Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές

ένα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Συνοδοιπόροι» στους ανεξάντλητους δρόμους του καλού ελληνικού τραγουδιού είναι οι Δημήτρης Κοντογιάννης, Μόρφω Τσαϊρέλλη, Σοφία Ασυχίδου και Γιάννης Λάρδης, που από χτες εμφανίζονται στο «Δρόμο» - πρώην «Πανσέληνος» - (Αδριανού 101, Πλάκα, τηλ. 210-3247575).

Στο φετινό του πρόγραμμα ο Δ. Κοντογιάννης παρουσιάζει δημιουργίες από όλο το λαϊκό τραγούδι, με ξεχωριστές αναφορές σε τραγούδια του Ρασούλη και στη δισκογραφική συνεργασία του με τον Μαμαγκάκη, με τίτλο «Οι δρόμοι της νύχτας» και περιλαμβάνει μελοποιήσεις ποιημάτων των Γιάννη Ρίτσου, Βικτωρίας Μακρή κ.ά. Η Μόρφω Τσαϊρέλλη, εκτός από επιλεγμένα λαϊκά τραγούδια, θα παρουσιάσει κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο «Για φωνή και ακορντεόν. Μόρφω Τσαϊρέλλη - Ηρακλής Βαβάτσικας».

Τραγούδια νεότερων συνθετών και γνωστές λαϊκές επιτυχίες θα παρουσιάζει η Σοφία Ασυχίδου, ενώ ο Γιάννης Λάρδης θα ερμηνεύει ένα απάνθισμα κλασικών δημιουργιών του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού (Λοΐζου, Κουγιουμτζή, Ζαμπέτα κ.ά.). Μέρες λειτουργίας: Πέμπτη - Σάββατο (11 μ.μ.).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ