Σάββατο 21 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΛΑΡΙΣΑ: Με την παρουσία εκπροσώπων δεκάδων μαζικών φορέων του νομού, βουλευτών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστικών και αγροτικών φορέων και πολλών κατοίκων της Λάρισας, πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ, στην πλατεία Ταχυδρομείου της πόλης, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής απόφασης, με την οποία δίνεται άδεια καύσης του ρυπογόνου και καρκινογόνου υλικού πετ - κοκ από βιομηχανίες της περιοχής.

ΠΑΤΡΑ: Νεκρός, με δύο σφαίρες στην καρδιά, βρέθηκε χθες το απόγευμα στην πλαζ της Αγυιάς στην Πάτρα ο 52χρονος Γιώργος Ξάνθης, προϊστάμενος της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αξιωματικός αυτοκτόνησε στις 10 το πρωί με το υπηρεσιακό του περίστροφο. Περαιτέρω έρευνες για το περιστατικό διεξάγει η Ασφάλεια Πατρών και η Εισαγγελία.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ύψους 146.735 ευρώ θα πρέπει να καταβάλει ο πλοίαρχος του δεξαμενόπλοιου «Ναύκρατις», γιατί προκάλεσε θαλάσσια ρύπανση μήκους 3,5 ναυτικών μιλίων το Μάη του 1990 έξω από το λιμάνι του Πειραιά. Την πρόταση αυτή έκανε στο Ε` Τμήμα του ΣτΕ η σύμβουλος Επικρατείας Μ. Γκορτζίδου, ζητώντας παράλληλα να μην αναιρεθεί η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου που επικύρωσε το πρόστιμο.

ΝΙΚΑΙΑ: O Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Κορυδαλλού και ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας - μέλη της ΟΓΕ, διοργανώνουν κοινή εκδήλωση την Τετάρτη 25 Απρίλη 2007, στις 5 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10, 1ος όροφος), με θέμα: «Οχι στα ναρκωτικά, ναι στη ζωή». Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Νίκος Μπουντούρογλου, αντιπρόεδρος του ΕΣΥΝ, ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν από το Σύλλογο Οικογένειας Θεραπευτικού Προγράμματος «ΙΘΑΚΗ» και το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Θεραπευτικού Προγράμματος «18 ΑΝΩ».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ