Σάββατο 14 Νοέμβρη 2020 - Κυριακή 15 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 42
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
UEFA NATIONS LEAGUE
Χωρίς περιθώρια η Εθνική με τη Μολδαβία

Χωρίς περιθώρια νέων απωλειών, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δοκιμάζεται την Κυριακή 15/11 εκτός έδρας με αντίπαλο τη Μολδαβία (21.45 - Open TV/Cosmote Sport 1) για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της 3ης κατηγορίας στο Nations League.

Μετά την ισοπαλία 0-0 με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική, που την έριξε από την κορυφή του ομίλου, η Ελλάδα θέλει μόνο νίκες στους δύο τελευταίους της αγώνες, στη Μολδαβία και την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την πρωτοπόρο πλέον Σλοβενία, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της 1ης θέσης και της ανόδου στη 2η κατηγορία της διοργάνωσης.

Στο φιλικό με την Κύπρο (νίκη 2-1) η εικόνα της Εθνικής ήταν βελτιωμένη σε σχέση με το ματς με το Κόσοβο, αλλά όχι χωρίς «νεκρά» διαστήματα, ιδίως στο β' μέρος, σημείο στο οποίο στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν Σιπ. Για να έρθει η νίκη με τη Μολδαβία, τόνισε, θα πρέπει οι διεθνείς να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο πλάνο, να πάρουν την κατοχή της μπάλας και να ελέγξουν το ρυθμό. Αγωνιστικά προβλήματα στην Εθνική δεν υπάρχουν.

Την ίδια ώρα με το ματς της Ελλάδας, για τον ίδιο όμιλο η Σλοβενία υποδέχεται το Κόσοβο. Η βαθμολογία: Σλοβενία 10, Ελλάδα 8, Κόσοβο 2, Μολδαβία 1.

BASKET LEAGUE
Στο Περιστέρι το ενδιαφέρον

Με τα κρούσματα κορονοϊού να αυξάνονται στις ομάδες της Basket League, η πανδημία ρίχνει βαριά τη σκιά της και κατά την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, άλλη μία που θα έχει ελλείψεις στο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, αναβλήθηκαν οι αγώνες ΠΑΟΚ - Λάρισα και ΑΕΚ - Προμηθέας, λόγω κρουσμάτων στις φιλοξενούμενες ομάδες.

Οσο για τους αγώνες που δεν έχουν αναβληθεί (τουλάχιστον όχι ακόμα): Το Περιστέρι, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να ξεκινά την 4η θητεία του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, υποδέχεται το νεοφώτιστο αλλά αήττητο μέχρι τώρα Μεσολόγγι. Ο Ιωνικός Νίκαιας, στον απόηχο της παραίτησης του Στέργιου Κουφού από την τεχνική ηγεσία, φιλοξενεί τον Ηρακλή, προερχόμενο από ήττα από τον Αρη, ο οποίος με τη σειρά του υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο. Τέλος, στη Ρόδο ο Κολοσσός αντιμετωπίζει το Λαύριο, το οποίο δίνει τον πρώτο του αγώνα στο πρωτάθλημα, μετά την παρατεταμένη ταλαιπωρία με τα απανωτά κρούσματα κορονοϊού. Αναλυτικά:

Σάββατο 14/11: Κολοσσός Ρόδου - Λαύριο (16.00 - ΕΡΤflix), Ιωνικός - Ηρακλής (17.00 - ΕΡΤ3).

Κυριακή 15/11: Αρης - Παναθηναϊκός (15.00 - ΕΡΤ3), Περιστέρι - Μεσολόγγι (17.00 - ΕΡΤ3).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ