ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 28 Δεκέμβρη 2019 - Κυριακή 29 Δεκέμβρη 2019
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΦΩΤΟ

Πέρασαν τρία χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» ο σύντροφος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΩΚΟΣ. Στη μνήμη του η σύζυγος και τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του κόμματος στο οποίο μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός.

***

ΦΩΤΟ 2

Ο σύντροφος Αντώνης Παπασταθόπουλος προσφέρει ως δεύτερη δόση στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στη μνήμη του γιου του ΝΙΚΗΤΑ και της γυναίκας του ΝΤΙΝΑΣ, το ποσό των 500 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των ΜΑΝΟΥΣΗ ΣΩΤΗΡΗ, ΜΑΝΟΥΣΗ ΓΙΑΝΝΗ και ΖΩΗ ΔΗΜΗΤΡΗ από το Ροδοτόπι Ιωαννίνων, η μαχήτρια του ΔΣΕ Αντιγόνη Ζώη προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ από την Κιβωτό Γρεβενών, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ο οποίος εκτελέστηκε από τα ιταλικά στρατεύματα κατοχής το 1943, σε αντίποινα για τη μάχη του Σνίχοβου, ο εγγονός του Γιώργος Καλαϊτζίδης προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΚΟ Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΕΤΡΟΥ ΑΥΓΕΡΗ από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 13 Νοέμβρη «έφυγε» από τη ζωή ο ΛΙΑΜΠΑΣ ΑΝΤΡΕΑΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Γεννήθηκε το 1921 στις Αμυγδαλιές Γρεβενών. Το 1943 οργανώνεται στην ΕΠΟΝ και δρα ως τηλεφωνητής και σύνδεσμος για τις ανάγκες του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ. Το Φλεβάρη του 1947 εντάσσεται στον ΔΣΕ και υπηρετεί στο τάγμα του Βασίλη Νταϊλιάννη. Μετατίθεται στο Αρχηγείο Δυτικής Μακεδονίας και του ανατίθεται ο ρόλος του συνδέσμου για να επικοινωνεί με τα μαχόμενα τμήματα Γράμμου, Βιτσίου, Βεντζίων και Ηπείρου. Το 1948 τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη Γιουγκοσλαβία. Μετά την επούλωση των τραυμάτων επιστρέφει στο Βίτσι και εντάσσεται στη Λαϊκή Πολιτοφυλακή. Μετά την πτώση του Γράμμου περνά στην Αλβανία και από εκεί στη Σοβιετική Ενωση.

Το 1965 επαναπατρίστηκε και εγκαταστάθηκε στο χωριό του, τις Αμυγδαλιές, με την γυναίκα του Δήμητρα και τα παιδιά τους. Του είχε αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια και μέχρι το 1977 που του ξαναδόθηκε, εθεωρείτο άπατρις. Παρέμεινε πιστός στο Κόμμα μέχρι το τέλος.

Στη μνήμη του ο γιος του Στέργιος και η οικογένειά του προσφέρουν 100 ευρώ στην ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου της, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ, καπετάνιου που «έφυγε» από τη ζωή τον Απρίλη του 2019, η σύζυγός του Ευαγγελία Αργυρού προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σαντορίνης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της αδελφής της, ΣΤΕΛΛΑΣ ΣΙΓΑΛΑ, και του αδελφού της, ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΣΥΡΙΓΟΥ, η Ρένα Γρίβα, πρώην πρόεδρος Κοινότητας Εμπορείου Σαντορίνης, προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Σαντορίνης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 28 Δεκέμβρη συμπληρώνονται εννιά χρόνια από το θάνατο του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ. Γεννήθηκε στο Μάνεσι Αργολίδας το 1929, από αγροτοκτηνοτρόφους κομμουνιστές γονείς. Ο πατέρας του είχε εξοριστεί στην Ικαρία, έτσι το βάρος της επιβίωσης της οικογένειας έπεσε πάνω του. Αριστος μαθητής, μπήκε πρώτος στην Ανωτάτη Εμπορική (ΑΣΟΕΕ). Τον συνεπήραν οι ιδέες του ΚΚΕ και εντάχθηκε στα Αετόπουλα και στην ΕΠΟΝ, πολεμώντας τους Γερμανούς.

ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
Φανατικός οπαδός της κατάργησης της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, διώχθηκε για τις ιδέες του. Αριστούχος πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ, πέρναγε σε όλους τους γραπτούς διαγωνισμούς για δημόσιες θέσεις (Τράπεζα της Ελλάδος, υπουργείο Συντονισμού, υπουργείο Οικονομικών), αλλά το σύστημα της εθνικοφροσύνης δεν του έδινε χαρτί κοινωνικών φρονημάτων για να πιάσει δουλειά. Το 1958, όταν η ΕΔΑ έπιασε το ιστορικό ποσοστό του 25%, το σύστημα φοβήθηκε και του επέτρεψε να πιάσει δουλειά στο υπουργείο Οικονομικών, όπου, αν και είχε όλα τα τυπικά προσόντα, δεν του επέτρεπαν να προαχθεί και κέρδιζε όλες τις προαγωγές του στα δικαστήρια. Το 1967 η χούντα των συνταγματαρχών τον απέλυσε γιατί αρνήθηκε να προπαγανδίσει υπέρ της στα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας, όπου τον είχε μεταθέσει. Προσωπικός φίλος του βουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Κάππου, έδρασαν μαζί στον αντιδικτατορικό αγώνα. Το 1974 επανήλθε στην υπηρεσία του και ασχολήθηκε με το συνδικαλισμό, ύστερα από εντολή του Κόμματος, του οποίου ήταν πλέον ενεργό και πολύ δραστήριο μέλος.

Υπήρξε στέλεχος της ΔΑΣ Εφοριακών και είχε εκλεγεί επανειλημμένα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Αττικής και Νήσων.

Κομμουνιστής με τα όλα του, υπήρξε πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης (ΕΕΔΥΕ) Δάφνης και πρόεδρος των αντιστασιακών (ΠΕΑΕΑ) του νομού Αργολίδας. Απεβίωσε στις 28/12/2010, σε ηλικία 81 ετών. Η σπορά που έριξε γύρω του έπιασε τόπο. Η γυναίκα του, τα τρία παιδιά του και όλα τα εγγόνια του είναι κομμουνιστές και συνεχίζουν το έργο του, μέχρι να αλλάξει αυτός ο κόσμος της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και να ανατείλει ο νέος κόσμος, του κομμουνισμού, που ονειρεύτηκε και πάλεψε γι' αυτόν μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Αγγελική, ο γιος του Χρήστος και οι κόρες του Βασιλική και Ευαγγελία προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Δημοσίου το ποσό των 300 ευρώ, για να συνεχίσει να οργανώνει την πάλη της εργατικής τάξης για μια άλλη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

ΓΩΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΩΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
***

Στη μνήμη της αδερφής μου ΘΟΔΩΡΑΣ και των γονιών μου ΙΩΑΝΝΗ και ΒΑΡΒΑΡΑΣ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Κιλκίς, 500 ευρώ ως τρίτη δόση.

Ιορδάνης Ι. Αγαθόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 120 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η συντρόφισσα Τσουκαλά Πόπη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων και αξέχαστων συντρόφων ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΝΗ και ΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ από τη Φωκίδα, στελεχών του ΚΚΕ, οι οποίοι «έφυγαν» απρόσμενα και πρόωρα το 2009, προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου Αττικής του ΚΚΕ.

Αλ. Γώγος

  • Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου, συναδέλφου οικονομολόγου, υπαλλήλου της Εθνικής Τράπεζας, ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΝΗ από την Αμφισσα, προσφέρω μέσω της ΚΟΒ Βόρειας Λαμίας του ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Νίκος Χαραυγής

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των αγαπημένων μας: Του αδελφού μας ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚ. ΓΩΓΟΥ, πυροσβέστη, οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» το 2013, σε ηλικία 53 ετών. Του πατέρα μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞ. ΓΩΓΟΥ, από την Πηγή Ευπαλίου Φωκίδας, αγωνιστή της ΕΑΜικής Αντίστασης, με εξορίες, στρατοδικεία και φυλακές στα κατοπινά χρόνια και την περίοδο της χούντας, μέλους του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του, το 1992, σε ηλικία 87 ετών. Της μητέρας μας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συζ. ΝΙΚ. ΓΩΓΟΥ, οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» το 2017, σε ηλικία 94 ετών.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΗΣ
Προσφέρουμε στην Οικονομική Εκόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου Αττικής.

Αλέξης - Αναστασία και Παναγιούλα - Μιχάλης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας: Του πατέρα και παππού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ από την Ξηρονομή Βοιωτίας, που «έφυγε» απρόσμενα το 1999, σε ηλικία 74 ετών. Της μητέρας και γιαγιάς ΣΟΦΙΑΣ συζ. Γιώργου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, από την Ειδομένη Κιλκίς, που «έφυγε» στις 26/7/2019, σε ηλικία 89 ετών, σταθερών και αταλάντευτων οπαδών του ΚΚΕ, ως το τέλος της ζωής τους.

Προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου Αττικής.

Τα παιδιά τους Αναστασία - Αλέξης και Αλεξάνδρα - Πέτρος

Οι εγγονές Γρηγορία και Σοφία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μου ΟΛΓΑΣ και της συντρόφισσας ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΠΑΡΘΕΝΑΣ (φωτ.) από το Σχολάρι, καθώς και των συντρόφων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΓΙΑΓΚΟΥΛΗ, ΜΑΝΩΗΛΙΔΗ ΗΛΙΑ και ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ από την παλαιά ΚΟΒ Πατρίδας Βέροιας, που με τη στάση ζωής τους και την προσφορά τους τίμησαν και στήριξαν το ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Μαρία Αφεντουλίδου, ΚΟΒ Α' Διαμερίσματος Δήμου Θεσσαλονίκης

***

ΦΩΤΟ

Στις 15/5/2019 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας ξάδερφος ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Λάκης) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. Γεννήθηκε στο Αρδάνι Τρικάλων το 1929. Οι γονείς του ήταν φτωχοί αγρότες. Εζησε από μικρός τη φτώχεια και την ανέχεια του εκμεταλλευτικού συστήματος. Σε νεαρή ηλικία εντάχθηκε στον ΔΣΕ, τότε που το εργατικό κίνημα με επικεφαλής το ΚΚΕ και το σύμμαχο αγροτικό κίνημα συγκρούστηκαν ένοπλα με την αστική εξουσία. Συνελήφθη το 1949 και δικάστηκε σε θάνατο. Η ποινή του δεν εκτελέστηκε.

Ηταν καλός άνθρωπος, τίμιος, εργατικός, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του. Εμεινε πιστός στο ΚΚΕ μέχρι το θάνατό του. Τιμώντας τη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου, και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ
Ναπολέων Τσίγκας, Βασίλης Τσίγκας

***

Στη μνήμη των αγαπημένων γονιών μας ΝΙΚΟΛΗ και ΦΛΩΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΒΛΗ και ΚΩΣΤΑ και ΘΕΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΜΦΙΛΗ, προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Μιχάλης και Δέσποινα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μου γονιών ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΒΑΛΕΝΤΗ και ΡΟΖΑΛΙΑΣ ΒΑΛΕΝΤΗ, προσφέρω 100 ευρώ για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου αδερφού ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΛΑΚΟΥΔΗ, παλαιού κομματικού στελέχους που «έφυγε» από τη ζωή στις 21/10/2018, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανω Τούμπας Θεσσαλονίκης.

Η αδερφή του Δέσποινα Τόττη

***

ΦΩΤΟ

Στις 22/10/2019 αποτεφρώσαμε τη σορό του ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΩΚΡΑΤΗ, όπως ο ίδιος ήθελε. Επίσης επιθυμία του ήταν να ενισχύσουμε το ΚΚΕ με 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Τούμπας.

Η γυναίκα του Νίκη, τα παιδιά του Σούλα, Σοφία, Κώστας

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν πέντε χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή η ΓΚΑΡΑΤΖΟΥΛΑ - ΤΖΟΓΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ. Από πολύ μικρή μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση. Αλλωστε για αυτή της τη δράση η αστική τάξη την «αντάμειψε» εξορίζοντάς τη στο Τρίκερι από το 1948 έως το 1950. Ποτέ της δεν λύγισε, στάθηκε σε όλη της τη ζωή δίπλα στο Κόμμα της, το ΚΚΕ. Στη μνήμη της ο σύντροφός της στη ζωή και στον αγώνα Βασίλης Γκαρατζούλας προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Βότση.

ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή της ΕΑΜικής Αντίστασης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΕΚΑΖΟΥ, που έμεινε πιστός στις αρχές και τα ιδανικά του τιμημένου ΚΚΕ, προσφέρουμε 10 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Αγίου Σπυρίδωνα - Νταμαράκια.

Η οικογένειά του


ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΒΑΛΕΝΤΗΣ
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΒΑΛΕΝΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΩΓΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΩΓΟΣ

ΓΚΑΡΑΤΖΟΥΛΑ ΤΖΟΓΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΓΚΑΡΑΤΖΟΥΛΑ ΤΖΟΓΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΝΑ
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΝΑ

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΩΓΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΩΓΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΣΙΓΑΛΑ
ΣΤΕΛΛΑ ΣΙΓΑΛΑ

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ
ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΑ
ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΑ

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΑΥΓΕΡΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΥΓΕΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΚΑΖΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΚΑΖΟΣ

ΡΟΖΑΛΙΑ ΒΑΛΕΝΤΗ
ΡΟΖΑΛΙΑ ΒΑΛΕΝΤΗ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΑΜΠΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΑΜΠΑΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΩΚΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΩΚΟΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΛΑΚΟΥΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΛΑΚΟΥΔΗΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ