Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Αθλητικό Camp στην Αθήνα

Από 8 έως 15 Σεπτέμβρη, στο πάρκο «Αντ. Τρίτση»

Από τον αγώνα δρόμου στο περσινό Φεστιβάλ
Από τον αγώνα δρόμου στο περσινό Φεστιβάλ
Με στόχο την ανάδειξη της σημασίας και της αναγκαιότητας της φυσικής αγωγής, διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στην Αθήνα, Αθλητικό Camp που θα ξεκινήσει αυτό το Σάββατο στις 8 Σεπτέμβρη και θα διαρκέσει έως τις 15 Σεπτέμβρη. Θα διεξαχθεί στο πάρκο «Τρίτση», όπου θα φιλοξενηθούν και οι κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, το τριήμερο 13, 14 κα ι15 Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Αθλητικού Camp έχει ως εξής:

Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, 18.00: Ποδηλατικός γύρος του Πάρκου για παιδιά.

Σάββατο 8 Σεπτέμβρη - Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη: Τουρνουά μπάσκετ «3on3» (για ηλικίες άνω των 13 ετών).

Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη - Σάββατο 15 Σεπτέμβρη: Τουρνουά Σκακιού (Σιμουλτανέ - Μπλιτς).

Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη, 18.00: Σεμινάριο γνωριμίας με πολεμικές τέχνες (Τζούντο από το διακεκριμένο αθλητή τζούντο Βαγγέλη Σίμο και Τάε Κβον Ντο από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Τσιδημόπουλο).

Σάββατο 15 Σεπτέμβρη, 17.00: Σεμινάριο γνωριμίας με αθλήματα του στίβου από τον προπονητή στίβου Χρύσανθο Κυριαζή.

Σάββατο 15 Σεπτέμβρη, 10.30: Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά (σημείο εκκίνησης: πλατεία Ιλίου).

Διαλέξεις

Το πρόγραμμα του Αθλητικού Camp περιλαμβάνει επίσης και μια σειρά διαλέξεων για νέους και νέες αλλά και για γονείς με θέμα: «Ασκηση και Υγεία».

Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη, 20.00: Ολυμπιακοί Αγώνες: Οταν τα κέρδη κάνουν ρεκόρ. Συμμετέχουν: Κώστας Τσιδημόπουλος, Ομοσπονδιακός προπονητής του ολυμπιονίκη του tae kwon do Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Στέλλα - Ηρώ Λεδάκη, αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ μέλος της ολυμπιακής ομάδας στο Λονδίνο, Δήμος Μπουλούκος, δημοσιογράφος.

Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη, 20.00: Ασκηση σε πληθυσμούς με προβλήματα υγείας. Εισηγητής: Νίκος Γελαδάς, καθηγητής εργοφυσιολογίας στο ΤΕΦΑΑ Αθήνας.

Σάββατο 15 Σεπτέμβρη, 19.00: Οφέλη της Ασκησης στη νεολαία. Εισηγητές Δημήτρης Χατζιχαριστός, καθηγητής αθλητικής παιδαγωγικής στο ΤΕΦΑΑ Αθήνας, Κατερίνα Ζουνχιά, αναπληρώτρια καθηγήτρια αθλητικής παιδαγωγικής στο ΤΕΦΑΑ Αθήνας.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Αθλητικού Camp είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ.: 6987.706.814, στα mail: kne@kne.gr, mail@odigitis.gr καθώς και στις Οργανώσεις της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ