Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
Βουλευτικές Εκλογές 2009
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις

Στις 28 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα μιλήσει στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους. Παράλληλα, καθορίζονται μέρα με τη μέρα οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ και στους άλλους νομούς. Το πρόγραμμα, μέχρι στιγμής, είναι το εξής:

  • Στα Γιάννενα, τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με ομιλητές την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Κώστα Καζάκο, υποψήφιο βουλευτή και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ.
  • Στην Καρδίτσα, την Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στη Λάρισα, την Παρασκευή 25 Σεπτέμβρη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου, με ομιλητή τον Θ. Κωνσταντινίδη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στο Βόλο, την Κυριακή 27 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην παραλία (μπροστά στην Τράπεζα της Ελλάδας), με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στα Τρίκαλα, την Κυριακή 27 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, με ομιλητή τον Στ. Λουκά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ