ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 22 Σεπτέμβρη 2009
Σελ. /40
Στις 4 του Οκτώβρη το βόλι να βρει το στόχο

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην εργατούπολη του Ασπρόπυργου μίλησε η Λ. Κανέλλη

Από τη συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο
Από τη συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο
«Στις 4 του Οκτώβρη διπλώστε και ρίξτε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Γιατί είναι το κόμμα που θα το βρείτε στο πλευρό σας και την επόμενη ημέρα για να αντιμετωπιστεί η αντεργατική - αντιλαϊκή θύελλα που έρχεται. Ψηφίστε ΚΚΕ όσοι περισσότεροι γίνεται, για να έχει ο λαός τη δύναμη την επόμενη ημέρα». Το παραπάνω κάλεσμα απηύθυνε την Κυριακή το βράδυ η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στη μαζική κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στον Ασπρόπυργο. Η υποδοχή στην Λ. Κανέλλη, στους υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος στην Αττική, Σ. Χοροζάνη και Μ. Βαρδαβάκη, αλλά και στον Δ. Κουμπούρη, υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, ήταν θερμότατη από τους εργαζόμενους και το λαό του Ασπρόπυργου.

Η Λ. Κανέλλη έκανε ξεχωριστή αναφορά στους εργάτες και στο λαό μιας περιοχής με 4.500 επιχειρήσεις αλλά και 25% ανεργία, με τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ και των ανύπαρκτων έργων υποδομής, με την καθημερινή μυρωδιά όλων των σκουπιδιών της Αττικής. Μεταξύ άλλων, η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ επεσήμανε ότι: «Οποιος κι από τους δύο εκπροσώπους του δικομματισμού εκλεγεί στην κυβέρνηση, ένα είναι σίγουρο: Οτι θα έχει απέναντί του μόνο το ΚΚΕ. Γι' αυτό όσο πιο δυνατό βγει το ΚΚΕ από τις κάλπες, τόσο πιο δυνατός θα είναι και ο λαός. Γιατί το ΚΚΕ είναι το πιο σύγχρονο κόμμα που απαντάει στις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και του λαού. Γι' αυτό στις 4 του μηνός πρέπει να ψηφίσουμε δαγκωτό ΚΚΕ, αν δε θέλουν να "δαγκωθούμε" την επόμενη μέρα. Πρέπει λοιπόν το "βόλι" στις 4 του μηνός να βρει το σωστό στόχο, αλλιώς θα εξοστρακιστεί στις γαλέρες της ΕΕ και στους μισθοφορικούς στρατούς».

«Μαύρο» στα κόμματα που μας ζητάνε να σφίξουμε κι άλλο το ζωνάρι

Με εργαζόμενους στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη συζήτησε χτες η Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ

Από παλιότερη περιοδεία της Σοφίας Καλαντίδου σε χώρους δουλειάς
Από παλιότερη περιοδεία της Σοφίας Καλαντίδου σε χώρους δουλειάς
Το προσωπικό του «Ιπποκρατείου» Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε, χτες, η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Θεσσαλονίκης, Σοφία Καλαντίδου, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους την πολιτική πρόταση του Κόμματος. Κατά την περιοδεία, η υποψήφια βουλευτής, Σ. Καλαντίδου, συνοδευόμενη από κλιμάκιο της ΚΟΘ του ΚΚΕ, επισκέφτηκε το χώρο των Μαγειρείων και των Πλυντηρίων στα υπόγεια του «Ιπποκρατείου» Νοσοκομείου.

Η συνάντηση με τις γυναίκες του μόχθου στα μαγειρεία και στα πλυντήρια ήταν εγκάρδια. «Δεν μπορούμε να πληρώσουμε την κρίση εμείς οι εργαζόμενοι» σημείωσε η Σ. Καλαντίδου αναφερόμενη στα μέτρα, που προτείνουν τα κόμματα της πλουτοκρατίας και του ευρωμονόδρομου σε βάρος της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. «Ο ένας λέει σφιχτό το ζωνάρι, ο άλλος λέει λιγότερο σφιχτό» σημείωσε, αναφερόμενη στο διαγκωνισμό ΝΔ, ΠΑΣΟΚ για «αλίευση» ψήφων, και πρόσθεσε: «Η αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ, δεν πρέπει να γίνει κολυμβήθρα του Σιλωάμ για το ΠΑΣΟΚ. Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ είναι η διαφορά. Ψηφίζουμε ΚΚΕ για τα δικαιώματά μας».

Απευθυνόμενη στο διοικητικό προσωπικό του «Ιπποκρατείου» Νοσοκομείου, όπου αρκετοί νέοι εργαζόμενοι και εργαζόμενες είναι με ελαστικές μορφές εργασίας, όπως τα προγράμματα stage που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε: «Να μπείτε στο κίνημα, να οργανωθείτε στο συλλογικό αγώνα για τα δικαιώματά μας», «Σας περιμένουμε στην κάλπη για τα δικαιώματά μας». «Επιλέγουμε το κόμμα που είναι κοντά μας, στην καρδιά μας, που παλεύει για τα συμφέροντά μας, το ΚΚΕ», ήταν η πρόσκληση της Σ. Καλαντίδου στις διαδοχικές συναντήσεις με τους εργαζόμενους της διοίκησης, οι οποίοι, εκτός των άλλων, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τις ελαστικές μορφές εργασίας και τις ελλείψεις προσωπικού των δημόσιων οργανισμών. Η περιοδεία συνεχίστηκε και στο ραφτάδικο και στο φαρμακείο του «Ιπποκρατείου» Νοσοκομείου, καλώντας τους εργαζόμενους να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ.

Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Στους εργαζόμενους των συνεργείων στο Δήμο Δραπετσώνας μίλησε η Βέρα Νικολαΐδου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ

Από παλιότερη συζήτηση της Β. Νικολαΐδου με εργαζόμενους στο Δήμο Δραπετσώνας
Από παλιότερη συζήτηση της Β. Νικολαΐδου με εργαζόμενους στο Δήμο Δραπετσώνας
«Να ενισχύσετε με την ψήφο σας το ΚΚΕ. Είναι η μοναδική δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης για τα δικά σας συμφέροντα». Με αυτά τα λόγια η Βέρα Νικολαΐδου, υποψήφια βουλευτής Β' Πειραιά του ΚΚΕ κάλεσε τους εργαζόμενους στα συνεργεία του Δήμου Δραπετσώνας, στη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε χτες το πρωί, να γυρίσουν τη πλάτη στα κόμματα του δικομματισμού και του ευρωμονόδρομου και να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ. Μιλώντας με τους εργαζόμενους οι οποίοι έχουν βιώσει στο πετσί τους την αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς πολλοί είναι συμβασιούχοι με διάφορες μορφές απασχόλησης, εξήγησε τι σημαίνει Ταμείο φτώχειας και σύνταξη φτώχειας και μίλησε για τα χειρότερα που έρχονται μέσα από το Ασφαλιστικό, το οποίο θα είναι από τα πρώτα θέματα που θα ανοίξουν μετά τις εκλογές, ανεξάρτητα από το ποιος θα σχηματίσει κυβέρνηση. Μόνη λύση, τόνισε, για να μπει φραγμός στα χειρότερα που ετοιμάζουν για τους εργαζόμενους είναι οι αγώνες. Και το ΚΚΕ είναι εγγύηση, τόσο για το δυνάμωμα των αγώνων αντίστασης και διεκδίκησης, όσο και για την αποτελεσματικότητά τους, στην προσπάθεια των εργαζόμενων να βάλουν εμπόδια και να αποσπάσουν κατακτήσεις, αλλά και για να ανοίξει ο δρόμος για πιο ριζοσπαστικές αλλαγές προς όφελος της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.

Ο λαός να εμπιστευτεί την πείρα του

Στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Γρεβενά μίλησαν το βράδυ της Κυριακής ο Τάκης Τσιόγκας και ο Βασίλης Καραμήτρος

Στις 4 του Οκτώβρη ο λαός με την ψήφο του να δώσει ένα καλό μάθημα στα δύο μεγάλα κόμματα της εξουσίας που υπηρετούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και αντιπαλεύουν τα συμφέροντα των εργαζομένων και του λαού. Στις 4 του Οκτώβρη ο λαός να δυναμώσει το ΚΚΕ, την πραγματική αντιπολίτευση που παλεύει ενάντια στους «μονόδρομους» και στους «εθνικούς στόχους» που υπηρετούν το κεφάλαιο, προτείνει φιλολαϊκές λύσεις για όλα τα προβλήματα του εργαζόμενου λαού και βάζει στο τραπέζι της συζήτησης τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, αυτόν που συμφέρει την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

Αυτό το κάλεσμα απηύθυναν στο γρεβενιώτικο λαό ο Τάκης Τσιόγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, και ο Βασίλης Καραμήτρος, υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που έγινε το βράδυ της Κυριακής στα Γρεβενά. Μια συγκέντρωση που έδειξε ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι του μόχθου παίρνουν τη θέση τους δίπλα στο ΚΚΕ.

Ο Τ. Τσιόγκας ξεκαθάρισε πως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος από τους δύο θα καταφέρει να υποτάξει τις λαϊκές μάζες στην αντιλαϊκή πολιτική τους. Θέλουν να κάνουν τις λαϊκές μάζες συνενόχους, ακόμα και με την ψήφο τους, την οποία θα χρησιμοποιήσουν την επόμενη μέρα των εκλογών για τις βαθιά αντιλαϊκές πολιτικές που σχεδιάζουν να εφαρμόσουν. Και προέτρεψε το λαό να πάει στην κάλπη περήφανος και αποφασισμένος να βγει στην αντεπίθεση με το ΚΚΕ.

Ο Β. Καραμήτρος κάλεσε το λαό να κρίνει συνολικά την πολιτική που εφαρμόστηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, να κρίνει με βάση την πείρα του από τις επιπτώσεις αυτής της πολιτικής στον τόπο του. Να κρίνει από τη δήθεν ανάπτυξη που θα έφερναν οι σχολές των ΤΕΙ, των αστυφυλάκων, οι φυλακές. Από τη λειτουργία του Νοσοκομείου με τρομερές ελλείψεις σε προσωπικό, σε γιατρούς και σύγχρονο εξοπλισμό. Από τη μεγάλη ανεργία που μαστίζει το νομό, τους νέους και τις γυναίκες μετά και το κλείσιμο των εργοταξίων της «Εγνατίας οδού». Αλλά και από το χωροταξικό σχέδιο που παραδίδει στο μεγάλο κεφάλαιο το Πάρκο της Βόρειας Πίνδου και περιοχές φυσικού κάλλους και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ψήφος προοπτικής για τη μικρομεσαία αγροτιά

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο νότιο Πήλιο, με επικεφαλής τον Απ. Νάνο, υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας του Κόμματος

Ο Αποστόλης Νάνος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Νομό Μαγνησίας
Ο Αποστόλης Νάνος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Νομό Μαγνησίας
Σε χωριά του νοτίου Πηλίου - Αργαλαστή, Λαύκο, Μηλίνα, Προμύρα - περιόδευσε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Αποστόλη Νάνο, υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος στο Νομό Μαγνησίας. Στο επίκεντρο της συζήτησης με τους κατοίκους τέθηκε η πολιτική σημασία των εκλογών και η ανάγκη υπερψήφισης του ΚΚΕ, που θα δώσει δύναμη στους λαϊκούς αγώνες. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ για τους μικρομεσαίους αγρότες, που υποφέρουν εξαιτίας της αντιαγροτικής πολιτικής της ΕΕ, που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας σε συγκεντρώσεις αγροτών ο Απ. Νάνος υπογράμμισε: «Σας καλούμε να γυρίσετε την πλάτη στα δύο κόμματα που εναλλάσσονται στην εξουσία, αλλά και στα άλλα "μικρότερα κόμματα", που είτε υπέγραψαν είτε συμφωνούν με τις αντιαγροτικές αποφάσεις της ΕΕ. Δεν μπορεί να τους πιστεύετε, όταν ακόμη και σήμερα οι τιμές που δίνουν οι έμποροι για τη βρώσιμη 1ης κατηγορίας ελιά είναι 60 λεπτά το κιλό και για το λάδι 1ης κατηγορίας είναι 1,5 ευρώ το κιλό, τη στιγμή που και η περσινή παραγωγή λαδιού παραμένει απούλητη στις αποθήκες σας».

Και κατέληξε: «Οσο πιο δυνατό βγει το ΚΚΕ από την κάλπη, τόσο πιο δυνατοί θα είστε κι εσείς μέσα από τους κοινούς αγώνες μας, για ένα καλύτερο αύριο. Αλλωστε γνωρίζετε πολύ καλά ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που στάθηκε παντού και πάντα στο πλευρό της μικρομεσαίας αγροτιάς και η πολιτική του πρόταση και η στρατηγική του στοχεύει, αποτελεί τη μοναδική προοπτική για τους μικρομεσαίους αγρότες».

Η αποχή δε φοβίζει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ

Περιοδεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων έκανε χτες ο Κώστας Αλυσανδράκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων περιόδευσε χτες το πρωί κλιμάκιο του ΚΚΕ με τον υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος Κώστα Αλυσανδράκη. Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με εργαζόμενους στο χώρο της καθαριότητας, του επισιτισμού και των πλυντηρίων, καθώς και με γιατρούς και νοσηλευτές των κλινικών. Από τη συζήτηση αναδείχθηκαν πλευρές της εφαρμοζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής και στον τομέα της Υγείας, όπως οι σοβαρές ελλείψεις, η εντατικοποίηση της εργασίας, η συνειδητή υποβάθμιση των δομών και η ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, που αποβαίνουν σε βάρος των συνθηκών εργασίας και των δικαιωμάτων εργαζομένων, αλλά και των ασθενών.

Τα κενά σε νοσηλευτικό, ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό αξιοποιούνται για την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων με την προώθηση ελαστικών μορφών απασχόλησης (συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου, προγράμματα stage, επικουρικοί). Στα παραπάνω προστίθενται η λειτουργία των απογευματινών ιατρείων όπου σπρώχνονται οι ασθενείς για να γλιτώσουν την ταλαιπωρία και την καθυστέρηση, καταβάλλοντας ποσά της τάξης των 40 έως 90 ευρώ και η παράδοση υποστηρικτικών τομέων των δυο νοσοκομείων (σίτιση, στέγαση, φύλαξη) στους ιδιώτες.

Ο Κώστας Αλυσανδράκης κάλεσε τους εργαζόμενους να καταδικάσουν και με την ψήφο τους την κατάσταση αυτή που έχει διαμορφωθεί και στον τομέα της Υγείας που φέρει τη σφραγίδα και υπογραφή των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Προέτρεψε τους εργαζόμενους να δώσουν δύναμη στη δύναμή τους, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, την οργάνωση της αντεπίθεσης, για ισχυρό λαϊκό κίνημα απέναντι στην κυρίαρχη αντεργατική πολιτική, ενισχύοντας το ΚΚΕ, με ταυτόχρονη αποδυνάμωση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Επισήμανε ακόμα την ανάγκη οι εργαζόμενοι να ψηφίσουν με βάση τα συμφέροντα της τάξης τους. Να μη διοχετεύσουν τη δυσαρέσκειά τους σε ανώδυνες και συμπληρωματικές για το σύστημα δυνάμεις και στην αποχή, αλλά στη μαζική ενίσχυση του ΚΚΕ, ώστε την επομένη των εκλογών από καλύτερη θέση να αντιπαλέψουν τα νέα αντεργατικά - αντιλαϊκά μέτρα που είναι έτοιμοι να προωθήσουν είτε κυβέρνηση είναι το ΠΑΣΟΚ, είτε η ΝΔ.

Αγωνιστική παρακαταθήκη η ενίσχυση του ΚΚΕ

Με εργαζόμενους σε εργοστάσια της Αιτωλοακαρνανίας συζήτησε ο Νίκος Μωραΐτης, υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος

Να μη διστάσουν, να κάνουν το βήμα που θα φέρει σε δύσκολη θέση τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να ενισχύσουν μαζικά, χωρίς δισταγμό το ΚΚΕ. Να δυναμώσουν το κόμμα εκείνο που θα συμβάλει, θα δώσει ώθηση και θα δυναμώσει τους αγώνες που χρειάζεται να αναπτυχθούν ενάντια στη θύελλα των αντεργατικών μέτρων που τα κόμματα και οι δυνάμεις της πλουτοκρατίας είναι αποφασισμένες να προχωρήσουν, για τη διατήρηση και ενίσχυση της κερδοφορίας του κεφαλαίου σε βάρος των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων. Αυτήν την προτροπή - κάλεσμα μετέφερε χτες ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας Νίκος Μωραΐτης, στους εργαζόμενους του εργοστάσιου κατασκευής γυψοσανίδας «ΚΝΑΟΥΦ» και στην επιχείρηση παραγωγής ιχθυοτροφών «ΠΡΟΒΙΜ».

Οι υποχρεωτικές και άνευ αποδοχών άδειες στις οποίες προχώρησε η εργοδοσία της «ΚΝΑΟΥΦ» για τη συντριπτική πλειοψηφία των 110 περίπου εργαζομένων από τις 15 έως τις 31 Αυγούστου μαζί με τις απλήρωτες υπερωρίες, τις αλχημείες για μείωση στο μεροκάματο τις Κυριακές, αποτελούν απτή απόδειξη των συνεπειών της καπιταλιστικής κρίσης, του αντεργατικού οπλοστασίου που έχουν ψηφίσει και υλοποιήσει εναλλάξ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την παραπέρα συμπίεση της εργατικής δύναμης.

Σε αυτήν την πολιτική, που δίνει αέρα στην εργοδοτική ασυδοσία και αυθαιρεσία, που οξύνει τον ανταγωνισμό με μόνα θύματα τους εργαζόμενους και οδηγεί στο κλείσιμο ή στη μεταβίβαση επιχειρήσεων - όπως στην περίπτωση της επιχείρησης «ΠΡΟΒΙΜ», που άλλαξε χέρια, γεμίζοντας με εργασιακή ανασφάλεια και αβεβαιότητα τους εργαζόμενους - ο Νίκος Μωραΐτης επισήμανε πως το ΚΚΕ αποτελούσε και αποτελεί το μόνο πραγματικά αντίπαλο. «Η ψήφος στο ΚΚΕ - είπε - αποτελεί σοβαρή και πολύτιμη αγωνιστική παρακαταθήκη για την υπόθεση της υπεράσπισης των εργασιακών και λαϊκών δικαιωμάτων, στην πάλη για το άνοιγμα του άλλου δρόμου ανάπτυξης με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες, ώστε οι άνθρωποι του μόχθου να καρπωθούν τον πλούτο που παράγουν και τον οποίο λυμαίνονται μια χούφτα κεφαλαιοκράτες».

Κριτήριο για την κάλπη η άθλια κατάσταση στην Υγεία

Περιοδείες σε νοσοκομεία της περιοχής από τη ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, που δίνει αύριο συνέντευξη Τύπου

Περιοδεία στο Νοσοκομείο «409» πραγματοποίησαν σήμερα μέλη της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, καλώντας εργαζόμενους και ασθενείς να αξιοποιήσουν σαν βασικό κριτήριο ψήφου τα όσα βιώνουν καθημερινά στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας. Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους αναδείχτηκαν για άλλη μια φορά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας στο νομό και τα οποία έχουν ενταθεί μετά το σεισμό του περσινού Ιούνη. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η εντατική νεογνών (ΜΕΝ) λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού δεν μπορεί να δεχτεί περιστατικά τη στιγμή που η ΜΕΝ του Ρίου είναι σε κατάσταση ασφυξίας.

Οπως τόνισαν οι εργαζόμενοι, πρόκειται για συνειδητή προσπάθεια υποβάθμισης του δημόσιου συστήματος Υγείας από τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με στόχο την αύξηση των κερδών για τους ιδιώτες του κλάδου. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα ιδιωτικά θεραπευτήρια και διαγνωστικά κέντρα της περιοχής κάνουν χρυσές δουλειές, ακόμα πιο κερδοφόρες μετά το σεισμό. Την ώρα μάλιστα που βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας γρίπης, τα πράγματα φτάνουν στο απροχώρητο για τους εργαζόμενους και το λαό της ευρύτερης περιοχής. Η ΝΕ Αχαΐας ολοκληρώνοντας μια σειρά περιοδειών στο χώρο της Υγείας και εκτιμώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης καλεί σε συνέντευξη Τύπου για τα ζητήματα της Υγείας και τις θέσεις του ΚΚΕ αύριο Τετάρτη 23/9, στις 11 π.μ., στα γραφεία της ΝΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ