Τρίτη 8 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«PHONEMARKETING» - «PRS»: Σε γενική συνέλευση προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «Phonemarketing» (τηλεφωνικό κέντρο) στη Ν. Ιωνία, οι οποίοι διανύουν ήδη την όγδοη εβδομάδα των απεργιακών τους κινητοποιήσεων ενάντια στη μεθόδευση της εργοδοσίας να επιβάλλει την εκ περιτροπής εργασία του ενός 8ωρου τη βδομάδα. Σε γενική συνέλευση επίσης προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην εισπρακτική εταιρεία «PRS» που εδρεύει στο ίδιο κτίριο, προκειμένου να καθορίσουν τα βήματά τους για τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους.

OKANA: Συνεχίζεται για 12η μέρα η κατάληψη των κεντρικών γραφείων του ΟΚΑΝΑ από τους εργαζόμενους του Οργανισμού, με κύριο αίτημα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και παράλληλα υπερασπίζουν το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα, υψηλών προδιαγραφών στην πρόληψη, την απεξάρτηση και την κοινωνική επανένταξη. Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι εδώ και τρία χρόνια δεν έχουν υπογράψει ΣΣΕ.

ΣΕΑΑΝ: Παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Ιδρύματος χρονίων παθήσεων Δυτικής Αττικής θα κάνει αύριο, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων ενάντια στην παρακράτηση μέρους των συντάξεων των νοσηλευομένων στο Ιδρυμα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ