Σάββατο 24 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ: Αύριο Κυριακή πραγματοποιείται η γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Πανελλαδικής Ενωσης Λιθογράφων, στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (πλ. Κάνιγγος), στις 10 π.μ.

ΟΔΗΓΟΙ: Απεργία στις 26 Απρίλη αποφάσισε το Συνδικάτο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ελλάδας, καταγγέλλοντας την αδιαλλαξία των εργοδοτών, που εδώ και μέρες δεν έχουν καν απαντήσει στην πρόταση του συνδικάτου για την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

ΑΡΚΑΔΙΑ: Απλήρωτοι παραμένουν εδώ και εφτά μήνες περίπου 30 εργαζόμενοι σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς στο Δήμο Τρίπολης, καθώς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, όπως καταγγέλλει η Γραμματεία Αρκαδίας του ΠΑΜΕ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ: Στάσεις εργασίας πραγματοποιούν την Τρίτη 27 Απρίλη (7.30 π.μ. έως 11.30 π.μ.) οι εργαζόμενοι σε όλες τις περιφέρειες της χώρας για το σχέδιο «Καλλικράτης». Επίσης, η Ομοσπονδία αποφάσισε την πραγματοποίηση στάσης και στις 4 Μάη.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Να αποδοθούν ευθύνες στους υπευθύνους για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα με θύμα τον 53χρονο Βασίλη Γρηγορίου στην καθαριότητα του Δήμου Τρικκαίων απαιτεί με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Νομού Τρικάλων του ΠΑΜΕ. «Το εργατικό δυστύχημα φέρνει στην επιφάνεια τις τεράστιες ευθύνες που υπάρχουν για τις ελλείψεις στα μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους», σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ