Κυριακή 1 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

* Ανακοίνωση της Νέας Σκακιστικής Κίνησής μας ενημερώνει σχετικά με τη δικαίωση της ένστασης για τις εκλογές της ΕΣΣΝΑ.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την απόφαση 5356/2009, δικαίωσε πλήρως την ένσταση της Νέας Σκακιστικής Κίνησης για τις εκλογές στην ΕΣΣΝΑ σε ό,τι αφορά στην κατανομή εδρών. Η απόφαση επιστρέφει στην ΝΣΚ την έδρα που παράτυπα της είχε αφαιρεθεί από την εφορευτική επιτροπή και πλέον εκπροσωπείται από 3 μέλη στο ΔΣ της ΕΣΣΝΑ.

Η Νέα Σκακιστική Κίνηση παραμένει σταθερά υπέρμαχος της απλής αναλογικής για όλες τις εκλογές σε όλα τα επίπεδα των φορέων του σκακιού και γενικά του αθλητισμού και καλεί τους σκακιστικούς συλλόγους να βγάλουν συμπεράσματα για τις μεθόδους και τις αυθαιρεσίες των διοικούντων το ελληνικό σκάκι.

* Σημαντική επιτυχία σημείωσε η γυναικεία ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα γυναικών Αττικής, όπου ισοβάθμησε στη 2 - 3η θέση με 8 βαθμούς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 1ος γύρος: ΣΟΝΦ - Π.Σ. Περιστερίου 0-3, 2ος γύρος: ΑΦΟΑΝ - ΣΟΝΦ 0-3, 3ος γύρος: ΣΟ Παγκρατίου - ΣΟΝΦ 1-2, 4ος γύρος: ΣΟΝΦ - ΣΜΣ Ελευσίνας 2,5 - 0,5, 5ος γύρος: ΣΟΝΦ - ΣΟ Περιστερίου 2,5 - 0,5.

Στις συνθέσεις της ομάδας αγωνίστηκαν εκ περιτροπής οι Σερετάκη Ντίνα, Βαζελάκη Σταματία, Φαραντούρη Μαρίνα και Μπολάσκο Ελένη.

Αλλη μια επιτυχία του ΣΟΝΦ ήταν και η διοργάνωση του φθινοπωρινού Ανοικτού Τουρνουά, νικητής του οποίου ήταν ο Δημήτρης Γώγος. Στη δεύτερη θέση ο Παν. Σπυρόπουλος.

* Αγώνα επίδειξης τυφλού σκακιού διοργάνωσε ο Σκακιστικός Ομιλος Πετρούπολης στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης (Μπουμπουλίνας 59). Ο διεθνής μετρ και σπεσιαλίστας του «Μπλάιντ» Τάκης Πανταβός αντιμετώπισε τρεις αντιπάλους.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ