ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 24 Σεπτέμβρη 2017
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣΙΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν δύο μήνες από τη μέρα που «έφυγε» η πολυαγαπημένη μας μάνα και γιαγιά ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ. Αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, πιστή ως την τελευταία πνοή της στο ΚΚΕ, πάλεψε όλη της τη ζωή με συνέπεια και αφοσίωση, από τα «μετερίζια» των ραδιοφωνικών σταθμών «Ελεύθερη Ελλάδα» και «Φωνή της Αλήθειας» και του «Ριζοσπάστη», για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Το κενό που αφήνει στις καρδιές μας είναι δυσαναπλήρωτο.

Στη μνήμη της, προσφέρουμε 200 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Η κόρη της Σμαράγδα και η εγγονή της Μυρτώ

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ του Γιαννάκου και της Αθανασίας γεννήθηκε στις 5/9/1926 στο Κυνηγού Πυλίας Μεσσηνίας από αγροτική οικογένεια αγωνιστών. Το καλοκαίρι του '42 ο 16χρονος Δημήτρης, οργανωμένος στην ΟΚΝΕ, μαζί με άλλους συγχωριανούς του, έδωσε τη μάχη της σοδειάς κατά των ξένων κατακτητών. Τραυματίστηκε σοβαρά από ρίψη χειροβομβίδας σε ενέδρα εναντίον των Ιταλών επιδρομέων που έκλεβαν αγαθά από τα χωριά. Τα τραύματά του στα πόδια και την κοιλιακή χώρα τα έφερε μέχρι το τέλος της ζωής του. Τον Ιούλη του 1944 Γερμανοί και ταγματασφαλίτες έκαψαν το πατρικό του σπίτι και έριξαν στη φωτιά τη μητέρα του Αθανασία, που γλίτωσε με μεγάλη αναπηρία από τους συγχωριανούς, όταν οι Γερμανοί και οι συνεργάτες τους υποχώρησαν. Διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος του Παραρτήματος Χολαργού της ΠΕΑΕΑ.

Ηταν ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας και μέλος της Επιτροπής Παραπόνων. Οι σύντροφοι και οι συνάδελφοί του στην Εμπορική Τράπεζα τον εξέλεγαν διαρκώς και για πολλά χρόνια αντιπρόσωπό τους στο ΕΚΑ και την ΟΤΟΕ.

«Εφυγε» από κοντά μας στις 22/9/13. Αντί μνημοσύνου, η σύζυγός του Γεωργία και ο εγγονός του Ηλίας προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου.

ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ γεννήθηκε στις 6/9/1985 και «έφυγε» αναπάντεχα και τόσο ξαφνικά από τη ζωή του και τη δική μας στις 26/9/2008, σε ηλικία μόλις 23 χρόνων. Για τα ιδανικά του Κόμματος που πίστεψε. Για το χαμόγελό του που φώτιζε τη ζωή μας. Για το όνειρο που κράτησε λίγο. Για τις στιγμές που μας χάρισε. Για όλα αυτά που μια ζωή θα μας τον θυμίζουν, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου.

Η γιαγιά του Γεωργία Καραμπάτσου

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των αγαπημένων μας:

Αδελφού ΑΝΔΡΕΑ Νικ. ΓΩΓΟΥ, από την Πηγή Ευπαλίου Φωκίδας, οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» στις 27/9/2013, σε ηλικία 53 ετών.

Πατέρα ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αλεξ. ΓΩΓΟΥ, αγωνιστή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, με εξορίες, στρατοδικεία και φυλακές στα κατοπινά χρόνια και την περίοδο της χούντας, μέλους του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του, που «έφυγε» στις 25/9/1992, σε ηλικία 87 ετών.

Μητέρας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συζ. Νικ. ΓΩΓΟΥ, οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» στις 14/4/2017, σε ηλικία 94 ετών.

Προσφέρουμε στο ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ κέντρου Χαϊδαρίου της ΚΟΑ.

Αλέξης - Αναστασία

Παναγιούλα - Μιχάλης

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και συντρόφου ΣΑΡΑΝΤΗ ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Περισσού 200 ευρώ.

ΤΖΙΩΚΑ - ΚΑΡΤΑΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΤΖΙΩΚΑ - ΚΑΡΤΑΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
Τα παιδιά Κάλλια, Σωτήρης, Λίνα και η σύζυγος Ντίνα

***

ΦΩΤΟ

«Το παλικάρι που 'φυγε μ' ορθή την κεφαλή του δεν το σκεπάζει η γης οργή, σκουλήκι δε τ' αγγίζει.

Φτερά στη ράχη του έβγαλε κι όλο χιμάει τ' αψήλου, και σμίγει με τους σταυραετούς και τους χρυσούς αγγέλους».

Αυτός ήταν ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ. Δευτεροετής φοιτητής του τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Οργανώθηκε στην ΚΝΕ και πάλεψε με το κεφάλι ψηλά για τις αρχές και τα ιδανικά του ΚΚΕ. Με το κεφάλι ψηλά αντιμετώπισε την «επάρατη νόσο», με το κεφάλι ψηλά «έφυγε» ξημερώματα τις 24ης Σεπτέμβρη 2013 σε ηλικία μόλις 21 ετών, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό, απέραντο πόνο, και επιπλέον σ' εμάς τους γονείς του και στην αδελφή του, μια «παράλογη» υπερηφάνεια για τον τρόπο που έζησε και πέθανε.

Στη μνήμη του, οι γονείς του Φαίδων και Βικτωρία Τηλκερίδη και η αδελφή του Αυγή προσφέρουν στο τιμημένο ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Συμπληρώθηκαν στις 22 Σεπτέμβρη του 2017, 7 χρόνια από τότε που μας άφησε για πάντα ο λατρευτός και αξέχαστος σύζυγος, πατέρας, παππούς και προπάππος ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΩΣΗΣ, από το Βράχο Καστοριάς.

Επίσης πρόσφατα, στις 7/8/2017 «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη μου αδελφή ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΟΣ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ - ΓΑΛΑΝΙΔΟΥ σε ηλικία 93 χρόνων, από το χωριό Νότια νομού Πέλλας.

ΓΩΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΩΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Στην άσβεστη μνήμη των παραπάνω αγαπημένων προσώπων, προσφέρω στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Πόλης Θεσσαλονίκης.

Η σύζυγος και αδελφή Πηνελόπη Γιώση

***

ΦΩΤΟ

Στις 7/8/2017 «έφυγε» από τη ζωή ο σ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΥΖΗΣ, 63 χρόνων, οικοδόμος από το Βελβεντό Κοζάνης. Ηταν μέλος της ΚΟΒ Βελβεντού, της οποίας διετέλεσε Γραμματέας. Ανέπτυξε δράση μέσα από το Συνδικάτο Οικοδόμων νομού Κοζάνης όπου για πολλά χρόνια εκλεγόταν μέλος της διοίκησης.

Ηταν ιδιαίτερα μαχητικός για την υπεράσπιση των αποφάσεων του Κόμματος και ειδικά την περίοδο όπου η πλειοψηφία της κοινωνίας του Βελβεντού τάχθηκε σθεναρά υπέρ της «ανεξαρτησίας» του δήμου Βελβεντού κατά της συνένωσης με άλλο δήμο όπως προέβλεπε ο «Καλλικράτης», εστιάζοντας στο χωροταξικό ζήτημα χωρίς να βλέπουν την ουσία της μεταρρύθμισης στην Τοπική Διοίκηση.

Γαλούχησε την οικογένειά του με τα ιδανικά του Κόμματος, το οποίο υπηρέτησε πιστά μέχρι τέλους, στην πάλη για μια άλλη κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Το παράδειγμά του ακολουθεί ο γιος του Νίκος μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ.

Στην μνήμη του, οι σύντροφοι από την ΚΟΒ Βελβεντού και φίλοι, προσφέρουμε 120 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ.

***

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΑΒΡΑΜΙΩΤΗ (Σπυράκου), η οικογένεια του γιου του Σπύρου, προσφέρει 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αχαρνών.

ΕΠΟΝίτης στα χρόνια της Κατοχής, αργότερα μέλος της ΕΔΑ στον Αγιο Ματθαίο Κέρκυρας, φεύγει διωγμένος από το χωριό του στη δικτατορία και οργανώνεται στο ΚΚΕ το 1975 στην Αθήνα. Ηταν δραστήριο μέλος του σωματείου επιτροπών Γκύζη και μέλος του σωματείου μπογιατζήδων Αθήνας. «Εφυγε» στις 10 Σεπτέμβρη του 2003 στο χωριό του στην Κέρκυρα.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ από την Καβάλα, που στις 13/9/2017 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατό του, τα παιδιά του Μάριος, Μιχαήλ και Χρήστος, προσφέρουν 50 ευρώ στην Τ Ο Καβάλας.

***

ΦΩΤΟ

Στις 11 Σεπτέμβρη συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας, παππούς και σύντροφος ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΞΙΔΗΣ και κάθε μέρα μας λείπει όλο και πιο πολύ.

Γεννήθηκε το 1930 στις Χιονάδες Διδυμοτείχου Εβρου. Υπήρξε άνθρωπος με ακέραιο ήθος, εντάχθηκε από μικρή ηλικία στον ΔΣΕ και μετέπειτα έγινε ενεργό μέλος του ΚΚΕ, το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια έως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης, 50 ευρώ στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, στο οποίο πίστεψε και αφοσιώθηκε σε όλη του τη ζωή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
Η σύζυγος Δέσποινα, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του

***

ΦΩΤΟ

Τιμώντας τη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟΥ, πρώην βουλευτή και στελέχους του Κόμματος, και την αλύγιστη στάση του στα μαρτύρια από τους βασανιστές της φασιστικής χούντας, ο σύντροφος Νικήτας Χονδρούδης προσφέρει 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μίκρας Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ 3

Στις 22 Σεπτέμβρη 2017 έκλεισαν 10 χρόνια που λείπει από κοντά μας η ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΤΑΣΙΔΟΥ - ΤΖΙΩΚΑ, αγωνίστρια του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, πολιτικός πρόσφυγας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Πολωνίας. Εντάχθηκε στα τμήματα του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ Πιερίων και Βερμίου.

Στις 25 Ιούλη 2017 έκλεισαν δύο χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή η ΠΑΛΑΣΗ ΚΑΡΤΑΣΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ. Γεννήθηκε το 1927 στη Λιντάβα Σοχούμ Σοβιετικής Ενωσης. Το 1939 εγκαταστάθηκε στην Σφενδάμη Κατερίνης. Μαχήτρια του ΔΣΕ, υπηρέτησε στο Υγειονομικό του ΔΣΕ Γράμμου και Βίτσι.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣΙΔΗΣ (ψευδώνυμο Βελισσάριος - Γιάγκος) γεννήθηκε το 1929 στη Λιντάβα - Σοχούμ της Σοβιετικής Ενωσης. Στη Σφενδάμη Κατερίνης ήταν υπεύθυνος της ΕΠΟΝ. Είχε σύνδεση με τμήματα του ΕΛΑΣ στην Ελαφίνα Ημαθίας. Το 1946 εντάχθηκε στον ΔΣΕ στα Κάτω Πιέρια. Σκοτώθηκε στα 18 του χρόνια στο Μακρύγιαλο Κατερίνης τον Ιούλη 1947 στο διάστημα εκκαθαριστικών επιχειρήσεων στα Πιέρια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
Στη μνήμη τους, ως ελάχιστο φόρο τιμής στα 100 χρόνια αγώνων και θυσιών του κόμματός μας, του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου. Δεν τους ξεχνάμε, τους θυμόμαστε πάντα.

Η οικογένειά τους

***

ΦΩΤΟ

Η ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΙΤΣΑ) ΤΡΑΓΑΝΟΥ «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, το καλοκαίρι του 2017. Η κηδεία της ήταν πολιτική.

Από τα εφηβικά της χρόνια συμμετείχε στο λαϊκό - εργατικό κίνημα, αρχικά με τους Λαμπράκηδες και στη συνέχεια στους μεγάλους λαϊκούς αγώνες τις δεκαετίες του '70 και του '80, στο πλάι του Κόμματος. Την κρίσιμη περίοδο '89 - '91 παρέμεινε χωρίς καμία ταλάντευση με το Κόμμα, στο πλάι του οποίου συνέχισε να αγωνίζεται, παρά τα χτυπήματα της ζωής, έως την τελευταία στιγμή της.

Την χαρακτήριζαν η αγάπη και το ειλικρινές ενδιαφέρον για τους άλλους, ιδίως για τα παιδιά, το χαμόγελο και η χιουμοριστική διάθεση, η πίστη της στο δίκιο και στο δίκαιο αγώνα των κομμουνιστών για την αλλαγή της κοινωνίας. Στη μνήμη της, προσφέρουμε 80 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΤΕ Πιερίας.

Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ από την Κατερίνη και το Λιτόχωρο

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συζύγου μου και σ. ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ, που έκλεισαν 11 χρόνια από το θάνατό του, και για το κοριτσάκι μου ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ, που έκλεισαν 4 χρόνια από το θάνατό της, για το αιώνιο ταξίδι τους προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Καλαμπάκας

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΑΚΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΑΚΗΣ
Η συντρόφισσα και μανούλα Μαρία Γκουλιώνη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπητού μας φίλου ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΛΚΙΑ, προσφέρουμε 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Ελένη - Κώστας Κωστόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στις 25/8/17 «έφυγε» πλήρης ημερών από κοντά μας ο παππούς μας ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ. Οταν το 1942 μπήκε το δίλημμα «οι αλυσίδες ή τα όπλα», επέλεξε τα όπλα και οργανώθηκε στην Εθνική Αντίσταση. Παρά τις δυσκολίες που πέρασε εκείνος, η οικογένειά του και οι χιλιάδες σύντροφοί του, δεν λύγισε και βγήκε νικητής δίνοντάς μας πλούσια κληρονομιά.

Προς τιμήν του, προσφέρουμε ο εγγονός του Στράτος Μαυρομμάτης 150 ευρώ και η εγγονή του Χριστίνα Μαυρομμάτη 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Πεντέμισι χρόνια πέρασαν από το θάνατο του ΔΗΜΗΤΡΗ (ΜΙΜΗ) ΖΑΧΟΥ. Στη μνήμη του, η γυναίκα και η κόρη του προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Β΄Διαμερίσματος Πειραιά.

***

ΦΩΤΟ

Στις 13 Σεπτέμβρη «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο ΙΩΣΗΦ ΝΙΩΤΗΣ. Φίλος πολύτιμος, συμπαραστάτης και αρωγός. Ανθρωπος αγωνιστής, ανιδιοτελής και αισιόδοξος. Ετσι όπως αρμόζει να είναι κάθε κομμουνιστής.

Στη μνήμη σου, αγαπημένε και αξέχαστε φίλε μας αντί στεφάνου προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Σαλαμίνας.

Οι φίλοι σου Λευτέρης - Μαρία

***

ΦΩΤΟ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΡΑΜΙΩΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΡΑΜΙΩΤΗΣ
Στη μνήμη του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΑΚΗ από την Λαδικού Υπάτης στη Φθιώτιδα, η κόρη του και οι εγγονές του, προσφέρουν 25 ευρώ προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Συμπληρώνονται αυτές τις μέρες 15 χρόνια από τον θάνατο του ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗ του Χρήστου, Διδάκτορα Παιδαγωγικής Πανεπιστημίου Σόφιας, γεννημένος 22/10/1925 στην Ποντοηράκλεια Κιλκίς. Συμπληρώνονται επίσης δύο μήνες από το θάνατο της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗ, το γένος Αριστείδη Σμαραγδά, μαίας, γεννημένης 14/09/1927 στη Μαρώνεια Ροδόπης. Και οι δυο τους υπήρξαν αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού, πολιτικοί πρόσφυγες στη ΛΔ Βουλγαρίας.

Στη μνήμη τους, τα παιδιά και τα εγγόνια τους προσφέρουν 50 ευρώ για την ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».


ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΩΣΗΣ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΩΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μίμης) ΖΑΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μίμης) ΖΑΧΟΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΩΓΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΩΓΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ

ΠΑΛΑΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ -ΚΑΡΤΑΣΙΔΟΥ
ΠΑΛΑΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ -ΚΑΡΤΑΣΙΔΟΥ

ΚΑΠΠΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΠΠΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΞΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΞΙΔΗΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΩΓΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΩΓΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΜΗΧΑΗΛΙΔΟΥ ΓΑΛΑΝΙΔΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΜΗΧΑΗΛΙΔΟΥ ΓΑΛΑΝΙΔΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΥΖΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΥΖΗΣ

ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΙΤΣΑ) ΤΡΑΓΑΝΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΙΤΣΑ) ΤΡΑΓΑΝΟΥ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗ

ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗΣ

ΙΩΣΗΦ ΝΙΩΤΗΣ
ΙΩΣΗΦ ΝΙΩΤΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ