Πέμπτη 17 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαυρίκος, Λιάνα Κανέλλη, Λίλα Καφαντάρη, Εύα Μελά και Γιάννης Πρωτούλης ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς, σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσουν ώστε να σταματήσουν οι αδικίες σε βάρος των οδηγών ταξί και να εφαρμόζεται η Συλλογική Σύμβαση του κλάδου τους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Νίκος Γκατζής, Γιάννης Ζιώγας, Γιώργος Μαυρίκος, Λίλα Καφαντάρη, Γιάννης Πρωτούλης και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση να εξοφλήσει άμεσα τους 1.000 περίπου απλήρωτους αναπληρωτές καθηγητές.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιώργος Μαυρίκος, Δήμος Κουμπούρης και Τάκης Τσιόγκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση για την επίλυση του προβλήματος της σχολικής στέγης, ώστε άμεσα να ανεγερθεί το 2ο Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο στο Δήμο Καρύστου του νομού Ευβοίας με σύγχρονες προδιαγραφές και να αναβαθμιστεί το σχολείο των Καλυβίων σε 6θέσιο, με ταυτόχρονη επισκευή του κτιρίου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, Νίκος Μωραΐτης και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρει για την άμεση αποτίμηση των ζημιών και την πλήρη και άμεση αποζημίωση των πληγέντων αγροτών της Αχαΐας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς αν η κυβέρνηση θα παρέμβει ώστε οι δημόσιες και ιδιωτικές εκτάσεις να μην εκχωρηθούν στις μονές και στους επιχειρηματικούς ομίλους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής, Γιάννης Ζιώγας, Κώστας Καζάκος, Λίλα Καφαντάρη, Εύα Μελά και Γιάννης Πρωτούλης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό αν θα προχωρήσει στην εξίσωση του ωραρίου όλων των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας (δασκάλων και νηπιαγωγών) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Δήμος Κουμπούρης, Γιώργος Μαυρίκος και Τάκης Τσιόγκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό αν η κυβέρνηση θα πάρει υπόψη της την εκφρασμένη θέληση του λαού του Δήμου Κηρέως και της ευρύτερης περιοχής και θα προχωρήσει στην απόρριψη της θετικής γνωμοδότηση της ΡΑΕ, ακυρώνοντας κάθε σχεδιασμό εγκατάστασης λιθανθρακικής μονάδας παραγωγής ηλεκτρενέργειας στο Μαντούδι του Δήμου Κηρέως στο Νομό Ευβοίας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ