...από φτύσιμο σε φτύσιμο

«Ο νομός Φλώρινας παραμένει και θα παραμένει "κάστρο της Δεξιάς" (όπως της Χαλκιδικής και Λακωνίας που τους πυρπόλησαν). Ο νομός Φλώρινας έχει δοκιμασθεί στον Εμφύλιο Πόλεμο από τους αντάρτες του Δημοκρατικού Στρατού. Ο νομός Φλώρινας δοκιμάσθηκε από το "παιδομάζωμα" και από τους ελάχιστους "σλαβόφωνες" και βουλγαρίζοντες που συνεχίζουν μέχρι σήμερα να προκαλούν! (...) Ολα αυτά δεν τα ξεχνούν οι Φλωρινιώτες, όπως και τη χθεσινή επέτειο του Γράμμου - Βίτσι που τίμησαν!» (ο Γ. Φωτιάδης στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ