Τετάρτη 12 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Στο δρόμο πετιούνται 14 εργαζόμενοι στην κοινότητα Κρυονερίου μετά από απόφαση του χτεσινού κοινοτικού συμβουλίου όπου με τις ψήφους των παρατάξεων που στηρίζονται από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ακυρώθηκε απόφαση (Φλεβάρης 2010) με την οποία οριζόταν η μεταφορά των εργαζομένων από την κοινοτική επιχείρηση (έχει κλείσει) στην Κοινότητα, όπως και έγινε.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην αντεργατική επίθεση πραγματοποιούν σήμερα Τετάρτη οι εργαζόμενοι των Νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ και ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, στη Θεσσαλονίκη, στις 9 π.μ. στον κόμβο Ευαγγελίστριας.

ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ: Σε καθημερινές στάσεις εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ. προχωρούν καθημερινά οι εργαζόμενοι στις νομαρχίες. Οι ταξικές δυνάμεις, «Ενωτικό Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο», καλούν σε μαζική συμμετοχή στην πάλη για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής - μέρος της οποίας είναι και το σχέδιο «Καλλικράτης» - και καταγγέλλουν την ΠΑΣΚΕ που ακυρώνει το ομόφωνο «όχι» στο σχέδιο αυτό κάνοντας προτάσεις σε μια λογική διαχείρισης.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Στο πλευρό των 11 εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κερκυραίων (που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας δεδουλευμένα 3 μηνών) βρέθηκε κλιμάκιο της ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, εκφράζοντας τη συμπαράσταση του Κόμματος και καλώντας στους σε συσπείρωση στο Κόμμα, με φόντο μάλιστα την εφαρμογή του «Καλλικράτη» που θα εντείνει την αντιλαϊκή επίθεση.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ