ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 8 Φλεβάρη 2020 - Κυριακή 9 Φλεβάρη 2020
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παλαίμαχου κομμουνιστή ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΥΒΑ (ΜΠΕΡΔΕΜΠΕ) η γυναίκα του Θεοδώρα προσφέρει, μέσω της ΤΕ Λευκάδας του ΚΚΕ, ως πρώτη δόση, 500 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ

Ο Δημήτριος και η Ερμιόνη Φρεμεντίτη προσφέρουν, μέσω της ΤΕ Λευκάδας του ΚΚΕ, 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» στη μνήμη του γιου τους ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗ (ΜΕΛΙΤΖΟΥΡΑ) (φωτ.), του ΤΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ και του ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΥΒΑ (ΜΠΕΡΔΕΜΠΕ).

***

Στη μνήμη του πατέρα μας ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ, μέλους του ΚΚΕ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα, μέσω της ΤΟ Λευκάδας.

Τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας πατέρα, συζύγου, αδελφού και θείου ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ, πιστού στις αξίες και τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, που στις 14 Φλεβάρη κλείνει ένα χρόνο απουσίας από κοντά μας, καθώς και στη μνήμη των γονιών και παππούδων μας, αγωνιστών της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, ΦΩΤΗ και ΠΑΓΩΝΑΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ, προσφέρουμε το ποσό των 200 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Λαμπρινής - Ριζούπολης.

Το μνημόσυνο του Βασίλη Καραμπέτσου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9/2 στις 9.30 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου του χωριού Σάγκα Αρκαδίας.

Κωνσταντία Κασβίκη, Καλλιόπη Καραμπέτσου, Φώτης Καραμπέτσος

Θανάσης Καραμπέτσος, Ισμήνη Μαστέλλου, Φοίβος Καραμπέτσος

***

ΦΩΤΟ

Στις 30/12/2019 στην πόλη Πόζναν της Πολωνίας «έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος κομμουνιστής ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΡΑΠΤΗΣ. Γεννήθηκε το 1920 στην Ανω Ράχη Πρέβεζας από αγροτοκτηνοτροφική οικογένεια.

Το Σεπτέμβρη του 1941 οργανώθηκε στο ΚΚΕ και το 1943 βγήκε αντάρτης στον ΕΛΑΣ. Πήρε μέρος στις περισσότερες μάχες που έδωσε το 24ο Σύνταγμα της 8ης Μεραρχίας ενάντια σε Γερμανούς και ΕΔΕΣίτες. Κατά τη μάχη της Πρέβεζας το Σεπτέμβρη του 1944 ανήκε στη διμοιρία όλμων που ήταν στο Ακτιο.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ
Μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας κυνηγήθηκε και βγήκε στην παρανομία. Μαζί με άλλους εννιά συντρόφους αποτέλεσαν την πρώτη ομάδα καταδιωκόμενων αγωνιστών της Πρέβεζας. Επειτα από την αποτυχημένη προσπάθειά τους να φτάσουν στο Γράμμο μέσω Αλβανίας και τη διάλυση της ομάδας το Δεκέμβρη του 1946, συνελήφθη και στάλθηκε στις φυλακές του Φιξ. Από εκεί, εξορίστηκε στην Ικαρία και απολύθηκε ως βαριά άρρωστος το Σεπτέμβρη του 1947.

Στις 20 Μάη 1948, με μια ομάδα πρώην εξόριστων αγωνιστών από τα χωριά της Πρέβεζας κατατάσσεται στον ΔΣΕ και υπηρετεί στην ανεξάρτητη Ταξιαρχία Πετρίτη. Τραυματίζεται πολύ σύντομα και έπειτα από πολλές περιπέτειες περνάει στην Αλβανία. Επιστρέφει στο Γράμμο την άνοιξη του 1949 και παίρνει μέρος στις τελευταίες μεγάλες μάχες με την Ταξιαρχία Παλαιολόγου. Τραυματίστηκε στις 22 Αυγούστου οπότε και πέρασε στην Αλβανία.

Μετά το τέλος του Εμφυλίου εγκαταστάθηκε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Πολωνία όπου, παράλληλα με την κομματική δραστηριότητα, σπούδασε σε τεχνική σχολή και εργάστηκε για πάνω από 35 χρόνια σε εργοστάσιο κατασκευής τόρνων, στο Πόζναν.

Μετά την πτώση της χούντας ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 1976 και από τότε σχεδόν κάθε χρόνο ερχόταν τα καλοκαίρια στην αγαπημένη του Πρέβεζα.

Εγραψε τρία αξιόλογα βιβλία, τους «Φωτεινούς Μάρτυρες» (αναφέρεται σε 104 συντρόφους του που σκοτώθηκαν ή εκτελέστηκαν), τα «Δύσκολα χρόνια 1941 - 1949», όπου καταγράφει όσα έζησε ως αντάρτης του ΕΛΑΣ και στη συνέχεια ως μαχητής του ΔΣΕ, και τέλος το «Γιατί;», όπου δίνει τη δική του εξήγηση για όσα συνέβησαν στα σοσιαλιστικά κράτη στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Παρέμεινε πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του φίλοι και σύντροφοι από την Πρέβεζα προσφέρουν στο Κόμμα για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Πριν από μερικούς μήνες αποχαιρετήσαμε την ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ. Υπήρξε πάντοτε αγωνίστρια. Με πόσους τρόπους βοηθούσε τους αντάρτες της περιοχής μας τη δεκαετία 1940 - 1950: Εδινε τρόφιμα, μετέφερε μηνύματα, αποπροσανατόλιζε με την εξυπνάδα της τις διωκτικές αρχές, αντιμετώπισε απειλές, ξυλοδαρμούς και βρέθηκε και η ίδια εξόριστη στην Κόρινθο. Αρκετά κοντινά της πρόσωπα, ο αδερφός της ο Αριστείδης, ο Φειδίας, η Αντζουλέτα ήταν από τους πρωταγωνιστές σε όλη την αντιστασιακή δραστηριότητα της δεκαετίας. Σταθερά, ήταν παρούσα στις εκδηλώσεις για την ΕΑΜική Αντίσταση και για τα Μουζακάτα, με τα ποιήματα, τις αφηγήσεις και την παρότρυνσή της. Τα τελευταία χρόνια έδωσε συνέντευξη για το Αρχείο του Κόμματος και μίλησε στο προετοιμαζόμενο ντοκιμαντέρ για τη δράση του ΕΑΜ και του ΔΣΕ στην Κεφαλονιά. Από μικρή έδινε τη μάχη της επιβίωσης, πρώτα για την οικογένεια και τα παιδιά της, δούλευε στις καπνοκαλλιέργειες της Μακεδονίας, ήταν αμαξηλάτισσα, πουλούσε η ίδια αγροτικά προϊόντα. Μια σπουδαία γυναίκα, μάνα, γιαγιά, αγωνίστρια σε ένα μικροσκοπικό σώμα.

Στη μνήμη της τα παιδιά της Μαρία, Αριστείδης και Σπύρος προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Σάμης - Πυλάρου Κεφαλονιάς, 100 ευρώ και οι σύντροφοί της Αθηνά και Βασίλης 20 ευρώ.

***

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΑΓΚΛΑΡΑΣ γεννήθηκε το 1909 στην Κάρυστο. Το 1937 έγινε μέλος του ΚΚΕ, ενώ το 1942 οργανώθηκε στο ΕΑΜ και τον Ιούνη του ίδιου έτους εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ Βύρωνα. Στον Εμφύλιο δρούσε παράνομα για λογαριασμό του ΚΚΕ. Συνελήφθη στις 8/1/1948 και καταδικάστηκε από έκτακτο στρατοδικείο το Μάη σε ισόβια. Φυλακίστηκε στη Γυάρο έως το 1952. Στη συνέχεια με απόφαση του Αναθεωρητικού Στρατοδικείου η ποινή μειώθηκε σε 20 έτη. Μεταφέρθηκε στις φυλακές Βουρλών στον Πειραιά και αργότερα στην Αίγινα έως το Σεπτέμβρη του 1955. Με την επαναλειτουργία των φυλακών της Γυάρου μεταφέρθηκε εκεί έως το 1959. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις φυλακές Χαλκίδας, από όπου απελευθερώθηκε έχοντας εκτίσει τα 2/3 της ποινής του.

ΦΙΛΙΠΠΙΑ ΖΑΜΠΑΤΗ
ΦΙΛΙΠΠΙΑ ΖΑΜΠΑΤΗ
Στη μνήμη του ο γιος του, Παναγιώτης, προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Βύρωνα.

***

Συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από το θάνατο του αδερφού μου ΦΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΗ, πιστού οπαδού του Κόμματος. Στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη του σ. ΣΤΑΘΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς.

Θέμης Καλλιφατίδης

***

ΦΩΤΟ 3

Στις 21/12 συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ. Υπήρξε πρωτοπόρο στέλεχος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, το οποίο υπηρέτησε μέσα από τις γραμμές των λογιστών από το 2006. Ξεχώριζε για το ήθος και την πίστη του στα ιδανικά μας.

«Εφυγε» από τη ζωή την Παρασκευή 15 Δεκέμβρη 2017 ο σύντροφος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΤΖΑΒΑΡΑΣ. Συνδικαλιστικά, δραστηριοποιήθηκε στην Ενωση Λογιστών Αθήνας και από το 1994 εκλεγόταν ανελλιπώς μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου έως το 2007, οπότε και αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ «έφυγε» από κοντά μας στις 19 Ιούλη 2013, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Η ζωή τους όλη ήταν συνδεδεμένη με την πάλη του λαού μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και πορεύτηκαν αταλάντευτα μέχρι την τελευταία τους στιγμή μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλη.

Στη μνήμη των συντρόφων μας ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΣΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΤΑΚΗ) ΤΖΑΒΑΡΑ και ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΙΣΚΑ η ΚΟΒ Λογιστών Αθήνας και η ΚΟΒ Εργαζομένων σε Ελεγκτικές Εταιρείες προσφέρει το ποσό των 450 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο Κόμμα μας.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 24 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ. Στη μνήμη του η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φαναρίου Πρέβεζας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ, στο κόμμα που υπηρέτησε πιστά μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ
ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΩΣΤΗ, δραστήριου μέλους του ΚΚΕ επί 42 συναπτά έτη, που «έφυγε» από τη ζωή το 2017, η σύντροφός του, Γεωργία, προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ανω Γαλατσίου.

***

ΦΩΤΟ

Με αφορμή τα δέκα χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου συντρόφου, αγωνιστή και ομότιμου καθηγητή ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ για τις ανάγκες του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσαμε με βαθιά θλίψη τον συνάδελφο, συναγωνιστή, σύντροφό μας ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ.

Ο σύντροφός μας εργάστηκε στον ΟΤΕ και διακρίθηκε για το ήθος, την αγωνιστικότητά του, τη συναδελφικότητα με την οποία στάθηκε όλα τα χρόνια της εργασίας του. Ηταν αγαπητός συνάδελφος, έχαιρε της εκτίμησης όλων όσοι τον γνώρισαν άμεσα ή και έμμεσα μέσα στο πλαίσιο της εργασίας και του συνδικαλιστικού κινήματος.

Στο χρονικό διάστημα της συνταξιοδότησής του, ο σύντροφός μας συνέχισε την αγωνιστική του πορεία. Συνέβαλε στη δράση του ΚΚΕ στη γειτονιά του, το Βύρωνα. Ως μαχόμενος συνταξιούχος ποτέ δεν έλειψε από τους αγώνες του μαχόμενου συνταξιουχικού κινήματος.

Θα είναι πάντα στη σκέψη μας, μαζί με τους συντρόφους και συναγωνιστές που παλέψαμε μαζί στο ταξικό μετερίζι είτε ως εργαζόμενοι, ως συνταξιούχοι και σήμερα δεν είναι πια κοντά μας.

Στη μνήμη του συντρόφου και συναγωνιστή μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ προσφέρουμε - μέσω των αντίστοιχων Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ - το ποσό των 210 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος, που είναι εκατόν ένα χρόνια στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την οικοδόμηση μιας νέας κοινωνίας, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Δάρρας Γιώργος, Δημητρίου Λεωνίδας, Καβαλέρος Παντελής, Κούβαρης Γιάννης, Μαραγκού Γεωργία, Μπούκουρης Ανδριανός, Mωυσιάδης Γιάννης, Ρήγα Τασία, Ρωκάς Κώστας, Σακκά Ρούλα, Σιτζάνης Νίκος, Τσουκαλάς Παναγιώτης

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Δεκέμβρη «έφυγε» από τη ζωή ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ, το τελευταίο μέλος οικογένειας αγωνιστών, που έδωσε πολλά στον αγώνα, μεταξύ αυτών εξορισμένους, φυλακισμένους, βασανισμένους, κυνηγημένους στην παρανομία από το αστικό κράτος.

Γεννήθηκε το 1928 στη Μήλο, μέλος πολυμελούς αγροτικής οικογένειας. Από νεαρή ηλικία ασπάστηκε τις επαναστατικές ιδέες ως ΕΠΟΝίτης. Ακολούθησε το δρόμο χιλιάδων αγωνιστών με διώξεις, φυλακίσεις, εξορίες, όπως σε Μακρόνησο, Καλαμάτα, Αίγινα, Βούρλα. Καθημερινός σύντροφός του ο «Ριζοσπάστης».

Στάθηκε πιστός και αταλάντευτος υποστηρικτής και υπερασπιστής των ιδεών και θέσεων του κομμουνισμού μέχρι την τελευταία του πνοή.

Στη μνήμη του η οικογένεια Κωνσταντίνου Καλλιγιαννίδη, προσφέρει 120 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Β΄ Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας φίλου ΚΑΤΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την απώλειά του, προσφέρουμε στο Κόμμα που αγάπησε και υπηρέτησε μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου.

Η οικογένεια Γαβριηλίδη

***

ΦΩΤΟ

Στις 31 Γενάρη 2020 «έφυγε» από κοντά μας ο Ηρακλειώτης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ σε ηλικία 69 ετών. Ηταν ένας ειλικρινής φίλος, ένα σπινθηροβόλο πνεύμα με καυστικό χιούμορ, με απέραντα φιλοζωικά αισθήματα, με ξεκάθαρη ταξική συνείδηση, ένας πιστός, αταλάντευτος οπαδός του ΚΚΕ.

Οταν η αντεπανάσταση του '89 - '90 χτύπησε το Κομμουνιστικό Κίνημα, χωρίς κανέναν δισταγμό από την πρώτη στιγμή τάχθηκε ξεκάθαρα στο πλευρό του ΚΚΕ. Στο πρόσωπό του το Κόμμα μας χάνει έναν ακλόνητο υποστηρικτή και το ταξικό μας κίνημα έναν μαχητικό διαδηλωτή. Ακόμα και όταν χτυπήθηκε από βαριά αναπηρία δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για το δίκαιο των καταπιεσμένων, των φτωχών και των θυμάτων της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας. Ενιωσε απέραντη ικανοποίηση όταν παρά τα σοβαρά κινητικά του προβλήματα έριξε το κόκκινο ψηφοδέλτιο στην κάλπη στις εκλογές του 2019. Για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε από κοντά, η μορφή του θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας αλλά και στις καρδιές μας.

ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Τιμώντας τη μνήμη του, οι φίλοι και οι συναγωνιστές του προσφέρουμε για την ενίσχυση του ΚΚΕ το ποσό των 170 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου Κρήτης.

***

ΦΩΤΟ

Πριν από 5 χρόνια, στις 9/2/2015, η πολυαγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά ΦΙΛΙΠΠΙΑ ΖΑΜΠΑΤΗ «έφυγε» από κοντά μας. Στη μνήμη της οι οικογένειες του Θωμά και του Νίκου Χονδρόπουλου προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω των ΚΟΒ ΜΜΕ 2 και Γουδή. Θα τη θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των γονιών ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΑΓΚΤΖΗ, καθώς και των αδελφών της ΜΗΤΣΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΥ που «έφυγαν» γρήγορα, η Ρήνα Γκαγκτζή προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΚΑΓΚΤΖΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΚΑΓΚΤΖΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΓΚΤΖΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΓΚΤΖΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΓΚΤΖΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΓΚΤΖΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΓΚΤΖΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΓΚΤΖΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΚΑΤΤΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΚΑΤΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΥΒΑΣ ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΥΒΑΣ ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΡΑΠΤΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΡΑΠΤΗΣ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ