ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 25 Δεκέμβρη 2018
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΩΤΟ 2

Στις 19 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από το θάνατο της αγωνίστριας και ψηφοφόρου του ΚΚΕ, από τη Ζαγορά Πηλίου, ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ ΒΑΛΑΣΣΑ. Επίσης, στις 25 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 25 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αντάρτης του ΕΛΑΣ, από τη Ζαγορά Πηλίου, ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ (Κολυμπάσης). Στη μνήμη τους προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους Μιχάλης, Βέργος - Φανή και ο εγγονός Κωνσταντίνος

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 7 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ. Για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, από τις γραμμές του οποίου αγωνιζόταν, προσφέρω μέσω της ΤΟ Ρεθύμνου το ποσό των 50 ευρώ.

Η σύζυγος Σταυρουλάκη Νίκη

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ. Ηταν πάντα δίπλα στο ΚΚΕ, παρών στους αγώνες του συνδικαλιστικού κινήματος στους χώρους δουλειάς, στην πρώτη γραμμή του γονεϊκού κινήματος. Πρόεδρος της Ενωσης Γονέων 4ου Διαμερίσματος Δήμου Αθήνας και μέλος της Ομοσπονδίας Γονέων μέχρι που αποφοίτησε ο μονάκριβος γιος του σ. Βασίλης. Αγαπημένος σύντροφος στη ζωή της γυναίκας του Δάφνης.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης το ποσό των 60 ευρώ.

Δάφνη και Βασίλης Στασινόπουλος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ
Καπνιά Ευθυμία

Ελευθεριάδου Δέσποινα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του εκλεκτού συντρόφου ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ, αρχιτέκτονα και γλύπτη που ανάμεσα στα άλλα μας άφησε και το άγαλμα του «Μακρονησιώτη αγωνιστή», προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου.

Ρ. Λ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της Οργάνωσης Παγκρατίου.

Ρ. Λ. - Π.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ν. Ζωής Περιστερίου.

Γιάννης - Αθανασία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΑΜΟΥ προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Ιλίου.

Μ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΞΕΠΑΠΑΔΕΑ, μαχητή του 2ου τάγματος Ταϋγέτου του ΔΣΕ, η αδελφή του Μαρία και ο γαμπρός του Χρήστος Λότσιος προσφέρουν 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κηπούπολης Περιστερίου.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα ΒΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, παλαίμαχου δημοσιογράφου, κομμουνιστή, που συμπληρώνονται 15 χρόνια και 5 μήνες από τότε που «έφυγε» από τη ζωή. Τον γνώρισα στην ηλικία των τριών χρόνων γιατί ήταν εξορία στις φυλακές της Αίγινας, της Φολεγάνδρου και στον Αϊ - Στράτη για 7 χρόνια.

ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Και 20 χρόνια πέρασαν από τότε που έχασα την αγαπημένη μου μάνα ΛΙΛΙΚΑ ΠΑΠΑΚΗΡΥΚΟΥ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ, κομμουνίστρια και συνδικαλίστρια.

Στη μνήμη επίσης του συντρόφου μου και πατέρα μας ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ, καλλιτεχνικού διευθυντή της «Ελευθεροτυπίας», προσφέρω στο ΚΚΕ 60 ευρώ.

Μάχη Γεωργίου - Κορωναίου


ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΒΑΛΑΣΣΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΒΑΛΑΣΣΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΞΕΠΑΠΑΔΕΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΞΕΠΑΠΑΔΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ