Παρασκευή 3 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φωτ.

Πάνε 2 χρόνια από την ημέρα - 3 Μάρτη 1998 - που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, στέλεχος του ΚΚΕ, ο συνεπής και πιστός κομμουνιστής. Το κενό που άφησε είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Ομως, μην ανησυχείς, Τάκη. Εμείς ακολουθούμε και βαδίζουμε το δρόμο, που εσύ μας έδειξες.

Στη μνήμη σου, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Φρυγίας Βύρωνα.

Η γυναίκα του, οι κόρες και τα εγγόνια του

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου ΝΩΝΤΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, με τη συμπλήρωση 5 χρόνων από το θάνατό του, της λατρευτής μητέρας μου ΜΑΡΟΥΣΑΣ ΧΙΟΝΙΔΟΥ, που συμπληρώθηκαν 3 χρόνια απουσίας της. Καθώς και στη μνήμη του σεβαστού θείου μου ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 9 χρόνια, προσφέρω στο ΚΚΕ 50.000 δρχ.

Ελένη Σωτηροπούλου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Γ. ΠΑΠΑΡΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, του ανθρώπου με τη μεγάλη κοινωνική προσφορά, αλλά και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό του, προσφέρουμε 50.000 δρχ. στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», που εκπροσωπεί τον ιδεολογικό χώρο τον οποίον τόσο τίμησε και αγάπησε όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο Πετρούπολης κ. Γιώργο Γιώγο, τους αντιδημάρχους, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, όλους τους συγγενείς και φίλους μας που παραβρέθηκαν στη νεκρώσιμη Ακολουθία στις 19 Φλεβάρη 2000 στην εκκλησία της Παναγίτσας στην Κηπούπολη.

Το 40ήμερο μνημόσυνό του θα γίνει στην Παναγίτσα Κηπούπολης στις 26 Μάρτη στις 10.00 π.μ.

Η οικογένειά του

* * *

Εκλεισε ένας χρόνος από το θάνατο της γυναίκας μου ΜΑΡΙΑΣ.

Στη μνήμη της, προσφέρω 20.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Γιάννης Ξυδιάς

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από το θάνατο του σεμνού και ακούραστου αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, 60.000 δρχ., μέσω ΝΕ Αχαΐας, για τον εκλογικό αγώνα.

Τα παιδιά του Στέλιος και Σπύρος Καλαμάς

* * *

Η Πετρούλα Νικολοπούλου πρόσφερε 20.000 δρχ. στο Παράρτημα Αχαρνών - Βάθης, στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών, οι οποίοι με σκληρές θυσίες και αντιξοότητες έστησαν το Παράρτημα, που συνεχίζει και σήμερα τη δράση του:ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΡΑΧΑΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ, ΜΙΜΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΒΙΤΣΙΑΝΟΥ, ΣΠΥΡΟΥ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΣΧΟΥ, ΜΗΤΣΟΥ ΚΟΥΓΙΟΥΦΑ, ΓΙΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.

* * *

Στη μνήμη της αγαπημένης αγωνίστριας ΜΑΡΙΚΑΣ ΓΚΑΤΖΟΥΝΗ, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρουμε 20.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Λογοτεχνών.

Η Μ. Γκατζούνη ήταν η Μάνα των παράνομων του αντιδικτατορικού αγώνα '67 - '74, η οποία, μέσα σε δύσκολες συνθήκες, τους περιέθαλψε. Ποιος τη γνώρισε και δεν πόνεσε για το χαμό της.

Πετρούλα και Γιάννης Νικολόπουλος



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ