Τετάρτη 22 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο

ΣΕΤΗΠ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας οργανώνει σήμερα στις 9 π.μ. το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Αττικής (ΣΕΤΗΠ), με αφορμή το νέο «κρούσμα» εργοδοτικής αυθαιρεσίας σε επιχείρηση της Θεσσαλονίκης, όπου η εργοδοσία απέλυσε εργαζόμενους επειδή δεν ήταν «παραγωγικοί» και «δεν έπιαναν τους στόχους», όπως καταγγέλλει το Συνδικάτο. Παράλληλα, οι απολυμένοι ανακάλυψαν ότι λείπουν τα ένσημά τους από τον Ιούλη του 2016 μέχρι τον Φλεβάρη του 2017.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Κορίνθου, αύριο Πέμπτη, στις 9 π.μ., καλεί η Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων στο δήμο Κορίνθου. Τη μέρα αυτή θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κάνει οι συμβασιούχοι ενάντια στην άρνηση της δημοτικής αρχής να ανανεώσει τις συμβάσεις τους. Στην κινητοποίηση καλεί και ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων του νομού.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Την αλληλεγγύη της στις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των εργαζομένων της «Εθνικής Ασφαλιστικής», που συμπληρώνουν ένα μήνα, εκφράζει η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στις Ασφαλιστικές Εταιρείες. Σήμερα οι εργαζόμενοι ολοκληρώνουν τη 48ωρη απεργία που ξεκίνησαν χτες. Οι κινητοποιήσεις γίνονται λόγω της επικείμενης πώλησης της εταιρείας. Η Επιτροπή προβάλλει τα εξής αιτήματα: Εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, απευθείας πρόσληψη με πλήρη ωράρια στην εταιρεία όλων των ενοικιαζόμενων εργαζομένων, ισχύς της επιχειρησιακής ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας κ.ά.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ