ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 8 Φλεβάρη 2020 - Κυριακή 9 Φλεβάρη 2020
Σελ. /40
Συσκέψεις και περιοδείες για τις εξελίξεις στην περιοχή και τις θέσεις του ΚΚΕ

Το Σάββατο 8 Φλεβάρη:

-- Στις 6 μ.μ., σε σύσκεψη της ΚΟ Κεντρικού Μενιδίου, στο 1ο ΚΑΠΗ Δ. Αχαρνών (πλ. Αγίου Νικολάου 1), θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης.

-- Στις 6 μ.μ., στο 4ο ΚΑΠΗ Δ. Αχαρνών (πλ. Αγίας Αννας - Εργατικές Κατοικίες), θα μιλήσει ο Τάσος Τραβασάρος, μέλος της ΤΕ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην κοινότητα Τριλόφου Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Γιώργο Σοφιανό, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 9 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ του Δήμου Πειραιά καλούν σε συγκέντρωση, στον κινηματογράφο «ΣΙΝΕΑΚ», στην πλατεία Κοραή. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Βύρωνα καλούν σε συγκέντρωση, στην αίθουσα του δημαρχείου Βύρωνα. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟ Ζωγράφου καλούν σε συγκέντρωση στον δημοτικό κινηματογράφο «Αλέκα». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής.

-- Στις 6 μ.μ., στο Λιτόχωρο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή του ΚΚΕ, αντισυνταγματάρχη Ειδικών Δυνάμεων ε.α.

Τη Δευτέρα 10 Φλεβάρη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Κάτω Τούμπα (καφέ «Ανεμος»), με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΕ Καρδίτσας, στην αίθουσα της ΠΕΔ, θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης θα γίνει η βράβευση της πρωτοπόρας Οργάνωσης και των συντρόφων που ξεχώρισαν για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.

-- Στον Βόλο (Μεταξουργείο), στις 6.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης.

Την Τετάρτη 12 Φλεβάρη:

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Καισαριανής καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Καισαριανής. Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Λόφου και Νέας Ζωής Περιστερίου καλούν σε σύσκεψη, στο μεζεδοπωλείο «Παραβάτες» (Αγ. Τριάδας 49). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην Κέρκυρα (αίθουσα Εργατικού Κέντρου), θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς.

Το Σάββατο 15 Φλεβάρη, στις 7.30 μ.μ., στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης («cafe Remezzo»), με ομιλητή τον Σάκη Βαρδαλή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 16 Φλεβάρη, στις 11 π.μ., στην Πυλαία Θεσσαλονίκης (δημαρχείο), με ομιλήτρια την Στέλλα Καινουργιάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ