Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΛΜΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ
Να βρεθεί λύση για τη στέγαση εκπαιδευτικών

Δυσβάσταχτο το κόστος για τους εκπαιδευτικούς των 600 ευρώ

Ενα από τα οξύτατα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί των 600 ευρώ, το δυσβάσταχτο κόστος της στέγασης για όσους υπηρετούν μακριά από το μόνιμο τόπο κατοικίας τους, αναδεικνύει η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

Η ΕΛΜΕ διοργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα το μεσημέρι με αίτημα να ενοικιαστούν ξενοδοχεία με ευθύνη της Περιφέρειας ή των Δήμων και κρατική χρηματοδότηση ή να βρεθεί άλλη πρόσφορη λύση, για τη στέγαση των εκπαιδευτικών στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Η παράσταση διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί για τις 12.30 στην Αντιπεριφέρεια.

Καλώντας στην κινητοποίηση, η ΕΛΜΕ Κεφαλλονιάς - Ιθάκης τονίζει ότι «η κυβέρνηση στραγγαλίζοντας οικονομικά τους εκπαιδευτικούς, σπρώχνει -ειδικά τους νέους- ακόμη και στην υποβολή παραιτήσεων ή στην αίτηση αδειών άνευ αποδοχών. Οι μεθοδεύσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο περιστολής δαπανών επιπλέον των 11,5 δισ. Στην ένταση της λαίλαπας που ζούμε από την τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ λύση είναι η αλληλεγγύη και ο ταξικός αγώνας. Να μην περάσει η επίθεση. Να αντισταθούμε»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ