Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Αποπλάνηση στο πάρκινγκ

«Η Βούλα τον περίμενε στο πάρκινγκ του αεροδρομίου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιβιβάστηκε και τις δύο φορές στη θέση του συνοδηγού του κόκκινου SMART. Προορισμός ήταν το tennis club. Η Βούλα του είπε ότι ζει από το μισθό της στο Ναυτικό. Ο Γιώργος, όμως, δεν της άφησε κανένα περιθώριο να αμφιβάλλει. "Δεσμεύομαι για εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας" της είπε και αυτή ενέδωσε» (αφήγηση «στενού συνεργάτη της Βούλας» στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Δεν ήξερε, δε ρώταγε;

«Ο Παπανδρέου φταίει, που την παρακαλούσε πέρυσι να κατέβει υποψήφια νομάρχης λες και ανακάλυψε το μεγάλο πολιτικό ταλέντο» (με υπογραφή Π. ΣΩΚ. στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Διάσταση απόψεων

«Ενα επιπλέον ερώτημα αφορά στο ποιος από τους δύο πρωταγωνιστές παρέσυρε ποιον (...) στο παρασκήνιο διακινούνται δύο εκ διαμέτρου αντίθετες εκδοχές» (αναφορά στο δίπολο Φώφης - Γιώργου, επίσης στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Κοινώς αρπαχτή

«Η επιλογή της κυρίας Φώφης Γεννηματά ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ήταν λάθος (...) ήταν δεύτερο λάθος του ΠΑΣΟΚ να μιλήσει για "δικαστικό πραξικόπημα" (...) υποδηλώνει και κάτι χειρότερο: "θέλανε να αξιοποιήσουν εκλογικά την κυρία Γεννηματά (πόσο και πώς άραγε;) και ας ακυρωνόταν μετά η εκλογή της"» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Σαλταδόροι και μαυραγορίτες

«Το μεγαλείο στην πολιτική φαίνεται όπως και στη ζωή: στα δύσκολα. Στην Κατοχή άλλοι ήταν σαλταδόροι κι άλλοι μαυραγορίτες - αυτό που τους ξεχώριζε ήταν αυτό το μεγαλείο που ο ένας είχε και ο άλλος όχι» (ο Γ. Λακόπουλος στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ