Τετάρτη 29 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: Απεργία πραγματοποίησαν χτες οι εργαζόμενοι στο Ταμείο Υγείας της πρώην Αγροτικής Τράπεζας ενάντια σε τροπολογία που έχει φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση και προβλέπει τη μεταφορά των συνταξιούχων του Ταμείου στον ΕΟΠΥΥ, χωρίς όμως να προβλέπεται και η αντίστοιχη μεταφορά των υπηρεσιών και του προσωπικού του.

ΣΕΤΗΠ: Την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση πραγματοποιεί σήμερα, Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Ν. Αττικής. Η συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5β, πλ. Μητροπόλεως).

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ»: Σε 24ωρη απεργία προχώρησαν χτες οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «Εξπρές Σέρβις», οι οποίοι είναι απλήρωτοι τους τελευταίους 10 μήνες. Κατήγγειλαν, επίσης, τις απολύσεις πέντε εργαζομένων που πρωτοστατούν στην ίδρυση σωματείου στο χώρο.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «HELLENIC STEEL»: Με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες μέχρι την Παρασκευή συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι του Χαλυβουργείου της Θεσσαλονίκης (HELLENIC STEEL). Παλεύουν ενάντια στα σχέδια της εργοδοσίας να επιβάλει μειώσεις των μισθών κατά 22% και απαιτούν την υπογραφή ΣΣΕ χωρίς μειώσεις.

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «EXTRA»: Νέα 48ωρη απεργία για σήμερα και αύριο προκήρυξε το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής, μετά από την ομόφωνη απόφαση της χτεσινής συνέλευσης των εργαζομένων στο σούπερ μάρκετ «EXTRA». Οι εργαζόμενοι απαιτούν να επαναπροσληφθεί άμεσα απολυμένη εργαζόμενη, να αποκατασταθούν οι μισθοί όλων των εργαζομένων με βάση την κλαδική σύμβαση του εμπορίου του 2011 και να σταματήσουν οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ