Παρασκευή 2 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΦΤΩΧΑ και κατώτερα του αναμενομένου ήταν τα αποτελέσματα της επιχείρησης του Κ. Καραμανλή να στοιχίσει τους βουλευτές πίσω του, στη βάση της απόκρουσης της λασπολογικής επίθεσης που δέχεται το κόμμα του από τα διαπλεκόμενα. (σελίδα 10)

ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ κεφάλαιο, με την ίδρυση ανωνύμων εταιριών από την ΚΕΔ και τη συνεργασία με ιδιώτες, παραδίδεται και η τεράστια ακίνητη περιουσία του δημοσίου, η οποία εισάγεται και στο Χρηματιστήριο της Αθήνας. (σελίδα 16)

ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ρύθμιση επιχειρεί για άλλη μια χρονιά να συγκρατήσει τις αυξήσεις στα δίδακτρα των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων όλων των κλάδων και βαθμίδων η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης. (σελίδα 17)

ΜΙΑ ΝΕΑ πολιτική δολοφονία, ενός πρώην υψηλόβαθμου αστυνομικού αξιωματούχου και προεδρικού συμβούλου, στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, προκαλεί νέα ένταση στη Γιουγκοσλαβία. (σελίδα 18)

ΤΟΥΣ «ΑΣΚΟΥΣ του Αιόλου» ανοίγει η Κομισιόν για το ελληνικό συμπύρηνο ροδάκινο, καθώς επιβάλλεται μείωση της ενίσχυσης στη μεταποίηση κατά 32,3%, δίνοντάς το πάτημα στους βιομηχάνους κομπόστας να δώσουν φέτος ακόμα πιο εξευτελιστικές τιμές στους παραγωγούς. (σελίδα 31)

ΚΑΤΑ τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου σέρνονται στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά 10 ενήλικοι μαθητές και ακολουθούν άλλοι 9 ανήλικοι στις 22 του Ιούνη, για φθορές που προκλήθηκαν το Δεκέμβρη του 1998 από αγνώστους την περίοδο που το σχολείο τελούσε υπό κατάληψη. (σελίδες 34 - 35)

ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στο χώρο των Σωμάτων Ασφαλείας συζήτησαν χτες στον Περισσό οι εκπρόσωποί τους με τον Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος και τον Γιάννη Νάκη, μέλος της ΚΕ. (σελίδα 36)

Η ΛΟΓΙΚΗ «διώξτε τους γύφτους», φαίνεται πως καταλαμβάνει τους τοπικούς... άρχοντες της Αργολίδας, καθώς μετά το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Κίου ακολούθησε ανάλογη απόφαση και από το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Τίρυνθας. (σελίδα 37)

ΜΕ TO ευαίσθητο θέμα που άπτεται των ορίων της ελευθερίας της έκφρασης από τη στιγμή που θίγεται και προσβάλλεται η προσωπικότητα ενός πολίτη και στη συγκεκριμένη περίπτωση πολιτικού, του Αρη Σπηλιωτόπουλου, ασχολήθηκε χτες το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. (σελίδα 43)



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ