Σάββατο 21 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΛΑΡΙΣΑ: Με την παρουσία εκπροσώπων δεκάδων μαζικών φορέων του νομού, βουλευτών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστικών και αγροτικών φορέων και πολλών κατοίκων της Λάρισας, πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ, στην πλατεία Ταχυδρομείου της πόλης, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής απόφασης, με την οποία δίνεται άδεια καύσης του ρυπογόνου και καρκινογόνου υλικού πετ - κοκ από βιομηχανίες της περιοχής.

ΠΑΤΡΑ: Νεκρός, με δύο σφαίρες στην καρδιά, βρέθηκε χθες το απόγευμα στην πλαζ της Αγυιάς στην Πάτρα ο 52χρονος Γιώργος Ξάνθης, προϊστάμενος της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αξιωματικός αυτοκτόνησε στις 10 το πρωί με το υπηρεσιακό του περίστροφο. Περαιτέρω έρευνες για το περιστατικό διεξάγει η Ασφάλεια Πατρών και η Εισαγγελία.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ύψους 146.735 ευρώ θα πρέπει να καταβάλει ο πλοίαρχος του δεξαμενόπλοιου «Ναύκρατις», γιατί προκάλεσε θαλάσσια ρύπανση μήκους 3,5 ναυτικών μιλίων το Μάη του 1990 έξω από το λιμάνι του Πειραιά. Την πρόταση αυτή έκανε στο Ε` Τμήμα του ΣτΕ η σύμβουλος Επικρατείας Μ. Γκορτζίδου, ζητώντας παράλληλα να μην αναιρεθεί η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου που επικύρωσε το πρόστιμο.

ΝΙΚΑΙΑ: O Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Κορυδαλλού και ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας - μέλη της ΟΓΕ, διοργανώνουν κοινή εκδήλωση την Τετάρτη 25 Απρίλη 2007, στις 5 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10, 1ος όροφος), με θέμα: «Οχι στα ναρκωτικά, ναι στη ζωή». Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Νίκος Μπουντούρογλου, αντιπρόεδρος του ΕΣΥΝ, ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν από το Σύλλογο Οικογένειας Θεραπευτικού Προγράμματος «ΙΘΑΚΗ» και το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Θεραπευτικού Προγράμματος «18 ΑΝΩ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ