ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 19 Δεκέμβρη 2008
Σελ. /32
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

φωτό

Σήμερα, 19.12.08, συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύζυγος, πατέρας και παππούς ΜΗΤΣΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΔΗΣ, μέλος του ΚΚΕ και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 200 ευρώ για το Αρχείο του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Η σύζυγος Χρυσούλα Φιλοξενίδου

***

ΦΩΤ.

Ο αγωνιστής ΓΙΩΡΓΟΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, Μακρονησιώτης, μέλος του ΚΚΕ από το Μουζάκι Καρδίτσας, «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι το Δεκέμβρη του 2003, πιστός στα ιδανικά του Κόμματός του, για τα οποία αγωνίστηκε έως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε για την Oικονομική Eξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής, 50 ευρώ.

Η σύζυγός του Ολυμπία

Τα παιδιά του

***

Στη μνήμη της μάνας και γιαγιάς ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, οι κόρες της Ευγενία Φειδάκη και Κική Τσακριλή και η εγγονή της Καίτη Φειδάκη προσφέρουν 140 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ και όλων των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για μια ΝΕΑ ζωή, προσφέρω μέσω ΝΕ Αρτας 50 ευρώ για τα 90χρονα του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΑΛΕΚΟΥ ΣΥΡΜΑΛΗ από το Φοινίκι Λακωνίας, που πιάστηκε τον Ιούλη του 1944 από τους Γερμανούς στα Δυρά της επαρχίας Επιδαύρου, όπου τον βασάνισαν σκληρά 20 μέρες για να τους παραδώσει τα όπλα του εφεδρικού ΕΛΑΣ. Δεν του πήραν λέξη και στις 15 Αυγούστου 1944 τον κρέμασαν μαζί με εφτά άλλους αγωνιστές και τους πέταξαν μέσα σ' ένα ασβεστόλακκο, από όπου έβγαλαν τα κόκαλά τους οι αντιστασιακοί της Λακωνίας το 1984, η Εφη Γουρδουράκου προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
***

ΦΩΤ.

Με αφορμή τη συμπλήρωση έξι μηνών από το θάνατο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, εξαίρετου ανθρώπου και οικογενειάρχη, φίλου και οπαδού του προοδευτικού κινήματος και του ΚΚΕ, η κουνιάδα του, Αγάπη Ρασσιά, και ο Διονύσης Γερολυμάτος από το Αργοστόλι προσφέρουν στη μνήμη του, τιμώντας και τα 90χρονα του ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του Κόμματος, ευχόμενοι επίσης καλή επιτυχία στις εργασίες του 18ου Συνεδρίου του.

***

ΦΩΤ.

Κοντεύουν 15 χρόνια από τότε που έπαψε να υπάρχει ανάμεσά μας ο αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς ΒΑΣΟΣ ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ από τους Σιταγρούς Δράμας. Εξακολουθεί όμως να βρίσκεται στην καρδιά μας και η παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις μας να είναι πάντα αισθητή. Από τα εφηβικά του χρόνια ένιωσε την ανάγκη, ως ενεργός πολίτης, να συνδεθεί και να βρεθεί στις γραμμές του κομμουνιστικού κινήματος που οδηγεί με σιγουριά και βεβαιότητα σε ένα καλύτερο αύριο. Παρέμεινε συνεπής και αταλάντευτος στα «πιστεύω» του ως το τέλος της ζωής του, παρά τις πολύχρονες δοκιμασίες του με φυλακές και εξορίες. Ως συνεταιριστικό και κομματικό στέλεχος του ΚΚΕ στη Δράμα, η προσφορά του για την προώθηση και λύση των προβλημάτων των αγροτών δεν ήταν μικρή. Γι' αυτό και τόσα χρόνια μετά, παραμένει αγαπητός και αξέχαστος απ' όλους. Στη μνήμη του προσφέρουμε στην Κομματική Οργάνωση της Δράμας 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Οικογένεια Γ. Καζαντζίδη

***

ΦΩΤ.

Στις 20 Δεκέμβρη 2008 συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από το θάνατο του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕΑ, οπαδού του ΚΚΕ. Γεννήθηκε στην Καρδαμύλη της Μεσσηνιακής Μάνης, από αριστερή οικογένεια. Την περίοδο της Κατοχής τραυματίζεται σοβαρά ο αντάρτης αδερφός του από τις κατοχικές δυνάμεις. Μετά τον Εμφύλιο έφυγε ξανά για την Αυστραλία, όπου και συμμετέχει στο εργατικό - συνδικαλιστικό κίνημα ενεργά, απ' όπου επέστρεψε το 1989. Ολα τα χρόνια, πιστός αγωνιστής στα ιδανικά του ΚΚΕ, πάλευε για μια καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο μέλλον για την οικογένειά του και τον κόσμο συνολικότερα.

ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (Λαέρτης
ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (Λαέρτης
Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Λόφου Περιστερίου.

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΕΡΙΩΤΗ, που χάθηκε πρόωρα και άδικα, οι αδελφές του Στάμω και Αριάνα Στεριώτη και η μητέρα του Αθηνά Στεριώτη προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Αργοστολίου, 105 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, για το Αρχείο.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συζύγου, λατρευτής μάνας και γιαγιάς, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ (ΒΑΡΣΑΜΙΔΟΥ) ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ, ΕΠΟΝίτισσας της Εθνικής Αντίστασης και μαχήτριας του ΔΣΕ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν δυόμισι χρόνια, στις 15 Ιούλη 2006. Γεννήθηκε το 1927 στα Αμπελάκια Εβρου από αγροτική οικογένεια, με προοδευτικές παραδόσεις. Στα 17 της έγινε μέλος του ΚΚΕ. Πολέμησε και τραυματίστηκε βαριά στις μάχες του Μάλι - Μάδι, τρεις μέρες και δυο νύχτες πονούσε και βογκούσε μόνη ανάμεσα στους νεκρούς συναγωνιστές της, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, ώσπου τη βρήκαν οι σκοπευτές του ΔΣΕ και μεταφέρθηκε στην Αλβανία και από εκεί στο νοσοκομείο «250» της Πολωνίας, όπου και γιατρεύτηκε. Είχε πάρει μέρος σε πολλές μάχες: Παπάδες Δράμας, Μπέλλες, Σκρα, Στρυμόνα, Αλιάκμονα, στις μάχες Φλώρινας, Καστοριάς, Νάουσας κ.α. Στις μάχες αυτές στο Γράμμο - Βίτσι τις ίδιες μέρες σκοτώθηκε ο αδερφός της, Στέφανος, στις 20 Αυγούστου 1948 και η αδερφή της Βασιλική στις 21 Αυγούστου 1948 και μετά από λίγους μήνες σκοτώθηκε στους Μεταξάδες Εβρου και ο μεγαλύτερος αδερφός της, παλιός ΕΛΑΣίτης και αξιωματικός του ΔΣΕ, Λάμπρος, μια ολόκληρη οικογένεια δοσμένη στον αγώνα. Στη μνήμη της και στη μνήμη των αδερφών της και προς τιμήν του αγαπημένου τους ΚΚΕ, προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας 100 ευρώ και 20 ευρώ στο περιοδικό Σ.Α. και ΔΣΕ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Η οικογένεια Παναγιωτίδη Αλέκου

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού ΚΩΣΤΑ ΒΙΤΕΤΖΑΚΗ, αντιστασιακού και μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ «Ταξιάρχη» Κορυδαλλού.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη των αδελφών μου ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ (ΛΑΕΡΤΗ), γραμματέα της ΕΠΟΝ Κεφαλονιάς και Ιθάκης και μέλους του ΚΚΕ που έφυγε από τη ζωή στις 14/2/1998, και ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΤΑΣΟΥ), υπεύθυνου του ΕΠΟΝίτικου Τύπου, που εκτελέστηκε από τους Γερμανούς στην επιχείρηση του βουνού Αίνου στις 13 Ιούλη 1944, προσφέρω 500 ευρώ προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου και για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

Η αδελφή τους

Μαριάνθη Γαλιατσάτου - Αννίνου

***

ΦΩΤ.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥΔΗΣ του Παναγιώτη γεννήθηκε το 1909 στο Σουφλί Εβρου. Ηταν αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ. Μετά το τέλος του Εμφυλίου έζησε πολιτικός πρόσφυγας στη ΛΔ Πολωνίας. Επαναπατρίστηκε το 1978 και εγκαταστάθηκε στη γενέτειρά του. Πέθανε το 1983.

φωτ.

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥΔΗΣ του Παναγιώτη γεννήθηκε το 1912 στο Σουφλί Εβρου. Ηταν αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Πολιτικός πρόσφυγας στη Σοβιετική Ενωση. Πέθανε το 1995 στη χώρα που τον φιλοξένησε μη εκπληρώνοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα.

Στη μνήμη τους ο Παναγιώτης Ναλμπάντης προσφέρει 30 ευρώ.


ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕΑΣ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΗΣ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥΔΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

Νοσοκομεία
ΑΘΗΝΑ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (14.30 - 08.00)

ΓΝΑ «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ - ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ. Παθολογική, καρδιολογική (αιμοδυναμικό εργαστήριο), χειρουργική, αγγειοχειρουργική, γαστρεντερολογική, ενδοκρινολογική, νευρολογική, νευροχειρουργική, νεφρολογική, οδοντιατρική, ορθοπαιδική, ουρολογική, οφθαλμολογική, ΩΡΛ, ΓΝΑ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» Παθολογική, καρδιολογική (αιμοδυναμικό εργαστήριο), χειρουργική, γαστρεντερολογική, ενδοκρινολογική, νεφρολογική, ουρολογική, οφθαλμολογική, ΩΡΛ, ΓΝΑ «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ» Παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, ενδοκρινολογική, νεφρολογική, ορθοπαιδική, ουρολογική, οφθαλμολογική, πνευμονολογική.

ΕΙΔΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (08.00 - 08.00)

ΓΝΑ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» γναθοχειρουργική, καρδιοχειρ/κή, ΝΔΝΑ «ΣΥΓΓΡΟΣ» δερματολογική, ΓΝΑ «ΚΑΤ» θωρακοχειρουργική, ορθοπαιδική, ΓΝ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ ορθοπαιδική, ΓΝΑ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» πλαστική χειρουργική, ΓΝΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» πνευμονολογική, ΓΝΑ «ΔΑΦΝΙ» (για εκούσιες και εισαγγελικές) ψυχιατρική, ΓΝΑ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» μαιευτική, ΓΝΜΑ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» γυναικολογική, μαιευτική, ΑΟΝΑ «ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ» αιματολογική (έως 15.00), ογκολογική (έως 15.00) - ΓΟΝΚ «ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓ. ΣΟΦΙΑ» παιδιατρικό, ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ παιδοψυχιατρική.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΓΝΠ «ΤΖΑΝΕΙΟ» καρδιολογική (αιμοδυναμικό εργαστήριο), παιδιατρικό (διαθέτει επίσης παιδοορθοπαιδικό και παιδοχειρουργικό τμήμα), ΕΑΝΠ «ΜΕΤΑΞΑ» θωρακοχειρουργική, ογκολογική, ΓΝ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ ουρολογική, οφθαλμολογική έως 14.30.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ωράριο 08.00-14.30: Οφθ., Ωράριο 14.30-08.00: Οφθ., ΑΧΕΠΑ Ωράριο 14.30-08.00: Παθ., καρδ., νευρολ., πνευμ., παιδ., χειρ., ΩΡΛ, νευροχ., ψυχ., Ωράριο 08.00-08.00: Θωρ/κή, καρδιοχ., αγγειοχ., ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Ωράριο 14.30-08.00: Παθ., καρδ., χειρ., ορθοπ., Ωράριο 08.00-08.00: Οδοντ., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ωράριο 08.00-14.30: Παθ., καρδ., νευρολ., πνευμ., παιδ., χειρ., ορθοπ., νευροχ., ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Ωράριο 08.00-14.30: Παθ., καρδ., χειρ., ορθοπ., ΩΡΛ, Ωράριο 08.00-08.00: Ουρ., παιδοχ., παιδοορθ., ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Ωράριο 08.00-14.30: Παθ., καρδ., νευρολ., πνευμ., παιδ., χειρ., ΩΡΛ, νευροχ., οφθ., Ωράριο 08.00-08.00: Νεογν., Μ/Γ, ΝΟΣ. ΔΕΡΜ. ΚΑΙ ΑΦΡΟΔ. ΝΟΣΩΝ Δερμ., ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Ογκ., ΨΝΘ Ψυχ., ΝΟΣ. ΕΙΔ. ΠΑΘΗΣΕΩΝ Λοιμ.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείτε στο 166.

ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ: Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης ΙΘΑΚΗ 1145, Κέντρο Πολλαπλής Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ, τηλ. 210-3647.700, Κέντρο Ενημέρωσης ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, τηλ. 210-3300.751, Κέντρο Ενημέρωσης ΔΙΑΒΑΣΗΣ, τηλ. 210-8626.761, Κέντρο Ενημέρωσης ΣΤΡΟΦΗΣ για έφηβους χρήστες, τηλ. 210-8820.277.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Κέντρο Ενημέρωσης ΝΟΣΤΟΣ, τηλ. 210-4220.708.

ΚΡΗΤΗ: Κέντρο Ενημέρωσης Ηρακλείου, τηλ. 2810-261.026.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κέντρο Ενημέρωσης ΙΘΑΚΗ, τηλ. 2310-270.110.

ΛΑΡΙΣΑ: Κέντρο Ενημέρωσης ΕΞΟΔΟΣ, τηλ. 2410-254.597.

ΒΟΛΟΣ: Κέντρο Ενημέρωσης ΕΞΟΔΟΣ, τηλ. 2421-080.246.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΙΘΑΚΗ 2310.636.373 (Για συγγενείς και φίλους εξαρτημένων ατόμων).


Φαρμακεία
ΑΘΗΝΑ - ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΕΑΣ Λεωφ. Καρέα 92 (ΚΑΡΕΑΣ), ΑΚ. ΠΛΑΤΩΝΟΣ Κίμωνος 14 & Αλικαρνασσού, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Λαρίσης 17 (Αγία Τριάδα), ΒΥΡΩΝΑΣ Παν. Τσαλδάρη 90 (μεταξύ Εμπεδοκλέους και Δικαιάρχου), ΓΑΛΑΤΣΙ Λ. Γαλατσίου 67, ΓΚΥΖΗ Κάλβου 15 & Παπαρρηγοπούλου (Βαλτινών), ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ Μπαϊρακτάρη 14 (από Μεσογείων 139 - έναντι ΕΤ-2), ΖΩΓΡΑΦΟΥ Λεωφ. Παπάγου 32, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Τζον Κένεντι 29 και Λ. Μανωλίδη (από Υμηττού 41), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηρακλέους 110Α & Δαβάκη (έναντι ΟΤΕ), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Σαπφούς 104 & Ματζαγριωτάκη (πλ. Κύπρου), ΚΟΥΚΑΚΙ Δημητρακοπούλου 123 (Παιδ. Χαρά), ΚΥΨΕΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Κυψέλης 106, ΜΕΤΣ Αναπαύσεως 5 & Καλλιρρόης 1 (Α' ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ), ΟΜΟΝΟΙΑ Αγ. Κων/νου 3, ΠΑΓΚΡΑΤΙ Φιλολάου 39 - Ιφικράτους, ΠΑΓΚΡΑΤΙ Πλ. Πλαστήρα 7, ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ Αριστοτέλους 110 - Δεριγνύ, ΠΛ. ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ Πάρου 13 (από Ι. Δροσοπούλου 166), ΣΕΠΟΛΙΑ Αυλώνος 78 και Μανιτάκη.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 12 μ.μ.

ΓΑΛΑΤΣΙ Τραλλέων 145 - Βεΐκου (νέο τέρμα Γαλατσίου), ΔΑΦΝΗ Κανάρη 23 & Μυκηνών (από Βουλιαγμένης 190), ΙΛΙΣΙΑ Παπαδιαμαντοπούλου 6 - Βασ. Σοφίας, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Θησέως 214 - Μπουμπουλίνας 1 (Πλ. Αγ. Ελεούσας), ΚΥΨΕΛΗ Κεφαλληνίας 2Α, ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΣ Ζωοδ. Πηγής 132-134, ΠΑΓΚΡΑΤΙ Δαμάρεως 189 (επί του πεζοδρόμου), ΠΑΓΚΡΑΤΙ Ιέρωνος 7 (παλαιό τέρμα Παγκρατίου), ΠΑΤΗΣΙΑ ΤΕΡΜΑ Χαλκίδος 18 (έναντι Νοσ. Εκκλησ. ΕΗΣ Ανω Πατησίων), ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΤΩ Ηούς 50, ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ Λιοσίων 98.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ Πατησίων 300, ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ Φυλής 190 - Αγ. Μελετίου, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Λ. Αλεξάνδρας 194 (Υγειονομικό), ΒΥΡΩΝΑΣ Ν. Εφέσου 21 (κάθετος Καισαρείας), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Γρυπάρη 15-17 (πίσω από Σκλαβενίτη, Θησέως 31), ΛΑΜΠΡΙΝΗ Συρακουσών 101 (από πλατεία Αγ. Ανδρέα), Ν. ΚΟΣΜΟΣ Σουλιωτών 2 (πλ. ΙΚΑ), ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΤΩ Ψαρουδάκη 4 (σταθμ. Ηλεκτρ. Κ. Πατησίων), ΥΜΗΤΤΟΣ Κωνσταντινουπόλεως και Αδραμυτίου 1.

Ν. ΙΩΝΙΑ - Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ
Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Β. Αλεξάνδρου 54 & Διγενή, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ Μαρίνου Αντύπα 4.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 11 μ.μ.

Ν. ΙΩΝΙΑ Λ. Ηρακλείου 295.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΣ Σικελιανού 15.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ - ΧΑΪΔΑΡΙ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ Μεγ. Αλεξάνδρου 159, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Θηβών 46 & Τζ. Κένεντι, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Παν. Τσαλδάρη 19.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 11 μ.μ.

ΑΙΓΑΛΕΩ Εδέσσης 38, ΧΑΪΔΑΡΙ Αγων. Στρατοπ. Χαϊδαρίου 46, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Εθν. Αντιστάσεως 152.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΑΙΓΑΛΕΩ Αλατσάτων 3, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Περικλέους 87 & Πίνδου.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

ΜΟΣΧΑΤΟ Χρυσ. Σμύρνης 115 πλησίον ΙΚΑ, ΝΙΚΑΙΑ Π. Τσαλδάρη 159 και Λαοδικείας, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ελ. Βενιζέλου 56, ΝΙΚΑΙΑ Πλαταιών 29, ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Σωτήρος 66 και Θεάτρου, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Παπακυριαζή 33Α' και Θερμοπυλών, ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ Αγ. Παρασκευής 45-47 και Σερφιώτου.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 11 μ.μ.

ΚΑΜΙΝΙΑ Αγ. Ελευθερίου 12, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 60, ΑΜΦΙΑΛΗ Γρ. Λαμπράκη 517, ΝΙΚΑΙΑ Γρεβενών 25 και Πλ. Αγ. Νικολάου.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αφεντούλη 39 Τζάνειο, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Δερβενακίων 87 και Αγχιάλου, ΝΙΚΑΙΑ Κουταΐσι 2 και Πλ. Δημοκρατίας, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Λ. Δημοκρατίας 123.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ
Ανοιχτά 8.30 μ.μ. - 12 μ.μ.

Μ. Αλεξάνδρου 23 Αμπελόκηποι, Κομνηνών 43 Καλαμαριά, Γρηγ. Λαμπράκη 68 Α. Τούμπα, Κων/πόλεως 63 - 28ης Οκτωβρίου - Ιπποκράτειο, Αγ. Σοφίας 16 - Τσιμισκή, Π. Τσαλδάρη 19 Αγ. Γεώργιος Νεάπολη, Β. Γεωργίου 156 Παλιό Τέρμα Νεάπολης, Κ. Καραμανλή 71 Ελευθέρια Κορδελιό, Χουρμούζη 19-21 Κάτω Τούμπα, Ν. Πλαστήρα 15 γήπεδο Αρη Χαριλάου, Β. Ολγας 155 στάση Γεωργίου Ανάληψη, Εγνατία 40.

Ανοιχτά 12 μ.μ. - 8.30 π.μ.

Δ. Καραολή 181 Ηλιούπολη, Αναλήψεως 18 - Πατρών Ανάληψη, Μακεδονίας 117 - 25ης Μαρτίου, Δ. Γούναρη 56 Ροτόντα Καμάρα, Αιγαίου 16 - Κηφισιά, Αγ. Δημητρίου 57 Διοικητήριο, Α. Παπαναστασίου 86 - Μ. Μπότσαρη.


Δρομολόγια πλοίων

ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΙΘΑΚΗ 07.25 Πάρο, Νάξο, Θήρα, ΣΟΥΠΕΡ ΦΕΡΡΥ ΙΙ 07.35 Σύρο, Τήνο, Μύκονο, ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 14.55 Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, ΝΤΑΛΙΑΝΑ 17.00 Πάτμο, Λειψούς, Λέρο, Κάλυμνο, Κω, Σύμη, Ρόδο, ΜΑΡΙΝΑ 17.00 Μήλο, Θήρα, Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνι, Ρόδο, SARDINIA VERA 17.15 Εύδηλο, Αγ. Κήρυκο, Φούρνους, Καρλόβασι, Βαθύ, ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ 17.30 Πάρο, Νάξο, Αιγιάλη, Αστυπάλαια, ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ 18.30 Σύρο, Μύκονο, Χίο, Μυτιλήνη, ΜΥΤΙΛΗΝΗ 19.00 Χίο, Μυτιλήνη, ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ 19.00 Πάρο, Νάξο, Εύδηλο, Καρλόβασι, Βαθύ, ΠΡΕΒΕΛΗΣ 19.00 Πάρο, Νάξο, Ιο, Θήρα, ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2 19.00 Σύρο, Πάτμο, Λέρο, Κω, Ρόδο, ΚΡΗΤΗ Ι 20.30 Ηράκλειο, ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ 21.00 Ηράκλειο, ΕΛΥΡΟΣ 21.00 Χανιά.

  • Για την εκτέλεση των δρομολογίων τηλεφωνείτε στα 210.4226.000, 210.4147.800 (ή στα Δρομολόγια Πλοίων του ΟΤΕ τηλ. 14944).

Καιρός

Στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Ανεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Χρήσιμα τηλέφωνα

Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166. Κέντρο Αμεσης Βοήθειας ΕΕΣ: 150. Αμεση Δράση: 100. Πυροσβεστική: 199. Εφημερεύοντα νοσοκομεία, Εφημερεύοντες Ιατροί, Φαρμακεία: 1434. Κέντρο δηλητηριάσεων: 210.7793.777. Κέντρο διοικητικών πληροφοριών του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης: 177. Πληροφορίες ονομαστικού καταλόγου 11888. Τηλεφωνικές αιτήσεις για παροχή πιστοποιητικών. Παρεχόμενα πιστοποιητικά: γέννησης, ληξιαρχικές πράξεις, φορολογικής ενημερότητας, στρατολογικής κατάστασης και ποινικού μητρώου: 1502. Βλάβες τηλεφώνου: 121. Βλάβες ηλεκτρικού Αθήνας: 210.3245.311-4. Βλάβες ηλεκτρικού Πειραιά: 210.4812.561. Βλάβες δικτύου ΕΥΔΑΠ: 1022. Ειδήσεις: 115. ΠΡΟ-ΠΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ, Τζόκερ, Λόττο, Προτο 1444. Εθνικό - Λαϊκό Λαχείο, Ιππόδρομος 1445. Χρηματιστήριο 1424. Τροχαία Αθήνας: 210.5230.111. Τροχαία Πειραιά: 210.4113.832. Προαστίων: 210.5249.006.

Δρομολόγια: Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) 1110. Πληροφορίες: ΚΤΕΛ 14505, Δρομολόγια Πλοίων, Αεροπλάνων 1440, ΚΤΕΟ 1425, Μετεωρολογικό Δελτίο 1448, Θέατρα - Κινηματογράφοι 1422. Αγορανομία: 210.3217.056. Ράδιο - Ταξί Αθήνας - Πειραιά: 210.9217.942, 210.6459.000, 210.6711.200, 210.8014.114 - 210.8086.109, 210.9885.210, 210.9961.420-23, 210.6480.965, 210.4115.200 - 210.4115.666 - 210.4116.882, 210.9934.812, 210.5132.316 - 210.5132.319, 210.4200.042, 210.8088.000 - 210.8019.000 - 210.6127.700, 210.9642.900, 210.8018.820 - 210.8012.270, 210.5814.711, 210.4182.333-5 - 210.8260.890-3, 210.6432.240 - 210.6433.400 - 210.6437.198, 210.2221.623 - 210.2921.910 - 210.2919.016, 210.5020.357 - 210.5023.583 - 210.5023.783, 210.8946.858 - 210.8944.531, 210.3451.200.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ