Τετάρτη 9 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Βέρα Νικολαΐδου και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς αν σκοπεύει η κυβέρνηση να δώσει τέλος σ' αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση και να καταβάλει άμεσα τα δεδουλευμένα στις επί συμβάσει καθαρίστριες των σχολείων της Λέσβου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει για την άμεση καταβολή των χρημάτων στους σχολικούς τροχονόμους της Μυτιλήνης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Εύα Μελά, Λιάνα Κανέλλη και Λίλα Καφαντάρη ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση άμεσα για τη συντήρηση και διάσωση του Ιερού ναού του Αγ. Νικολάου Οχιάς Μάνης, ώστε να μπορεί να συνεχίζει τη λειτουργία του σαν ενοριακός ναός, ενώ παράλληλα να αναδεικνύεται η ιστορική και πολιτιστική του αξία.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Γιάννης Ζιώγας και Γιάννης Πρωτούλης ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς, εάν άμεσα θα μειωθεί η τιμή του ρεύματος για τους ανάπηρους με αναπνευστική ανεπάρκεια, όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ