Τρίτη 22 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
Βουλευτικές Εκλογές 2009
«Μαύρο» στα κόμματα που μας ζητάνε να σφίξουμε κι άλλο το ζωνάρι

Με εργαζόμενους στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη συζήτησε χτες η Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ

Από παλιότερη περιοδεία της Σοφίας Καλαντίδου σε χώρους δουλειάς
Από παλιότερη περιοδεία της Σοφίας Καλαντίδου σε χώρους δουλειάς
Το προσωπικό του «Ιπποκρατείου» Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε, χτες, η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Θεσσαλονίκης, Σοφία Καλαντίδου, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους την πολιτική πρόταση του Κόμματος. Κατά την περιοδεία, η υποψήφια βουλευτής, Σ. Καλαντίδου, συνοδευόμενη από κλιμάκιο της ΚΟΘ του ΚΚΕ, επισκέφτηκε το χώρο των Μαγειρείων και των Πλυντηρίων στα υπόγεια του «Ιπποκρατείου» Νοσοκομείου.

Η συνάντηση με τις γυναίκες του μόχθου στα μαγειρεία και στα πλυντήρια ήταν εγκάρδια. «Δεν μπορούμε να πληρώσουμε την κρίση εμείς οι εργαζόμενοι» σημείωσε η Σ. Καλαντίδου αναφερόμενη στα μέτρα, που προτείνουν τα κόμματα της πλουτοκρατίας και του ευρωμονόδρομου σε βάρος της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. «Ο ένας λέει σφιχτό το ζωνάρι, ο άλλος λέει λιγότερο σφιχτό» σημείωσε, αναφερόμενη στο διαγκωνισμό ΝΔ, ΠΑΣΟΚ για «αλίευση» ψήφων, και πρόσθεσε: «Η αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ, δεν πρέπει να γίνει κολυμβήθρα του Σιλωάμ για το ΠΑΣΟΚ. Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ είναι η διαφορά. Ψηφίζουμε ΚΚΕ για τα δικαιώματά μας».

Απευθυνόμενη στο διοικητικό προσωπικό του «Ιπποκρατείου» Νοσοκομείου, όπου αρκετοί νέοι εργαζόμενοι και εργαζόμενες είναι με ελαστικές μορφές εργασίας, όπως τα προγράμματα stage που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε: «Να μπείτε στο κίνημα, να οργανωθείτε στο συλλογικό αγώνα για τα δικαιώματά μας», «Σας περιμένουμε στην κάλπη για τα δικαιώματά μας». «Επιλέγουμε το κόμμα που είναι κοντά μας, στην καρδιά μας, που παλεύει για τα συμφέροντά μας, το ΚΚΕ», ήταν η πρόσκληση της Σ. Καλαντίδου στις διαδοχικές συναντήσεις με τους εργαζόμενους της διοίκησης, οι οποίοι, εκτός των άλλων, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τις ελαστικές μορφές εργασίας και τις ελλείψεις προσωπικού των δημόσιων οργανισμών. Η περιοδεία συνεχίστηκε και στο ραφτάδικο και στο φαρμακείο του «Ιπποκρατείου» Νοσοκομείου, καλώντας τους εργαζόμενους να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ