ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 2009
Σελ. /32
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μαζικό νεολαιίστικο ραντεβού στο Θησείο

Το Σάββατο στις 7.30 μ.μ., στη συγκέντρωση που θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους «Banda Bassotti»

Στους τόπους όπου ζει, εργάζεται και σπουδάζει η νεολαία, χτίζεται η επιτυχία της προεκλογικής συγκέντρωσης της ΚΝΕ, το Σάββατο στο Θησείο
Στους τόπους όπου ζει, εργάζεται και σπουδάζει η νεολαία, χτίζεται η επιτυχία της προεκλογικής συγκέντρωσης της ΚΝΕ, το Σάββατο στο Θησείο
«Δυνατό ΚΚΕ, δυνατός λαός και νεολαία, δυνατή η πάλη μας για τα δικαιώματά μας, για την αντεπίθεση και την ανατροπή». Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Λεκανοπέδιο, έχοντας μπει με αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό στη μάχη των εκλογών, μεταφέρουν το μήνυμα για την ανάγκη να δυναμώσει το ΚΚΕ στους νέους και τις νέες στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία και στις σχολές, στη γειτονιά.

Οι καθημερινές περιοδείες και εξορμήσεις της ΚΝΕ με τις προκηρύξεις και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι, έχουν στην αιχμή τους το κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη μεγάλη συγκέντρωση της νεολαίας, το Σάββατο 19 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στο Θησείο, όπου θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Θα ακολουθήσει συναυλία με το ιταλικό συγκρότημα «Banda Bassotti» (Μπάντα Μπασότι).

Χαρακτηριστικό είναι το κάλεσμα στην αφίσα της ΚΝΕ για τη συγκέντρωση, στην οποία σημειώνεται:

«Νέα, νέε

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, σκέψου τη ζωή τη δική σου και της οικογένειάς σου. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, πιστεύουν στον ίδιο θεό, στα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών. Μη σε ξεγελάσουν, ό,τι σου πουν θα είναι ψέμα. Οποιος απ' τους δυο και να εκλεγεί, δε θα δείξει κανένα έλεος. Γι' αυτό θέλουν την ψήφο σου. Η αποχή δεν είναι λύση, δοκιμάστηκε. Μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Αποδυνάμωσέ τους! Εμπιστέψου το ΚΚΕ, που μαζί με την ΚΝΕ, σου λέει την αλήθεια και παλεύει για τα δικαιώματά σου. Δεν μπορούν να το βάλουν στο χέρι».

Προσυγκεντρώσεις

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ έχουν ορίσει για το Σάββατο τις παρακάτω προσυγκεντρώσεις:

  • Στις 6.30 μ.μ., στο σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Θησείο, οι Οργανώσεις Αθήνας και Αττικής της ΚΝΕ.
  • Στις 6.30 μ.μ., σταθμό του ΜΕΤΡΟ, στο Μοναστηράκι, η Οργάνωση Σπουδάζουσας της ΚΝΕ.
  • Στις 6.30 μ.μ., στον πεζόδρομο στο Θησείο, η Οργάνωση ΤΕΙ της ΚΝΕ.
  • Στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κοραή, η Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ.
Σε άλλες πόλεις

Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις για τη νεολαία προγραμματίζονται και στις παρακάτω πόλεις:

  • Αύριο Παρασκευή, στις 9 μ.μ., στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ Θεσσαλονίκης διοργανώνουν λαϊκό γλέντι. Θα χαιρετίσει ο Θανάσης Χρηστίδης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Επίσης αύριο, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα, συγκέντρωση της ΝΟ Λάρισας και της ΝΟ Σπουδάζουσας της ΚΝΕ, με ομιλήτρια τη Μαρία Γαβαλά, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θ' απευθύνει ο Θ. Αναπλιώτης, γραμματέας του ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ.
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις

Στις 28 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα μιλήσει στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους. Παράλληλα, καθορίζονται μέρα με τη μέρα οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ και στους άλλους νομούς. Το πρόγραμμα, μέχρι στιγμής, είναι το εξής:

  • Στα Γιάννενα, τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με ομιλητές την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Κώστα Καζάκο, υποψήφιο βουλευτή και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ.
  • Στην Καρδίτσα, την Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στη Λάρισα, την Παρασκευή 25 Σεπτέμβρη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου, με ομιλητή τον Θ. Κωνσταντινίδη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στο Βόλο, την Κυριακή 27 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην παραλία (μπροστά στην Τράπεζα της Ελλάδας), με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στα Τρίκαλα, την Κυριακή 27 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, με ομιλητή τον Στ. Λουκά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Κρίσιμες προθεσμίες για τις εκλογές

Στο διάστημα μέχρι τη μέρα διεξαγωγής των εκλογών, στις 4 Οκτώβρη 2009, υπάρχουν ορισμένες κρίσιμες προθεσμίες που πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ενεργείται η ανακήρυξη των υποψηφίων από τα αρμόδια Πρωτοδικεία.

Στις 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ λήγει η προθεσμία για την επίδοση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου των δηλώσεων για την κατάρτιση των συνδυασμών (των υποψηφίων στις εκλογικές περιφέρειες και των βουλευτών Επικρατείας).

Στις 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ενεργείται η ανακήρυξη των συνδυασμών από το Α' Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Στις 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ λήγει η προθεσμία για τον καθορισμό από τους νομάρχες των εκλογικών τμημάτων.

Στις 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ λήγει η προθεσμία για την παράδοση από το Κόμμα μας, στους κατά τόπους νομάρχες, των ψηφοδελτίων για τα κοινά εκλογικά τμήματα των εκλογικών περιφερειών.

Στις 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ λήγει η προθεσμία για την παράδοση από το Κόμμα μας, στους κατά τόπους νομάρχες, των ψηφοδελτίων για τα ειδικά εκλογικά τμήματα των ετεροδημοτών.

Πρόγραμμα της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Το πρόγραμμα της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα για σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη και για αύριο Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη έχει ως εξής:

Σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη
  • Στις 10 π.μ. θα επισκεφθεί το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ, Ελευθερίου Βενιζέλου 210, Καλλιθέα).

-- Στις 10 π.μ.: Συνάντηση με το Διοικητή του ΚΕΑΤ.

-- Στις 10.15 π.μ.: Επίσκεψη στο ειδικό δημοτικό σχολείο.

-- Στις 10.30 π.μ.: Συνάντηση με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και το σύλλογο εργαζομένων ΚΕΑΤ στο αμφιθέατρο.

-- Στις 11 π.μ.: Συζήτηση με εργαζομένους και γονείς στο αμφιθέατρο του ΚΕΑΤ.

  • Στη 1 μ.μ. θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδας (ΕΣΥΕ) και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους στην αίθουσα εκδηλώσεων (Πειραιώς 46 & Επονιτών).
  • Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Μενιδίου.
Αύριο Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη

Θα επισκεφτεί το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

-- Στις 11 π.μ. θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

-- Στις 11.30 π.μ. θα συναντηθεί με τα ΔΣ των Συλλόγων του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

-- Στις 12 το μεσημέρι θα συζητήσει με τους εργαζόμενους στο κεντρικό αμφιθέατρο.

Το Εκλογικό Κέντρο στην Αθήνα

Τηλέφωνα και άλλοι τρόποι επικοινωνίας

Το κεντρικό Εκλογικό Κέντρο του ΚΚΕ στην Αθήνα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα εξής:

Γραμματεία - Τηλεφωνικό Κέντρο: 210.330.241 - 210.3301.464 - 210.3301.106

Ετεροδημότες: 210.3822.778 - 210.3822.375 - 210.3822.655 - 210.3822.714

FAX Εκλογικού Κέντρου: 210.3301.474

Διεύθυνση e-mail:ekkke@otenet.gr



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ