Σάββατο 14 Νοέμβρη 2020 - Κυριακή 15 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μικρής διάρκειας βροχές στα νησιά του Ιονίου, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά από το μεσημέρι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Στη βόρεια Ελλάδα τη Δευτέρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις, ενώ στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια της χώρας θα σημειωθούν αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου και την Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ