ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2012
Σελ. /32
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απευθύνεται με την πρόταση του ΚΚΕ σε κάθε νέο και νέα

Την Πέμπτη ξεκινάει το τριήμερο εκδηλώσεων στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά». Το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

Την Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη ανοίγει τις πύλες του το 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη, που και φέτος φιλοξενείται στο πρώην Στρατόπεδο «Παύλου Μελά» στην καρδιά των Δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα κορυφωθούν το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, με την πολιτική ομιλία που θα γίνει στις 9.30 μ.μ., από την Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων οι μαθητές, οι σπουδαστές και οι νέοι εργαζόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν αφιερώματα, συζητήσεις, θεατρικά δρώμενα, εκθέσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες με τους: Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα, Δ. Τσακνή - Ν. Ζιώγαλα - Γ. Μηλιώκα, Χρ. Θηβαίο - Μ. Πασχαλίδη, ΜΠΛΕ - Λ. Παπαδόπουλο, Β. Κορακάκη, Χειμερινούς Κολυμβητές, Αγάθωνα, ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, Ν. Κατσίκα, Λ. Καλημέρη - Σ. Νάτσιου, Β. Κασούρα, Μ. Φριτζήλα - Δ. Μυστακίδη, Dos Noches, Nothing & Everything, Γ. Αετόπουλο, Σ. Αβραμίδου, Τρίφωνο, Φ. Θεοδωρίδη - Ν. Γιακουμάκου, Magic de Spell, Canvas Dreams, Falcons, Dice Rollers, Α.Ν., Rewind, BLUES WIRE, KOZA MOSTRA, το συγκρότημα της ΚΝΕ και ποντιακά τραγούδια με τους Κ. Πετανίδη και Τ. Πετρόπουλο.

Πλούσιο το πρόγραμμα στον Παιδότοπο

Ο Παιδότοπος, που απευθύνεται στα νέα ζευγάρια και στα παιδιά τους, φέτος είναι πιο αναβαθμισμένος, μεγαλύτερος, με δικό του ξεχωριστό και πλούσιο πρόγραμμα (συζητήσεις, θεατρικά, κ.λπ.). Καθημερινά, από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. στο χώρο του Παιδότοπου θα λειτουργούν εργαστήρια κατασκευών και ζωγραφικής.

Στην πύλη του Παιδότοπου ξεχωρίζει ο στίχος του Γ. Ρίτσου «Τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο». Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει: Εκδήλωση με τίτλο «Τραγουδάμε για τους λαούς του κόσμου», Εργαστήρι κατασκευής κούκλας και κουκλοθέατρο, προβολή ταινίας κινουμένων σχεδίων, θέατρο σκιών «Ο Καραγκιόζης και η Λαϊκή Αντεπίθεση», αθλοπαιδιές, ανάγνωση του βιβλίου «Αλφα άλβα, βήτα βήτα μάθαμε την αλφαβήτα», τα θεατρικά «Γεια σου φίλε» και «Ο πόλεμος των δασών», παιχνίδι του χαμένου θησαυρού.

Την Παρασκευή, προγραμματίζεται συζήτηση για τους νέους γονείς, με θέμα «Μιλώντας στα παιδιά για την κρίση» με ομιλήτρια την Χαρά Παπαϊωάννου, σχολική ψυχολόγο και στέλεχος του ΚΚΕ.

Μιλώντας στον «Ρ» για το πρόγραμμα του Παιδότοπου, η Τ. Μάτζιου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, σημείωσε: «Η λειτουργία του Παιδότοπου έρχεται ως συνέχεια της πείρας που αναδείχθηκε από τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες που πραγματοποίησαν το Κόμμα και η ΚΝΕ το προηγούμενο διάστημα. Αυτό αποτυπώνεται με το πιο εμπλουτισμένο πρόγραμμα και με το βάρος που δίνουμε στο περιεχόμενο των δραστηριοτήτων. Κάναμε προσπάθεια ώστε το πρόγραμμα να απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 1 μέχρι 12 χρόνων ώστε να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες, στα θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, στο χορό, στις κατασκευές, στη ζωγραφική. Μέσα από το πρόγραμμα επιδιώκουμε να προβάλουμε μηνύματα για τη διαφορετικότητα, την αγάπη για το βιβλίο, την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα.

Απευθυνόμαστε και καλούμε τα νέα ζευγάρια της εργατικής τάξης και των άλλων φτωχών λαϊκών στρωμάτων να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Εχουν συμφέρον να μάθουν, να κουβεντιάσουν για την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, για την οργάνωση του αγώνα πάνω στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως ο αποκλεισμός χιλιάδων παιδιών από τους παιδικούς σταθμούς, η στέρηση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ιδιαίτερα για τους άνεργους και τα παιδιά τους. Τους καλούμε να ενταχθούν αποφασιστικά στον αγώνα και να παλέψουν, μαζί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, για το μέλλον που αξίζει στους ίδιους και τα παιδιά τους».

«Στοπ» στην υποβάθμιση του πάρκου Τρίτση

Ανακοίνωση του ΝΣ Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΚΝΕ. Πικετοφορία την ερχόμενη Πέμπτη

«

Στοπ» στην υποβάθμιση του πάρκου «Α. Τρίτσης» λέει η ΚΝΕ και διεκδικεί άμεσα μέτρα για τη σωτηρία του. Οι Οργανώσεις Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΚΝΕ διοργανώνουν για το σκοπό αυτό πικετοφορία την ερχόμενη Πέμπτη, 6 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., που θα ξεκινήσει από την πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Παράλληλα, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΚΝΕ σε σχετική ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Η ΚΝΕ καλεί το λαό και τη νεολαία της Δυτικής Αθήνας να συμμετάσχουν μαζικά στις εκδηλώσεις του 38ου Φεστιβάλ της, στις 13-14-15 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο "Αντ. Τρίτσης".

Οι χιλιάδες επισκέπτες του Φεστιβάλ θα είναι η πρώτη απάντηση στα άγρια μέτρα που έρχονται.

Προειδοποίηση ότι το σάρωμα της ζωής και των δικαιωμάτων του λαού δεν θα περάσει. Τα μέτρα "οδοστρωτήρας" της κυβέρνησης θα βρουν τείχος υπεράσπισης της ζωής και της αξιοπρέπειας της λαϊκής οικογένειας.

Με οργάνωση του λαού, με αγώνες, με αλληλεγγύη, με γενική απεργία.

Για τρεις μέρες το Πάρκο Τρίτση θα "ξυπνήσει" από τον "αργό θάνατο" που επιβάλλουν στο μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου των γειτονιών μας.

ΣΤΟΠ στην υποβάθμιση του Πάρκου "Α. Τρίτσης"!

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το Πάρκο όπως και τους εργαζόμενους.

Εκοψε τη χρηματοδότηση για τη λειτουργία του, όπως κόβει μισθούς και συντάξεις.

Εμεινε το Πάρκο χωρίς ρεύμα και νερό, όπως μένουν δεκάδες εργατικά νοικοκυριά που δεν έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς.

Η πολιτική της εξοντώνει το Πάρκο, όπως διαλύει τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα.

Για την κυβέρνηση, για τον κόσμο του κεφαλαίου το Πάρκο είναι κόστος.

Γι' αυτούς προτεραιότητα έχουν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, οι απαιτήσεις των πιστωτών.

Υποβαθμίζουν συνειδητά το Πάρκο, γιατί έχουν στο μυαλό τους να το παραδώσουν στο ιδιωτικό κεφάλαιο, όπως θέλουν να κάνουν και στο Ελληνικό, στον Ελαιώνα, σε κάθε μεγάλο ελεύθερο χώρο στην Αττική.

Για τον κόσμο της δουλειάς, για τη νεολαία, το Πάρκο είναι χώρος ξεκούρασης, αναψυχής και άθλησης.

Για εμάς προτεραιότητα έχουν οι λαϊκές ανάγκες.

Η αξιοποίηση του Πάρκου Τρίτση, κάθε μεγάλου ελεύθερου χώρου από το λαό είναι δικαίωμα δωρεάν για όλους και όχι ευκαιρία για επιχειρηματική δράση και κέρδη για το κεφάλαιο.

Οσοι θέλουν στα λόγια να υπερασπιστούν το Πάρκο Τρίτση χωρίς να διεκδικούν χρήματα από το κράτος για τη λειτουργία του, στην πράξη αναζητούν επενδυτές για να αναλάβουν τη διαχείριση του Πάρκου.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ άμεσα μέτρα για τη σωτηρία του Πάρκου

Αποκλειστική χρηματοδότηση των λειτουργικών αναγκών του Πάρκου από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Προσλήψεις εργαζομένων με μόνιμη και σταθερή δουλειά για τη συντήρηση του Πάρκου.

Αξιοποίηση του Πάρκου από το λαό, από τις μαζικές και αθλητικές οργανώσεις των περιοχών μας.

Ολοι οι δρόμοι στις 13-14-15 Σεπτέμβρη οδηγούν στο Πάρκο Τρίτση, στο φεστιβάλ της ΚΝΕ, στη μεγάλη εργατική - λαϊκή - νεανική γιορτή για τη Δυτική Αθήνα».

  • Επίσης, συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Η κατάσταση στο πάρκο "Αντ.Τρίτσης" και οι θέσεις του ΚΚΕ», διοργανώνουν οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του ΚΚΕ στους δήμους Αγ. Αναργύρων - Καματερού, Ιλίου, Πετρούπολης, Αχαρνών και Φυλής τη Δευτέρα 10 Σεπτέμβρη στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Αναργύρων - Καματερού (Λεωφ. Δημοκρατίας και Ι. Μέρλα, κεντρική πλατεία Αγ. Αναργύρων).
«Στιγμές»... της Αντίστασης

Στο 38ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, στη Θεσσαλονίκη, στο περίπτερο της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κεντρικής Μακεδονίας, θα λειτουργεί φωτογραφική - εικαστική έκθεση, με τρεις ομάδες ταμπλό:

- Η πρώτη, με φωτογραφίες της κατοχής και του αντάρτικου απελευθερωτικού αγώνα (φωτογραφίες κύρια του Σπύρου Μελετζή).

- Η δεύτερη, με φωτογραφίες του Δημοκρατικού Στρατού και της προσφυγιάς.

- Η τρίτη, με φωτογραφίες και εικαστικά για φυλακίσεις, εκτελέσεις και εξορίες.

Στο περίπτερο θα διατίθεται:

- Λεύκωμα, με φωτογραφίες και εικαστικά που αναφέρονται και στις τρεις, παραπάνω, ενότητες (ταμπλό).

- CD με την κομμουνιστική διεθνή στα ποντιακά, η οποία τραγουδιόταν από τους ποντιο-καυκάσιους κατά την μπολσεβίκικη επανάσταση του 1917, ιδιαίτερα στην περιοχή Καρς, Βατούμ, Σοχούμ κ.λπ. Μεταφέρθηκε στην Ελλάδα κύρια από τους Καρσλήδες πρόσφυγες και ζωντάνεψε και τραγουδιόταν κατά την κατοχή στις περιοχές Κιλκίς, Κοζάνη, Βέροια, Κατερίνη κ.λπ.

Το CD περιλαμβάνονται ακόμα 15 αντάρτικα ποντιακά τραγούδια.

Τα παραπάνω (Λεύκωμα και CD) - που επιμελήθηκε η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κεντρικής Μακεδονίας - θα διατίθενται και στο περίπτερο της Κεντρικής Διοίκησης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στο κεντρικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Αθήνα.

Αθλητικό Camp στην Αθήνα

Από 8 έως 15 Σεπτέμβρη, στο πάρκο «Αντ. Τρίτση»

Από τον αγώνα δρόμου στο περσινό Φεστιβάλ
Από τον αγώνα δρόμου στο περσινό Φεστιβάλ
Με στόχο την ανάδειξη της σημασίας και της αναγκαιότητας της φυσικής αγωγής, διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στην Αθήνα, Αθλητικό Camp που θα ξεκινήσει αυτό το Σάββατο στις 8 Σεπτέμβρη και θα διαρκέσει έως τις 15 Σεπτέμβρη. Θα διεξαχθεί στο πάρκο «Τρίτση», όπου θα φιλοξενηθούν και οι κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, το τριήμερο 13, 14 κα ι15 Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Αθλητικού Camp έχει ως εξής:

Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, 18.00: Ποδηλατικός γύρος του Πάρκου για παιδιά.

Σάββατο 8 Σεπτέμβρη - Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη: Τουρνουά μπάσκετ «3on3» (για ηλικίες άνω των 13 ετών).

Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη - Σάββατο 15 Σεπτέμβρη: Τουρνουά Σκακιού (Σιμουλτανέ - Μπλιτς).

Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη, 18.00: Σεμινάριο γνωριμίας με πολεμικές τέχνες (Τζούντο από το διακεκριμένο αθλητή τζούντο Βαγγέλη Σίμο και Τάε Κβον Ντο από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Τσιδημόπουλο).

Σάββατο 15 Σεπτέμβρη, 17.00: Σεμινάριο γνωριμίας με αθλήματα του στίβου από τον προπονητή στίβου Χρύσανθο Κυριαζή.

Σάββατο 15 Σεπτέμβρη, 10.30: Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά (σημείο εκκίνησης: πλατεία Ιλίου).

Διαλέξεις

Το πρόγραμμα του Αθλητικού Camp περιλαμβάνει επίσης και μια σειρά διαλέξεων για νέους και νέες αλλά και για γονείς με θέμα: «Ασκηση και Υγεία».

Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη, 20.00: Ολυμπιακοί Αγώνες: Οταν τα κέρδη κάνουν ρεκόρ. Συμμετέχουν: Κώστας Τσιδημόπουλος, Ομοσπονδιακός προπονητής του ολυμπιονίκη του tae kwon do Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Στέλλα - Ηρώ Λεδάκη, αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ μέλος της ολυμπιακής ομάδας στο Λονδίνο, Δήμος Μπουλούκος, δημοσιογράφος.

Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη, 20.00: Ασκηση σε πληθυσμούς με προβλήματα υγείας. Εισηγητής: Νίκος Γελαδάς, καθηγητής εργοφυσιολογίας στο ΤΕΦΑΑ Αθήνας.

Σάββατο 15 Σεπτέμβρη, 19.00: Οφέλη της Ασκησης στη νεολαία. Εισηγητές Δημήτρης Χατζιχαριστός, καθηγητής αθλητικής παιδαγωγικής στο ΤΕΦΑΑ Αθήνας, Κατερίνα Ζουνχιά, αναπληρώτρια καθηγήτρια αθλητικής παιδαγωγικής στο ΤΕΦΑΑ Αθήνας.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Αθλητικού Camp είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ.: 6987.706.814, στα mail: kne@kne.gr, mail@odigitis.gr καθώς και στις Οργανώσεις της ΚΝΕ.

Εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις

Πλήθος εκδηλώσεων σε μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών γίνονται στην πορεία κορύφωσης του 38ου Φεστιβάλ. Συγκεκριμένα:

Αύριο Τετάρτη

Στα Γρεβενά, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Λαχαναγοράς. Θα μιλήσει ο Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη

Στην Αλεξανδρούπολη, στις 7.30 μ.μ., στο Πάρκο Εθνικής Αντίστασης. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

Στα Τρίκαλα, στο Μύλο Ματσόπουλου.

Στη Λιβαδειά, στις πηγές Κρυάς. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Σεπτέμβρη

Στα Γιάννενα θα γίνουν στο Πάρκο Λιθαρίτσια. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σάββατο 8 Σεπτέμβρη

Στην Ελευσίνα, στις 7 μ.μ., στην Πλατεία Λαού (Ελευθερίου Βενιζέλου και Πίνδου). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Καρδίτσα, στις 8.30 μ.μ., στο «Παυσίλυπο». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Αναπλιώτης, γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Στην Κέρκυρα, στην πάνω πλατεία. Θα μιλήσει ο Θόδωρος Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Ρέθυμνο, στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Κήπο. Θα μιλήσει ο Νίκος Μανουσάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Στον Πύργο Ηλείας, στις 8 μ.μ., στο Πάρκο ΣΠΚ θα μιλήσει ο Χρήστος Γιάνναρος, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας του ΚΚΕ.

Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Σεπτέμβρη

Στη Σάμο, στο Δημοτικό Στάδιο.

Κυριακή 9 Σεπτέμβρη

Στη Φλώρινα, στις 8 μ.μ., στα Κανόνια. Θα μιλήσει ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στην Καστοριά, θα μιλήσει η Εφη Τσίγκα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Ομιλίες μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ αυτή τη βδομάδα, σε μια σειρά μεγάλες πόλεις θα μιλήσουν μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Παράλληλα, οι εκδηλώσεις πλαισιώνονται με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Τέτοια Φεστιβάλ γίνονται:

Στην Πάτρα, το Φεστιβάλ γίνεται την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, στο ΤΕΙ. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Λάρισα, το Φεστιβάλ γίνεται την Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, στην κοίτη του Πηνειού. Το Σάββατο θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Αγρίνιο, το Φεστιβάλ γίνεται την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, στο Δημοτικό Πάρκο. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στα Χανιά, το Φεστιβάλ γίνεται την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Ηράκλειο, το Φεστιβάλ γίνεται το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Σεπτέμβρη, στο Κομμένο Μπεντένι (πάρκο). Την Κυριακή θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Λαμία, το Φεστιβάλ γίνεται την Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Διάκου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κοζάνη, το φεστιβάλ γίνεται την Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη, στο πάρκο Αγίου Δημητρίου. Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Βόλο, το Φεστιβάλ γίνεται το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου (Δημαρχείο Βόλου). Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Χαλκίδα, το Φεστιβάλ γίνεται το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, στην παραλία (Στρογγυλό). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ