Κυριακή 14 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
Εξω, ρε, Ντα Βίντσι - Καραχασάν απ' την παράγκα!

Και ξαφνικά ένα τεράστιο «πρόβλημα» εμφανίστηκε πάνω από την ελληνική κοινωνία! Ο Κώδικας Ντα Βίτσι, αυτή η σατανική ανακάλυψη, άπλωσε τα πλοκάμια του και έπιασε από το λαιμό την επικράτεια. Τα μάτια της χώρας γούρλωσαν και σε λίγο θα έχανε την ανάσα της. Και τότε, σαν από μηχανής θεός ή καλύτερα όπως ο Ζορό, εμφανίστηκε η κυρία Καραχασάν! Η οποία, γεννημένη στα απομονωμένα χωριά των Πομάκων, γερή ράτσα και σκληραγωγημένη, μουσουλμάνα το θρήσκευμα και επομένως δυνητικά τρομοκράτισσα που δεν καταλαβαίνει από κώδικες και χριστιανοκαθολικές μ...! «Εξω, ρε, Ντα Βίτσι από την παράγκα», φωνάζει!

Η Ελλάδα έκθαμβη απολαμβάνει τη μονομαχία. Από τη μια μεριά ο Χριστός και από την άλλη ο Μωάμεθ. Οι δυο θρησκείες πάνω στην παλαίστρα δίνουν τα ρέστα τους. Η πάλη είναι ελεύθερη και τα χτυπήματα κατά βούληση. Βάρα, ρε, για να ξεχάσουμε την ανεργία! Χτύπα, μωρή, για να λησμονήσουμε το Ασφαλιστικό. Κάθε μπουνιά και πρόβλημα, κάθε κλοτσιά και μεγαλύτερος αποπροσανατολισμός.

Τα κοράκια του συστήματος, από τον Χριστόδουλο μέχρι τον Βορίδη του ΛΑΟΣ, να χτυπάνε τα τύμπανα! Πρωθυπουργοί, υπουργοί, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Παπαθεμελής, ο Ανδρουλάκης, ο παπα - Τσάκαλος και ο «άγιος» Θεσσαλονίκης, ο Πάγκαλος και ο θλιβερός υπουργός Καλατζής, όλοι αυτοί οι «καλλίφωνοι», μέλη της ορχήστρας και της χορωδίας του ΣΕΒ. Εμπρός να πάμε τη σύνταξη στα 70!

Και ενώ τα χτυπήματα πέφτουν σύννεφο, η κουβέντα στρέφεται έντεχνα στην προδοσία. Ο Ντα Βίντσι ή η Καραχασάν θα προδώσει τη χώρα; Ποιος από τους δυο κρατάει τα κλειδιά από τις βάσεις της Σούδας; Ποιος στέλνει τους Ελληνες φαντάρους στου διαόλου τη μάνα για να φυλάνε τις αποθήκες όπλων των Αμερικανών; Η μειονότητα της Θράκης, φυσικά! Αυτά τα πεινασμένα σκουλήκια του τουρκικού προξενείου. Αυτά τα άθεα καθάρματα! Αυτοί οι πράκτορες του Ερντογάν. Του κουμπάρου μας!

Τι βρώμα, τι απατεωνιά! Δεκάδες λείψανα στην υπηρεσία της απάτης! Κάθε βδομάδα, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή και μια πολύχρωμη φούσκα στον αέρα. Γιουροβίζιον, τελικός, Ντα Βίντσι, Καραχασάν!.. Κρυφοί και φανεροί «μάγοι» να βγάζουν αδιάκοπα άσους και λαγούς από το μανίκι!

Αλλά, φίλε μου, εσύ φταις που διαλέγεις να σε φτύνουν αντί να τους φτύνεις! Γύρνα, μωρέ, πεινασμένε, μωρέ άνεργε, μωρέ άρρωστε που σπαράζεις πάνω στα ράντσα στους άθλιους διαδρόμους, μωρέ όμηρε συμβασιούχε, μωρέ εργάτη που περιμένεις τη βοήθεια του ΟΑΕΔ, γύρνα και κλότσα τους όπως κλοτσάνε τα ζώα. Τέτοιες κλοτσιές καταλαβαίνουν. Σαν ζώο σου φέρνονται, έτσι πρέπει και εσύ να τους πληρώσεις! Με κλοτσιές και σβουνιές!

Η χώρα, φίλε μου, δεν κινδυνεύει από τους μουσουλμάνους, γενικά, και το ξέρεις! Κινδυνεύει από τους βλάκες μουσουλμάνους. Και από τους βλάκες χριστιανούς, επίσης! Από όλους εσάς, που τσιμπάτε! Που αφήνετε τα προβλήματα να σας τρώνε τα σωθικά και καταναλώνεστε σε κουβέντες που δε σας αφορούν! Η χώρα μας, ο κόσμος ολόκληρος, κινδυνεύει απ' όλους εσάς που πέσατε στη λούμπα και κουβεντιάζετε για εθνότητες, για πλειονότητες και μειονότητες! Τα ελληνικά και τα τουρκικά κεφάλαια έσπασαν τις μπάρες στα σύνορα! Το κεφάλαιο αδιαφορεί για τις παραβιάσεις! Ενώνεται, ανόητε, για να δυναμώσει. Να δυναμώσει, για να σε στραγγαλίζει ευκολότερα. Κάτσε εσύ, χαζέ, και ρώτα αν είναι Ελληνίδα η Καραχασάν ή Τουρκάλα!

Είτε χριστιανή Ελληνίδα είναι, είτε μουσουλμάνα, είτε μουσουλμάνα Τουρκάλα, το ίδιο κακό θα κάνει στην περιοχή, αφού είναι ΠΑΣΟΚ! Το ίδιο, βέβαια, κακό θα έκανε και αν ήταν Νέα Δημοκρατία! Τι πολιτικές θα προωθήσει; Θα φέρει ισότητα ανάμεσα στις δύο θρησκευτικές κοινότητες; Θα φέρει ισότητα ανάμεσα στους πολίτες της περιοχής; Θα πάψουν να υπάρχουν εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενοι; Θα μοιραστεί στα ίσα ο πλούτος;

Κουβέντα, λοιπόν, για την ουσία! Κώδικας Ντα Βίντσι η υπόθεση! Απάτη του κερατά! Μια φούσκα. Μια ακόμα πολύχρωμη φούσκα στον αέρα! Ενα ακόμα σκαλοπάτι, για να κόβει ευκολότερα βόλτες ο αποπροσανατολισμός. Ενα ακόμα σκαλοπάτι, για να ενώνονται ευκολότερα οι Τράπεζες! Εξω, ρε, Ντα Βίντσι - Καραχασάν από την παράγκα!


Του Νίκου ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ