Σάββατο 19 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Κανένα εμπόδιο στις μπίζνες

«Το "πράσινο φως" για την έναρξη υλοποίησης των εξοπλιστικών προγραμμάτων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων (...) άναψε χθες μετά τη συνάντηση των συναρμόδιων υπουργών» (η είδηση στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

Δεν ξεχνάνε το στόχο

«Το ασφαλιστικό εξακολουθεί να παραμένει νάρκη στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας (...) Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κρούει για μια ακόμη φορά τον κώδωνα του κινδύνου (...) Ποιος μπορεί να τον ακούσει μέσα στο θόρυβο για τα DVD, τους εκβιασμούς και τις εκδοτικές διαμάχες;» (από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Κάλπικη ανησυχία

«"Τα ιδιωτικά σχολεία διαιωνίζουν ένα σύστημα απαρτχάιντ στην εκπαίδευση, καθώς παίρνουν την αφρόκρεμα των πιο ικανών μαθητών αποδυναμώνοντας τα δημόσια σχολεία", λέει ο δρ. Αντονι Σέλντον, ο οποίος διευθύνει ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της Βρετανίας» (το θέμα στα ΝΕΑ).

Δεν έχουν χρόνο για χάσιμο

«Το αεροσκάφος με βάση το Ρότερνταμ θα προσφέρει αποκλειστικά υπηρεσίες αεροταξί σε 22 χώρες της Ευρώπης. Η πρωτοτυπία είναι ότι οι πελάτες θα παραγγέλλουν την πτήση δηλώνοντας μέσω διαδικτύου την περιοχή που βρίσκονται καθώς και τον επιθυμητό προορισμό (...) Το αεροταξί θα μεταφέρει τέσσερις επιβάτες (...) Η υπηρεσία απευθύνεται σε πελάτες που δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, κυρίως επιχειρηματίες, μάνατζερ και κυβερνητικούς αξιωματούχους» (το ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ