Τρίτη 22 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
Βουλευτικές Εκλογές 2009
Η ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ
Κέρδος και ελπίδα για το λαό είναι η ψήφος μόνο στο ΚΚΕ

Eurokinissi

Οι δύο γραμμές αντιπαράθεσης - το πραγματικό δίλημμα των εκλογών της 4ης Οκτώβρη αναδείχτηκαν στη χτεσινή τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών. Με σαφή, ξεκάθαρο και κρυστάλλινο λόγο, όπως είναι και οι θέσεις και οι προτάσεις του ΚΚΕ, η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα απάντησε στις ερωτήσεις, στη διάρκεια της χτεσινής τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών.

«Απευθυνόμαστε - είπε ολοκληρώνοντας η Αλ. Παπαρήγα - σε όσους και όσες συμφωνούν ότι ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν ουσιαστικές και κραυγαλέες διαφορές. Σας καλούμε να εμπιστευτείτε το ΚΚΕ, να στηρίξετε τα ψηφοδέλτιά του παντού, ανεξαρτήτως αν συμφωνείτε σε όλα μαζί μας. Σκεφτείτε το εξής πράγμα: Οτι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που έχει σαφή, καθαρή, ασυμφιλίωτη, μαχητική και ακομπλεξάριστη αντίθεση προς τις επιλογές της Ευρωπαϊκής Ενωσης, προς το ΝΑΤΟ, προς το μεγάλο κεφάλαιο. Ακριβώς ένα τέτοιο έμπειρο και μαχητικό κόμμα, που έχει ριζική αντίθεση με αυτές τις επιλογές, είναι σε θέση, και στις σημερινές συνθήκες, στο έδαφος του συστήματος μέσα στο οποίο ζούμε, να συμβάλει στην αναπτέρωση της ελπίδας, στη συνειδητοποίηση από το λαό ότι δεν έχει μόνο δίκιο, αλλά έχει και δύναμη να συμβάλει στο μετριασμό των προβλημάτων και, γιατί όχι, και στην απόσπαση ορισμένων κατακτήσεων. Σκεφτείτε ότι το 2004, παραμονές εκλογών, οι μεγαλοεπιχειρηματίες ήταν απολύτως ευχαριστημένοι που όλα έδειχναν ότι η ΝΔ θα ερχόταν στην κυβέρνηση. Σήμερα, τρίβουν τα χέρια τους, γιατί βλέπουν στις δημοσκοπήσεις ότι το άλλο κόμμα τους μπορεί να έρθει στην κυβέρνηση. Ενα κόμμα που ξέρει να έχει την ίδια πολιτική με τη ΝΔ και έχει και την τέχνη της λαϊκής παραπλάνησης. Σκεφτείτε ότι η ΝΔ οργάνωσε την απογραφή για να δικαιολογήσει τη λιτότητα. Το ΠΑΣΟΚ λέει ότι θα κάνει καταγραφή για να καταλάβει ο λαός πόσο αντέχει η οικονομία.

Εμπιστευτείτε μας, λοιπόν. Και, ούτε εμείς μπορούμε να σας ξεγελάσουμε, γιατί δεν κρύβουμε τις θέσεις μας, ούτε μπορούμε να θεωρηθούμε ξεγελασμένοι, αν μας ψηφίσετε και αύριο βεβαίως διατηρήσετε όλες τις διαφορετικές απόψεις που έχετε μαζί μας. Εμπιστευτείτε μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ