Σάββατο 4 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ήταν μέχρι χτες το βράδυ αστυνομική έρευνα σχετικά με τους τρεις άνδρες που ελέγχθηκαν από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να γίνει ένοπλη συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκε ο ένας απ' αυτούς. Το γεγονός συνέβη στις 11.20 το πρωί, στη διασταύρωση των οδών Πεισιστράτου και Ξενοφώντος, στην Καλλιθέα. Ο ένας από τους τρεις φέρεται να είναι γιατρός ορθοπεδικός από την Πάτρα, 47 χρόνων, ο δεύτερος είναι από τη Θεσσαλονίκη κάτοικος Αχαρνών και ο τρίτος που τραυματίστηκε είναι Γεωργιανός.

ΕΝΑΣ 22ΧΡΟΝΟΣ συνελήφθη προχτές από αστυνομικούς, μετά από μαρτυρίες ότι τον είδαν να κινείται ύποπτα με ΙΧ έξω από το κέντρο «ΘΕΑ» στον Αλιμο, λίγο πριν γίνει έκρηξη βόμβας. Μετά από ειδική έρευνα που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι στα ρούχα του και στο αυτοκίνητο υπήρχαν ίχνη εκρηκτικού υλικού ίδιο με αυτό της βόμβας.

ΝΕΚΡΟΣ ανασύρθηκε ψαροντουφεκάς από τη θαλάσσια περιοχή Χαμολιάς στο Πόρτο Ράφτη. Ο 58χρονος αγνοούνταν από προχτές το απόγευμα και βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες σε ξηρά και θάλασσα με τη συμμετοχή δύο πλωτών περιπολικών του Λιμενικού και ενός ναυαγοσωστικού σκάφους, καθώς και δυτών.

ΣΤΟΥΣ ΕΦΕΤΕΣ ανακριτές που ερευνούν τη βομβιστική επίθεση έξω από το σπίτι του νέου δημάρχου Πειραιά, Β. Μιχαλολιάκου, το 2001, κατέθεσε ως μάρτυρας χτες ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρθηκε σε όσα του είπε τότε, σχετικά με το θέμα, ο Β. Μιχαλολιάκος.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ