ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 3 Γενάρη 2009
Σελ. /28
Νοσοκομεία
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 - 1 - 2009
ΑΘΗΝΑ

ΚΥΡΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΑ 24/ΩΡΗ (08.00 - 08.00 επομένης)

ΓΝΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» Παθολογική, καρδιολογική (αιμοδυναμικό εργαστήριο), χειρουργική, αγγειοχειρουργική, αιματολογική, γαστρεντερολογική, γναθοχειρουργική, δερματολογική, ενδοκρινολογική, θωρακοχειρ/κή, νευρολογική, νευροχειρουργική, νεφρολογική, ογκολογική, οδοντιατρική, ορθοπαιδική, ουρολογική, οφθαλμολογική, πνευμονολογική, ρευματολογική, ΩΡΛ, ΓΝΑ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» Παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, αγγειοχειρουργική, αιματολογική, θωρακοχειρουργική, ουρολογική, πνευμονολογική, ψυχιατρική, ΩΡΛ, 7ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΙΚΑ Παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, ΩΚΚ καρδιολογική (για διαγνωσμένα περιστατικά για επεμβατικές πράξεις - αιμοδυναμικό εργαστήριο), καρδιοχειρ/κή (για διαγνωσμένα περιστατικά), ΓΝΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ έως 23.00 παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, οφθαλμολογική, ΓΝΑ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» οφθαλμολογική έως 23.00, ΝΑ «ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ» οφθαλμολογική έως 14.30, ΓΝΑ «ΚΑΤ» ορθοπαιδική και πλαστική χειρουργική, ΓΝ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ ορθοπαιδική, ΓΝΑ «ΣΩΤΗΡΙΑ» πνευμονολογική, ψυχιατρική έως 14.30, ΓΝΝ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» ψυχιατρική, ΝΔΝΑ «Α. ΣΥΓΓΡΟΣ» δερματολογική, ΓΝΑ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» γυναικολογική, μαιευτική, ΓΝΑΜ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» μαιευτική, ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓΛ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» παιδιατρικό, ΑΟΝΑ «ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ» ογκολογική (έως 15.00) - ΓΟΝΚ «ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ παιδοψυχιατρικό.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΓΝΠ «ΤΖΑΝΕΙΟ» καρδιολογική (αιμοδυναμικό εργαστήριο), παιδιατρικό (διαθέτει επίσης παιδοορθοπαιδικό και παιδοχειρουργικό τμήμα), ΕΑΝΠ «ΜΕΤΑΞΑ» θωρακοχειρουργική, ογκολογική.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ωράριο 08.00-08.00: Παθ., καρδ., νευρολ., πνευμ., χειρ., ορθοπ., ΩΡΛ, νευροχ., θωρ/κή, καρδιοχ., οφθ., αγγειοχ., ψυχ., ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ωράριο 08.00-08.00: Παθ., χειρ., ουρ., οφθ., οδοντ., γυν., ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Ωράριο 08.00-08.00: Παιδ., νεογν., Μ/Γ, παιδοχ., παιδοορθ., ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Ογκ., ΨΝΘ Ψυχ., ΝΟΣ. ΕΙΔ. ΠΑΘΗΣΕΩΝ Λοιμ.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείτε στο 166.

ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ: Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης ΙΘΑΚΗ 1145, Κέντρο Πολλαπλής Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ, τηλ. 210-3647.700, Κέντρο Ενημέρωσης ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, τηλ. 210-3300.751, Κέντρο Ενημέρωσης ΔΙΑΒΑΣΗΣ, τηλ. 210-8626.761, Κέντρο Ενημέρωσης ΣΤΡΟΦΗΣ για έφηβους χρήστες, τηλ. 210-8820.277.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Κέντρο Ενημέρωσης ΝΟΣΤΟΣ, τηλ. 210-4220.708.

ΚΡΗΤΗ: Κέντρο Ενημέρωσης Ηρακλείου, τηλ. 2810-261.026.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κέντρο Ενημέρωσης ΙΘΑΚΗ, τηλ. 2310-270.110.

ΛΑΡΙΣΑ: Κέντρο Ενημέρωσης ΕΞΟΔΟΣ, τηλ. 2410-254.597.

ΒΟΛΟΣ: Κέντρο Ενημέρωσης ΕΞΟΔΟΣ, τηλ. 2421-080.246.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΙΘΑΚΗ 2310.636.373 (Για συγγενείς και φίλους εξαρτημένων ατόμων).


ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ιωσήφ Στάλιν
Ιωσήφ Στάλιν
Φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα μας ΚΩΣΤΑ ΕΖΩΒΑΛΗ, πιστού μέλους του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Νικηφορίδη, 200 ευρώ.

Η οικογένεια του γιου του Βαγγέλη Εζώβαλη.

***

Φωτ.

Στη μνήμη της ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, από το Μεταλλικό Κιλκίς, η κόρη της, Ρούλα Βρασίδου, προσφέρει στο ΚΚΕ 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ντεπώ Θεσσαλονίκης, για το Αρχείο του Κόμματος.

***

Φωτ.

Στη μνήμη του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΟΛΙΑ, αγωνιστή και μέλους του ΚΚΕ, η κόρη του Ρούλα και ο φίλος και σύντροφός του Χρήστος Αποστόλου, προσφέρουν, προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, από 50 ευρώ στην ΚΟ Ηρακλείου Αττικής.

***

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ως μέλους του ΚΚΕ, ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, από το Καστράκι Καλαμπάκας, που έφυγε από κοντά μας το 1994, και με αφορμή την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, προσφέρω 100 ευρώ στη ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Χρυσούλα Γρηγορίου.

***

Στη μνήμη του συζύγου μου ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ, κομμουνιστή Ακροναυπλιώτη, του αδελφού μου ΠΕΤΡΟΥ ΜΠΑΤΖΙΟΥ, που δολοφονήθηκε στην Ασφάλεια Λαρίσης, του αδελφού μου ΓΙΩΡΓΟΥ, της μητέρας μας ΑΡΕΤΗΣ, του γαμπρού μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ και των ανιψιών μου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΠΟΡΙΔΗ, αγωνιστών κομμουνιστών, προσφέρω 200 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

Ευγενία Πολυχρονιάδου

***

Φωτ.

Στη μνήμη των αγαπημένων γονιών μας, ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ, οι κόρες τους Δανάη, Χάρη και Νίτσα προσφέρουμε 300 ευρώ για τη στέγαση του Αρχείου του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ελληνικού.

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, για τη στέγαση του Αρχείου του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Τέρψης Πάτρας.

ΖΟΥΠΙΝΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΖΟΥΠΙΝΑ ΕΙΡΗΝΗ
Η οικογένειά του

***

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΣΙΔΕΡΗ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, η γυναίκα του Ελένη και η κόρη του Κατερίνα προσφέρουν για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ και για το κτίριο του Αρχείου, στην ΚΟ Ελευσίνας, το ποσό των 100 ευρώ.

***

Η οικογένεια Σπύρου Αβραμιώτη προσφέρει για το Αρχείο του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Παγκρατίου του ΚΚΕ, στη μνήμη των: ΓΙΑΝΝΗ ΑΒΡΑΜΙΩΤΗ (Σπυράκου), ΑΝΤΩΝΗ ΛΑΤΑ και ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

***

φωτ.

Στη μνήμη της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΜΑΤΗ και προς τιμή των 90 χρόνων του ΚΚΕ, στις γραμμές του οποίου αγωνίστηκε για το Σοσιαλισμό, προσφέρουμε στο Κόμμα της Εργατικής Τάξης 200 ευρώ, μέσω της ΚΟ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Βάγιας και Αλέξης Ματής

***

φωτ.

Στη μνήμη του αδερφού μου ΑΝΤΩΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ προσφέρω στη ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ 200 ευρώ, ως 2η δόση, για την οικονομική εξόρμηση.

Γιάννης Οικονομίδης

***

Φωτ. 2

Στη μνήμη της συζύγου μου ΕΙΡΗΝΗΣ ΖΟΥΠΙΝΑ και του αδελφού μου ΜΠΑΜΠΗ ΖΟΥΠΙΝΑ προσφέρω 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Μεταμόρφωσης.

Αριστείδης Ζούπινας

***

Στη μνήμη του συζύγου μου ΜΠΑΜΠΗ ΖΟΥΠΙΝΑ προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μεταμόρφωσης.

Γιώτα Ζούπινα

***

Φωτ.

Ο παλαίμαχος αντιστασιακός κομμουνιστής Γεράσιμος Φαρακλός, στη μνήμη του ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ προστάτη των εργατών όλου του κόσμου και νικητή του αντιναζιστικού πατριωτικού πολέμου, καθώς και όσων έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά του ΚΚΕ, προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Ληξουρίου, 500 ευρώ στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση.

ΕΖΩΒΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕΖΩΒΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
***

Φωτ. 2

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΙΤΖΗΣ (ΚΑΠΑΡΑΣ) καταγόταν από το Παρόριο Λοκρίδας (Μπισκένι), προπολεμικά εργάστηκε ως υπάλληλος στην εταιρεία «Πάουρ». Στην περίοδο της μεταξικής δικτατορίας συνελήφθη, βασανίστηκε και προφυλακίστηκε για την κομμουνιστική του δράση. Στην κατοχή πρωτοστάτησε στη δημιουργία ΕΑΜικών οργανώσεων στο χωριό του και στην ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας. Μετά τη Βάρκιζα καταδιώχτηκε και αναγκάστηκε, στις αρχές του 1947, να βγει στο βουνό στο Αρχηγείο Παρνασσίδας, όπου υπηρέτησε στο επιτελείο, ως το καλοκαίρι του 1949 που έδωσε τέλος στη ζωή του στην κρύπτη του για να μην πιαστεί ζωντανός.

Ο γιος του ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΠΑΡΑΚΟΣ στην κατοχή οργανώθηκε στα αετόπουλα και στην ΕΠΟΝ. Αρχές του 1947 ο 16χρονος Θανάσης, ανταρτοΕΠΟΝίτης, που δεν ήξερε τι θα πει φόβος, ακολούθησε το δρόμο του πατέρα του και κατατάχτηκε στο ΔΣΕ. Πολέμησε στη Ρούμελη, στο Γράμμο και στη Θεσσαλία. Υπήρξε μαθητής της Α' σειράς της Σχολής Αξιωματικών του ΚΓΑΝΕ. Στη μάχη της Αγιάς, το Σεπτέμβρη του 1948, λίγες μέρες πριν την αποφοίτησή του από τη Σχολή, σκοτώθηκε κατά την κατάληψη του υψώματος με την ονομασία «το σπίτι του Αργυρούλη».

Η σύζυγός του ΑΘΗΝΑ με τη δεκατετράχρονη κόρη της Ευσταθία διώχτηκαν καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν στη Λαμία και στη συνέχεια εξορίστηκαν στη Χίο ως το τέλος του εμφυλίου. Η Αθηνά έφυγε από τη ζωή βασανισμένη και πονεμένη.

ΖΟΥΠΙΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΖΟΥΠΙΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
Στη μνήμη τους ο συναγωνιστής του Θανάση, Γιάννης Βούζας - Λαδιάς προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

***

Στη μνήμη δύο ανθρώπων, του πατέρα μας ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΜΗΤΡΟΥ) ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, που το Γενάρη του 2009 κλείνουν πέντε χρόνια από το θάνατο του, και του φίλου γιατρού - βουλευτή του ΚΚΕ ΠΑΝΟΥ ΚΟΣΙΩΝΗ, που το Φλεβάρη του 2009 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατό του, που ανιδιοτελώς και οι δύο προσέφεραν τα πάντα για τη δράση του ΚΚΕ, όπως και για το χωριό τους, τον Αλισσό Αχαΐας, προσφέρουμε 300 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αχαγιάς, για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

Κώστας Σπυρόπουλος, Θεώνη Σπυροπούλου

***

Φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ η γυναίκα του Μαρία προσφέρει στην ΚΟ Αχαΐας 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

Φωτ.

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΠΑΡΔΟΥΝΙΑ, που μας άφησε πριν από 2 χρόνια, και για τα 90 τιμημένα χρόνια του ΚΚΕ, η σύζυγος και συντρόφισσά του Βασιλική, τα παιδιά του Νίκος, Εφη, Μιχάλης, Στέλλα, Σταύρος, Ελένη και τα εγγόνια του Αντιγόνη, Ελενα, Γιώργος, Βάσω, Αννα και Βασίλης, προσφέρουν 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟ Λυκόβρυσης του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη των αξέχαστων γονιών μας ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΣΧΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, πρωτοπόρας σε όλους τους αγώνες μέσα από τις γραμμές του ΕΛΑΣ και, κατόπιν, αντάρτισσας του ΔΣΕ στην ομάδα ελεύθερων σκοπευτών, και του πατέρα μας ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΟΥ, ο οποίος αγωνίστηκε για 66 ολόκληρα χρόνια για τα ιδανικά του σοσιαλισμού από τις γραμμές του ΚΚΕ, του οποίου έγινε μέλος στα 1941, ενώ στην κατοχή εντάχθηκε στις γραμμές του ΕΛΑΣ και μετά τη Βάρκιζα στο ΔΣΕ μέχρι το τέλος του Εμφυλίου, τα παιδιά τους Βασίλης και Σοφία, προσφέρουμε για τα 90 χρονα του ΚΚΕ, 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Κέντρου Λάρισας.


ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ

ΜΠΑΡΔΟΥΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΠΑΡΔΟΥΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στέφανος Τόλιας
Στέφανος Τόλιας

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αντώνης Οικονομίδης
Αντώνης Οικονομίδης

Αγγελική Ματή
Αγγελική Ματή

Βασίλης Λαμπριτζής
Βασίλης Λαμπριτζής

Θανάσης Λαμπριτζής
Θανάσης Λαμπριτζής

Θεόδωρος Γρηγοριάδης
Θεόδωρος Γρηγοριάδης

Φαρμακεία
ΑΘΗΝΑ - ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 2.30 μ.μ.

ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ Πλ. Πλυτά 3 (από Φιλολάου 191), ΑΓ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ Αγαθουπόλεως 98 (από Αχαρνών 181), ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ Αχαρνών 126, ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ Νεοφ. Μεταξά 9 (προέκταση Ηπείρου) προς σταθμό Λαρίσης, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Λ. Ριανκούρ 57 (Κάθετος Λαρίσης, ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ), ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Δημ. Σούτσου 18 (πλατεία Μαβίλη), ΒΥΡΩΝΑΣ Λ. Καρέα 10 (Ζωοδ. Πηγή, κάτωθεν Περιφερειακού), ΒΥΡΩΝΑΣ Κολοκοτρώνη 62 (αγορά Βύρωνος), ΓΑΛΑΤΣΙ Ναρκίσσου 3 και Ι. Φωκά 89 (έναντι Τραπέζης Eurobank), ΓΑΛΑΤΣΙ Ευριπίδου 31 - Γ. Σουρή (από Βεΐκου 44), ΓΑΛΑΤΣΙ Γαλατσίου 101 & Καραϊσκάκη 3, ΓΚΥΖΗ Μομφεράτου 35 - Καλλιγά (Πεδίον Αρεως), ΓΚΥΖΗ Κάλβου 98 - Πατρ. Ιερεμίου 52, ΔΑΦΝΗ Γραβιάς 11 και Αρκαδίας (από Βουλιαγμένης 164), ΕΡΥΘΡ. ΣΤΑΥΡΟΣ Ερυθρού Σταυρού και Αθανασάκη 7 (έναντι Πύλης Νοσ. Ερυθρού Σταυρού), ΖΩΓΡΑΦΟΥ Λ. Παπάγου 123 (7η στάση Παλαιό Ζωγράφου), ΙΛΙΣΙΑ Μ. Ασίας 5 (κάθοδος Λαϊκού Νοσοκομείου), ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Εθν. Αντίστασης 58-60, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Χαροκόπου 143 (πλησίον Ηλ. Σταθμού Ταύρου, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Αραπάκη 103 (δίπλα στη ΔΕΗ), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Δοϊράνης 130-132, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ξενοφώντος 49 (όπισθεν κιν/φου ΤΡΟΠΙΚΑΛ), ΚΕΝΤΡΟ Πανεπιστημίου 41 (Στοά Νικολούδη), ΚΟΛΩΝΑΚΙ Σόλωνος 22 & Βουκουρεστίου, ΚΟΛΩΝΟΣ Τηλεφάνους 10 - Αστρους (από Λένορμαν 163), ΚΟΥΚΑΚΙ Δημητρακοπούλου 111-113 (παιδική χαρά), ΚΥΨΕΛΗ Πυθίας 55, ΚΥΨΕΛΗ Λέλας Καραγιάννη 87 (πλησίον Φωκ. Νέγρη), ΚΥΨΕΛΗ Ζακύνθου 40 - Αιγίνης, ΚΥΨΕΛΗ ΑΝΩ Δάφνιδος 39 & Πάρνηθος, ΛΟΦΟΣ ΣΚΟΥΖΕ Βορ. Ηπείρου 85-87 και Ξανθίππης, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ Ερμού 86, Ν. ΚΟΣΜΟΣ Μάχης Αναλάτου 49 (απέναντι από το ΙΚΑ Ν. Κόσμου), ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΣ Δαφνομήλη 5-9 (προέκταση Σίνα), ΟΜΟΝΟΙΑ Ζήνωνος 6, ΠΑΓΚΡΑΤΙ Αστυδάμαντος 77, ΠΑΓΚΡΑΤΙ Χρεμωνίδου 53, ΠΑΓΚΡΑΤΙ Δαμάρεως 42 - Ακρωνος, ΠΑΤΗΣΙΑ Ηλ. Ζερβού 42 (από Καυταντζόγλου 24), ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΝΩ Ορφανίδου 42 (από Λ. Ηρακλείου 68 - πλησίον ΔΕΗ), ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΤΩ Αχαρνών 301 (Ηλεκτρ. Σταθμός Κάτω Πατησίων), ΠΑΤΗΣΙΩΝ Πατησίων 142 & Χανίων 2Α (CINEMAX ΑΕΛΛΩ - στάση Κεφαλληνίας), ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΤΩ Πανδώρου 39 - Νεφέλης, ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ Πλ. Κάνιγγος 19, ΠΛ. ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ Ιππολύτου 7 (από Πατησίων 268), ΠΛ. ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ Μυλλέρου 16-18, ΥΜΗΤΤΟΣ Κων/πόλεως 65 & Φιλαδελφείας (πλατεία Αγ. Φωτεινής).

Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Πάγκα 22 (όπ. Γεν. Κλ. Αθηνών - Γηροκομείο), ΓΑΛΑΤΣΙ Λεωφ. Γαλατσίου 67, ΓΚΥΖΗ Βαρβάκη 19, ΔΑΦΝΗ Εθνάρχου Μακαρίου 22, ΖΩΓΡΑΦΟΥ Λεωφ. Παπάγου 131, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Σωκράτους 163 (πλησίον οδού Σπάρτης), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Δημητρακοπούλου 80, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ξενοφώντος 149, ΚΟΛΩΝΑΚΙ Δεινοκράτους 8, ΚΟΛΩΝΟΣ Κρέοντος 78 και Αντιφάνους, ΚΥΨΕΛΗ Επτανήσου 40 - Αγ. Μελετίου 34, ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ Αγησιλάου - Θερμοπυλών 10, Ν. ΚΟΣΜΟΣ Ρουμπέση 15 και Ηλία Ηλιού, ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΣ Τσιμισκή 20, ΟΜΟΝΟΙΑ Αιόλου 103 - Σταδίου, ΠΑΓΚΡΑΤΙ Ι. Δραγούμη 56, ΠΑΓΚΡΑΤΙ Μάρκου Μουσούρη 22 - ΜΕΤΣ, ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΤΩ Παρασκευοπούλου 168 - Κριτοβουλίδου 42, ΠΑΤΗΣΙΑ ΤΕΡΜΑ Κ. Θεοτόκη 2, ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΤΩ Θεσσαλονίκης 156-158, ΣΕΠΟΛΙΑ Αυλώνος 29 - Αμβρακίας.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 12 μ.μ.

ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Αναβρυτής 5, ΑΓ. ΠΑΥΛΟΣ Ακομινάτου 59 και Αγ. Παύλου, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Φωκίδος 6 και Ακαρνανίας, ΓΑΛΑΤΣΙ Πρωτοπαπαδάκη 61-63, ΙΛΙΣΙΑ ΑΝΩ Λ. Ούλοφ Πάλμε & Λιβύης 22, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Γράμμου 8 και Καραϊσκάκη 8, ΚΕΝΤΡΟ Σόλωνος 97 - Ζωοδόχου Πηγής, ΠΑΓΚΡΑΤΙ Σπ. Μερκούρη 9, ΠΑΤΗΣΙΩΝ Πατησίων 238, ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ Αριστομένους 94.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Δήμου Τσέλιου 19, ΒΥΡΩΝΑΣ Από Χρυσ. Σμύρνης 8, Πλατεία Σμύρνης 2-4 & Κύπρου 7, ΓΟΥΔΗ Μ. Ασίας 61-63, ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ Κατεχάκη 48, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Φιλαρέτου 75, ΚΕΝΤΡΟ Αβέρωφ 3 - Πατησίων, ΚΕΝΤΡΟ Σταδίου 17, ΚΟΥΚΑΚΙ Ανασ. Ζίννη 30 και Συγγρού, ΚΥΨΕΛΗ Βελβενδού 24, ΛΑΜΠΡΙΝΗ Χριστιανουπόλεως 46, Ν. ΚΟΣΜΟΣ Ευδόξου 1 - Βρεσθένης, ΠΑΓΚΡΑΤΙ Ι. Δραγούμη 56, ΠΟΛΥΓΩΝΟ Τζουμαγιάς 7 (έναντι Δικαστηρίων), ΤΑΥΡΟΣ Θράκης 27 - Πολυκάρπου.

Ν. ΙΩΝΙΑ - Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ
Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 2.30 μ.μ.

Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Πλαστήρα 8-10 & Κυπρίων Αγωνιστών, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ευτυχίας 46, ΠΕΡΙΣΣΟΣ Σύλλης 3 & Μαγνησίας, ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ Ρούμελης 1Α.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Πεταλά 67, ΠΕΡΙΣΣΟΣ Αναγεννήσεως & Μηδείας 60.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 11 μ.μ.

Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ Αυγής 20 & Χρυσανθέμων.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

Ν. ΙΩΝΙΑ Αλ. Παναγούλη 37.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ - ΧΑΪΔΑΡΙ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ.

ΑΙΓΑΛΕΩ Ιερά οδός 314 & Εβρου 2, ΑΙΓΑΛΕΩ Θηβών 322 & Αθ. Διάκου 2, ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ Οδυσσέως 4 & Κύπρου, ΧΑΪΔΑΡΙ Νικ. Πλαστήρα 14, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Πελοπίδα 143.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

ΑΙΓΑΛΕΩ Π. Καβάλας 42 & Προύσης, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Σαρανταπόρου 59.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 11 μ.μ.

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ Ελ. Βενιζέλου 82, ΧΑΪΔΑΡΙ Γεωργ. Παπανδρέου 4, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ιδομενέως 18.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΑΙΓΑΛΕΩ Κορυτσάς 3, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Σολωμού 74.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

ΝΙΚΑΙΑ Δημ. Καρακουλουξή 39 Πλ. Αγ. Νικολάου, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Γ. Αβέρωφ 14 και Μαραθώνος, ΜΟΣΧΑΤΟ Θερμοπυλών 42, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Φίλωνος 90 και Φιλελλήνων, ΚΑΜΙΝΙΑ Μουτσοπούλου 59, ΑΓ. ΣΟΦΙΑ Παλαμηδίου 29, ΝΕΑΠΟΛΗ Γρ. Λαμπράκη 286 και Πλ. Σπάθα, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αφεντούλη 26 - Τζάνειο.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 11 μ.μ.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τσαμαδού 27, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Τσακάλωφ 32, ΝΙΚΑΙΑ Π. Τσαλδάρη 287, ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ Εβρου και Ελ. Βενιζέλου 177.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΝΙΚΑΙΑ Π. Ράλλη 154 έναντι Κρατ. Νοσοκομείου, Α. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Δερβενακίων 68, ΠΡ. ΗΛΙΑΣ Ρ. Φεραίου 36 και Τσαμαδού 102, ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Σαχτούρη 82.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΙΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
Ανοιχτά 8.30 π.μ. - 8.30 μ.μ.
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Καρακάση 7-9 Δελφών - Μαρτίου, Μακεδονίας 59 & Τομπάζη - Μ. Μπότσαρη, Βούλγαρη 75 - Τέρμα Χαριλάου, Ετεοκλέους 28 - Παράλληλη Γ. Αγγέλου - Χαριλάου, Μπιζανίου 33 - Λεωφ. Στρατού, Θεαγένους Χαρίση 97 Ιπποκράτειο, Χαλκιδικής 74 - Π. Συνδίκα - Ανάληψη, Ν. Εγνατία 164 Λοιμωδών, Κλείτου 24 - Γαριβάλδη 32 Ιπποκράτειο, Αλεξανδρείας 10 Ανάληψη - Μ. Μπότσαρη, Ιλιάδος 12 - Κων/λεως, 25ης Μαρτίου 99 - Ν. Εγνατία, Γρ. Λαμπράκη 159 - Α. Τούμπα, 28ης Οκτωβρίου 24 - Βασ. Ολγας, Α. Θράκης 10 - Κ. Τούμπα, Ανω Τζουμαγιάς 61 - Γρ. Λαμπράκη 100 - Κ. Τούμπα, Β. Γεωργίου 37 - Φάληρο, Αμφιπόλεως 11 στάση Κληματαριά - Κ. Τούμπα, Α. Παπαναστασίου 93 Αλυσίδα - Μ. Μπότσαρη, Β. Ολγας 167 - Γραβιάς.

ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Α. Ιασονίδου 34 - Αγ. Σοφίας - Αγ. Δημητρίου γωνία, Απ. Παύλου 23 - Ολυμπιάδος 135 τουρκικό προξ., Κασσάνδρου 49 - Διοικητήριο, Εγνατία 136 - Καμάρα, Φράγκων 1 Πύλης Αξιού - Δικαστήρια, Αγ. Σοφίας 12 - Τσιμισκή, Μητροπόλεως 94 - Διαγώνιος, Αλεξ. Σβώλου 25 - Εσπερος - Ναυαρίνο, Αγν. Στρατιώτη - έναντι Αρχ. Αγοράς, Εγνατία 40.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Φιλιππουπόλεως 44, Ελ. Βενιζέλου 39.

ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Π. Λεβαντή 54.

ΔΗΜΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Μ. Αλεξάνδρου 60, 25ης Μαρτίου 86 (πρώην Τζ. Κέννεντυ 86).

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Αργυρουπόλεως 29 - Διώροφα - Καλαμαριά, Σμύρνης 14 Ν. Κρήνη, Αιγαίου 55, Εθν. Αντίστασης 99 - Βότση.

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Π. Τσαλδάρη 19 Αγ. Γεώργιος.

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ - ΜΕΤΕΩΡΑ

Αγ. Παντελεήμονος 3.

ΔΗΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Α΄Πάροδος Ικονίου 1, Αρη Βελουχιώτη - Α. Βλάχου 14 - Νικόπολη, Καραβαγγέλη 11 - Καποδιστρίου - Ηλιούπολη.

ΔΗΜΟΣ ΣΥΚΕΩΝ

Β. Γεωργίου 156 Παλιό τέρμα Νεάπολης, Ρήγα Φεραίου 90 - Σχολείο Θέρμου.

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (έως 24.00)

Αγ. Σπυρίδωνος 8 όπισθεν Αγ. Σπυρίδωνος.

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ
Ανοιχτά 8.30 μ.μ. - 12 μ.μ.

Αργυρουπόλεως 29 - Διώροφα - Καλαμαριά, Ολύμπου 103 - Ιασονίδου, Δ. Γούναρη 44 - Καμάρα, Γιαννακοπούλου 13 - Αμπελόκηποι, Ν. Παπανδρέου 172 τέρμα Νεάπολης Συκιές, Κανάρη 30 - Μπότσαρη - Παπαναστασίου, Βασ. Ολγας 104 Ανάληψη, 25ης Μαρτίου 100 Χαριλάου, Π. Π. Γερμανού 6 - Τσιμισκή, Γρ. Λαμπράκη 1 - Κων/πόλεως Σταυρούπολη, Κωνσταντινουπόλεως 88-90 Ιπποκράτειο, Κερασούντος 11 - Τάκη Οικονομίδη 86 Καλαμαριά.

Ανοιχτά 12 μ.μ. - 8.30 π.μ.

Δ. Καραολή 181 Ηλιούπολη, Λασκαράτου 9 Ανθέων, Κορίνθου 6 - Δανιόλου 17 - Αλυσίδα - Χαριλάου, Αν. Θράκης 48 - Κ. Τούμπα, Αγ. Δημητρίου 57 Διοικητήριο, Κ. Καραμανλή 45 (Ν. Εγνατία 181) παλαιό μαιευτήριο.


Δρομολόγια πλοίων

ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΡΟΣ 07.25 Πάρο, Νάξο, Θήρα, ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 07.25 Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, ΣΟΥΠΕΡ ΦΕΡΡΥ ΙΙ 07.35 Σύρο, Τήνο, Μύκονο, ΡΟΜΙΛΝΤΑ 15.00 Σύρο, Πάρο, Νάξο, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Θήρα, Ανάφη, ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ 17.30 Πάρο, Νάξο, Θήρα, ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ 18.30 Σύρο, Χίο, Μυτιλήνη, ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ 19.00 Πάρο, Νάξο, Εύδηλο, Καρλόβασι, Βαθύ, ΚΡΗΤΗ Ι 20.30 Ηράκλειο, ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ 21.00 Ηράκλειο, ΛΑΤΩ 21.00 Χανιά, ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2 23.30 Κω, Ρόδο.

  • Για την εκτέλεση των δρομολογίων τηλεφωνείτε στα 210.4226.000, 210.4147.800 (ή στα Δρομολόγια Πλοίων του ΟΤΕ τηλ. 14944).

Καιρός

Νεφώσεις με βροχές, τοπικές καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Ανεμοι στα δυτικά, κεντρικά και νότια από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές της.


Εφημερεύοντες Γιατροί

ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Γ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 18 ΑΘΗΝΑ 210-6715.089.

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ

ΡΟΥΣΣΟΣ Α. ΕΛΛΗΣ 6 ΔΑΦΝΗ 210-9767.720, 6937/661245.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΣΚΡΑ 95 ΚΑΛΛΙΘΕΑ 210-9822.311, 6937/661245, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ Γ. ΕΥΔΟΞΟΥ 1 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 210-9242.260, ΜΙΣΙΡΛΗ Μ. ΛΑΜΙΑΣ 8 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 6945/368112, ΤΑΧΜΑΖΟΓΛΟΥ Η. ΒΑΣ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 10 ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ 22910-36132, 6939/492650.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΙ

ΒΛΑΔΕΝΗ Σ. ΑΝΤΗΝΟΡΟΣ 7 ΧΙΛΤΟΝ 210-7232.928, ΚΑΚΕΠΗΣ Μ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ 39 ΑΘΗΝΑ 210-3834.544, ΠΑΠΑΘΑΝΑΚΟΥ Ε. ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 37 ΚΟΛΩΝΑΚΙ 210-7294.502, ΜΠΕΛΙΑΕΒΑ Ε. ΓΟΥΝΑΡΗ 21 ΑΛΙΜΟΣ 210-9801.391, 6946/639265.

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ

ΓΕΡΑΜΟΥΤΣΟΣ Α. ΠΛΑΣΤΗΡΑ 8 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 6932/979996, ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Σ. 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 154 & ΟΜΗΡΟΥ 3 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 6937/591815, 210-5055.002, ΠΑΠΠΑ Λ. ΙΠΠΑΡΧΟΥ 60 Ν. ΚΟΣΜΟΣ 210-9222.850, 6973-052767, ΡΑΜΠΟΥΣΗΣ Δ. ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 34 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 210-9956.556, 6932/173543, ΤΣΙΠΑΣ Δ. ΝΕΣΤΟΡΟΣ 122 ΙΛΙΟΝ 210-2635.258.

Μ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ

ΓΡΑΨΑΣ Π. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 28 ΓΛΥΦΑΔΑ 210-9681.910, 6944/180413, ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ Β. ΑΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 28 Π. ΦΑΛΗΡΟ 210-9880.559, 210-9218.271, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ Θ. ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 16 ΠΑΛΛΗΝΗ 210-6031.190, 6944/534826, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α. ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 35 ΜΑΡΟΥΣΙ 210-6105.845, 6932/484092, ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΗΣ Θ. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 99 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 210-7484.324, 210-7758.070, ΣΥΡΟΣ Γ. ΣΑΡΑΝΤΑΠ. 1 & ΠΑΤΗΣΙΩΝ 335 ΠΑΤΗΣΙΑ 210-2111.007, 210-2519.084, ΤΖΕΜΟΣ Θ. ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 42 ΑΙΓΑΛΕΩ 210-5904.704, 6974/441.467, ΤΡΑΚΑ - ΚΑΚΟΥΡΗ Μ. ΡΟΔΟΥ 3 ΜΑΡΟΥΣΙ 210-6122.700, 210-8053.421, ΤΡΑΚΑΚΗΣ Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 115 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 210-7759.003, 210-7709.550, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Γ. ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 93 ΧΑΪΔΑΡΙ 210-5818.568, 210-5822.822.

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΙ

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΝΕΣΤΟΡΟΣ 122 ΙΛΙΟΝ 210-2692.705, 6978/554664, ΓΚΑΡΑΣ Γ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ 139 ΑΘΗΝΑ 210-8663.283, 6937048348, ΜΑΧΑΙΡΑΣ Ν. ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ 97-99 ΒΥΡΩΝΑΣ 6937/005996, ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ Κ. ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 147 & ΔΑΒΑΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 210-9595.986, 6973/314.900.

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ Ε. ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ 20 ΑΘΗΝΑ 210-7257.470, ΠΕΡΣΙΔΗΣ ΕΥΣ. Λ. ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 104 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 210-7773.400, 6945/888678, ΤΣΑΛΟΥΚΗ Μ. Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 10 ΜΕΛΙΣΣΙΑ 210-6131.176, 210-6138.789, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Ε. ΓΟΥΝΑΡΗ 137 & ΟΛΓΑΣ Α. ΓΛΥΦΑΔΑ 210-9635.828, 6972/019505.

ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ - ΓΕΝ. ΙΑΤΡΟΙ

ΜΑΓΕΙΡΟΣ Γ. ΑΓ. ΠΑΝΤΩΝ 106 ΚΑΛΛΙΘΕΑ 210/9513.087, 210/9599.134, ΜΠΟΝΤΙΝΗΣ Κ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 75 ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ 210-8238.386, 6977/465233, ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ Χ. ΕΘΝ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ 3-5 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 210-7244.040, 210-6082.858, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Κ. ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ 60 ΠΑΓΚΡΑΤΙ 210-7511.828, 6944/505.125, ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ Λ. ΚΙΘΑΙΡΩΝΟΣ 116 ΠΑΤΗΣΙΑ 210-2283.460, ΤΣΟΥΡΟΥΣ Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 20 ΓΛΥΦΑΔΑ 210-9681.103, 6978/692494, ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ Κ. ΕΘΝ. ΣΤΕΓΗΣ 3 Ν. ΣΜΥΡΝΗ 210-9313.800, 210/9313.710.

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ

ΘΕΟΛΟΓΟΣ Ε. ΕΥΔΟΞΟΥ 47Β Ν. ΚΟΣΜΟΣ 210-9021.151, 210-9626.518, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Μ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 403 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 210-6000.554, 6977/220303, ΠΟΥΣΤΙΝΑ-ΜΠΕΓΚΑ Λ. Μ. ΒΟΔΑ 29 ΑΘΗΝΑ 210-8229.446, 6977/602.647, ΣΩΤΗΡΑΚΟΣ ΑΓ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ 187 ΣΕΠΟΛΙΑ 210-5150.019, 210-5753.351, ΤΟΥΛΟΥΠΗ Ε. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 94 ΚΑΛΛΙΘΕΑ 210-9580.001, 6944/417447.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΩΝ

ΧΑΡΕΡΑ ΣΤ. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ 27 ΧΑΛΑΝΔΡΙ 210-7772.491, 210-6827.491.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ

ΒΑΓΕΝΑΣ Π. ΔΕΛΒΙΝΟΥ 44 & ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Ν. ΚΥΨΕΛΗ 210-8833.893, 6977/653334, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΡ. Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 180 Ν. ΨΥΧΙΚΟ 210-6718201, 6944/313587, ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Μ. ΞΕΝΟΚΡΑΤΟΥΣ 27 ΚΟΛΩΝΑΚΙ 210-7232.750, 6944/571999, ΧΑΝΝΑΣ Χ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 4 ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 210-9651.166, 6977/204146.

ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡ/ΓΟΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Γ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ 26 & ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 210-7220.503, ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣ Π. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 26 ΓΑΛΑΤΣΙ 210-2933.352, ΜΑΓΚΑΝΑΡΗΣ Σ. ΚΑΝΑΡΗ 3 ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 210-5690.394, 210-5695.678, ΜΠΙΣΑΡΑ Μ. ΛΕΦΕΒΡ 3 Ν. ΚΟΣΜΟΣ 210-9270.540, 6938-315.322, ΡΗΓΑΤΟΣ Θ. ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ 51-53 ΣΕΠΟΛΙΑ 210-5137.802, 210-8318.811, ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ Π. ΕΛΠΙΔΟΣ 7 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 210-6019.210, 6945/336494.


Χρήσιμα τηλέφωνα

Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166. Κέντρο Αμεσης Βοήθειας ΕΕΣ: 150. Αμεση Δράση: 100. Πυροσβεστική: 199. Εφημερεύοντα νοσοκομεία, Εφημερεύοντες Ιατροί, Φαρμακεία: 1434. Κέντρο δηλητηριάσεων: 210.7793.777. Κέντρο διοικητικών πληροφοριών του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης: 177. Πληροφορίες ονομαστικού καταλόγου 11888. Τηλεφωνικές αιτήσεις για παροχή πιστοποιητικών. Παρεχόμενα πιστοποιητικά: γέννησης, ληξιαρχικές πράξεις, φορολογικής ενημερότητας, στρατολογικής κατάστασης και ποινικού μητρώου: 1502. Βλάβες τηλεφώνου: 121. Βλάβες ηλεκτρικού Αθήνας: 210.3245.311-4. Βλάβες ηλεκτρικού Πειραιά: 210.4812.561. Βλάβες δικτύου ΕΥΔΑΠ: 1022. Ειδήσεις: 115. ΠΡΟ-ΠΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ, Τζόκερ, Λόττο, Προτο 1444. Εθνικό - Λαϊκό Λαχείο, Ιππόδρομος 1445. Χρηματιστήριο 1424. Τροχαία Αθήνας: 210.5230.111. Τροχαία Πειραιά: 210.4113.832. Προαστίων: 210.5249.006.

Δρομολόγια: Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) 1110. Πληροφορίες: ΚΤΕΛ 14505, Δρομολόγια Πλοίων, Αεροπλάνων 1440, ΚΤΕΟ 1425, Μετεωρολογικό Δελτίο 1448, Θέατρα - Κινηματογράφοι 1422. Αγορανομία: 210.3217.056. Ράδιο - Ταξί Αθήνας - Πειραιά: 210.9217.942, 210.6459.000, 210.6711.200, 210.8014.114 - 210.8086.109, 210.9885.210, 210.9961.420-23, 210.6480.965, 210.4115.200 - 210.4115.666 - 210.4116.882, 210.9934.812, 210.5132.316 - 210.5132.319, 210.4200.042, 210.8088.000 - 210.8019.000 - 210.6127.700, 210.9642.900, 210.8018.820 - 210.8012.270, 210.5814.711, 210.4182.333-5 - 210.8260.890-3, 210.6432.240 - 210.6433.400 - 210.6437.198, 210.2221.623 - 210.2921.910 - 210.2919.016, 210.5020.357 - 210.5023.583 - 210.5023.783, 210.8946.858 - 210.8944.531, 210.3451.200.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ