Τετάρτη 20 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ «μολότοφ» επιτέθηκε χτες στις 2.40 τα ξημερώματα ομάδα περίπου 40 ατόμων στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται έξω από τα παλιά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50. Οι δράστες, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν συγκεντρωμένοι στη διασταύρωση Ζωοδόχου Πηγής και Διδότου απ' όπου επιτέθηκαν στους αστυνομικούς. Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Αθήνας - Θεσσαλονίκης» ανέλαβε με τηλεφώνημα την ευθύνη για τις δύο χτεσινές επιθέσεις σε υπό κατασκευή κτίρια, όπου θα στεγαστούν τα αστυνομικά τμήματα της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης και της Πεντέλης. Ενέργειες που αποτελούν βούτυρο στο ψωμί για την ένταση των κατασταλτικών μηχανισμών σε βάρος του λαϊκού κινήματος. Η πρώτη ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 4.35 τα ξημερώματα σε κτίριο όπου θα στεγαστεί αστυνομικό τμήμα, στην οδό Ωραιοκάστρου, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Αργότερα στις 6.57 το πρωί έγινε έκρηξη μηχανισμού μικρής ισχύος σε υπό κατασκευή κτίριο, στην οδό Αγίας Τριάδας στη Νέα Πεντέλη.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ χτες στην Καλλιθέα. Ανδρας, 40 χρόνων, σκότωσε χτες την 26χρονη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμά τους και στη συνέχεια έπεσε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου μαζί με τα δύο παιδιά του, ηλικίας δύο και τριών χρονών. Ο πατέρας και το ένα παιδί σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ το άλλο παιδάκι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο σε νοσοκομείο.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ