ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 14 Νοέμβρη 2020 - Κυριακή 15 Νοέμβρη 2020
Σελ. /48
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΦΩΤΟ

Πέρασαν περίπου 20 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη συντρόφισσα, σύζυγος και μητέρα, ΣΟΦΙΑ (Φούλη) ΧΙΝΗ - ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ.

Γεννήθηκε το 1943 στην Αθήνα και το 1962 έγινε φοιτήτρια στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου των Αθηνών. Ως φοιτήτρια οργανώθηκε στη Νεολαία της ΕΔΑ και μετά στη Νεολαία των Λαμπράκηδων, με έντονη παρουσία στο φοιτητικό και πολιτικό κίνημα της χώρας μας.

Στη διάρκεια της δικτατορίας τελείωσε και πήρε την ειδικότητα της παιδιάτρου. Διορίστηκε ελέω υποχρεωτικής θητείας ως αγροτική ιατρός στη Βλαχοράφτη Αρκαδίας, όπου μετά από 6 μήνες απολύθηκε λόγω των πολιτικών της φρονημάτων.

Οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1973. Μετά τη χούντα ανέπτυξε έντονη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα στην περιοχή του Πειραιά και τους γύρω δήμους. Εξελέγη, με το συνδυασμό που στήριζε το ΚΚΕ, δημοτική σύμβουλος στον δήμο Κερατσινίου. Ηταν μέλος του Γραφείου Πόλης της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά του ΚΚΕ, υπεύθυνη για τους επιστήμονες του Πειραιά και μέλος του Τμήματος Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Εφυγε» από τη ζωή στις 13/12/2000. Ο χαμός της προξένησε μεγάλη θλίψη στους συντρόφους και φίλους του Πειραιά.

Η οικογένειά της, ο σύζυγος Μιχαλάκος Παναγιώτης, οι κόρες της Μαρία, Αμαλία και Γεωργία, οι γαμπροί της Βασίλης, Κλαούντιο και τα εγγόνια της Αλεξάνδρα, Σοφία, Κωνσταντίνος προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ στην ΚΟΒ Αλίμου το ποσό των 150 ευρώ, ως πρώτη δόση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΒΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΒΟΣ
Την θυμόμαστε, την τιμάμε, την αγαπάμε, μας λείπει και αγωνιζόμαστε μαζί της για το Κόμμα, το τιμημένο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΒΛΟΝΤΖΟΥ η οικογένειά του προσφέρει, για την Οικονομική Εξόρμηση, στο ΚΚΕ το ποσό των 760 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ και της συζύγου του ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΠΛΑΝΑ - ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ, η οποία απεβίωσε πρόσφατα, προσφέρουμε 300 ευρώ στο Κόμμα τιμώντας τους αγώνες τους και τη μακροχρόνια δύσκολη πορεία τους, έστω και με αυτήν τη μικρή προσφορά.

Η κόρη του, ο γαμπρός του, τα εγγόνια και η δισεγγονή του

***

ΦΩΤΟ

Πρόσφατα «έφυγε» από κοντά μας ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, στέλεχος του ΚΚΕ. Ως μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης ανέπτυξε για χρόνια πλούσια και πολυποίκιλη δράση. Πολλές από τις μικρές αλλά σημαντικές κατακτήσεις του λαϊκού κινήματος στο νομό μας έχουν και τη δική του ανεξίτηλη σφραγίδα. Οι επεξεργασίες του για τα ζητήματα της Εκπαίδευσης αποτελούν σήμερα αλλά και στο μέλλον σημαντικά βοηθήματα για τον αγώνα του εκπαιδευτικού κινήματος. Η προσφορά και η μνήμη του θα μας συντροφεύουν πάντα στους αγώνες που έρχονται. Στη μνήμη του μέλη και φίλοι του ΚΚΕ προσφέρουν, μέσω της ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, το ποσό των 600 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

  • Στη μνήμη του συντρόφου μας ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, που αποχαιρετήσαμε με τεράστια θλίψη πρόσφατα, η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου προσφέρει στο Κόμμα το ποσό των 625 ευρώ.

Πολύτιμο στέλεχος της Οργάνωσής μας, έδωσε ανάταση στην ΚΟΒ μας, με την έγνοια του για τα ζητήματα της Εκπαίδευσης αλλά και για όλα τα μέλη μας και τον περίγυρό μας. Πάντα παρών, σε μικρούς και μεγάλους αγώνες, πάντα διαθέσιμος να βοηθήσει με τις γνώσεις του και την εμπειρία του.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
Ο αγώνας για τα ιδανικά του ΚΚΕ, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και για μια Παιδεία που θα αγκαλιάζει ολόπλευρα τα παιδιά της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, τον εξόπλιζε με δύναμη και αισιοδοξία ώστε να αντιμάχεται και την ασθένειά του.

Θα τον θυμόμαστε για τη στάση ζωής του, το ήθος του, τον δυναμισμό του και την αισιοδοξία του. Για την ικανότητά του να μας αγκαλιάζει όλους, για το ανεξίτηλο κουράγιο του, να μη σταματάει τις μάχες, μικρές και μεγάλες, μέχρι να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σύντροφε Διονύση, είσαι παράδειγμα για εμάς. Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα συνεχίσουμε στο δρόμο που βάδισες κι εσύ, μέχρι την τελική νίκη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου.

  • Στον συνάδελφο, φίλο και συναγωνιστή ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ, που χάθηκε πρόσφατα και τόσο πρόωρα, οι συνάδελφοί του από το 6ο ΕΠΑΛ και το 1ο Ε.Κ. Α' Αθήνας προσφέρουμε αντί για στεφάνι το ποσό των 130 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου.

Με συνέπεια και ήθος μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν παρών σε όλους τους κοινωνικούς και εργατικούς αγώνες με την ιδιότητα του στελέχους του ΚΚΕ. Ηταν μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ και της ΤΕ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Βασικό στήριγμα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, του ΠΑΜΕ, στους εκπαιδευτικούς με την «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» (ΑΣΕ). Μπορεί να έχασε τη μάχη με την αρρώστια, όμως κέρδισε το σεβασμό και το θαυμασμό όλων μας με τη δύναμη που έδειξε και την αγωνιστικότητά του κατά τη διάρκεια της ασθένειας, όπου παρά τις δυσκολίες πάντα έδινε με συνέπεια το «παρών» στα σχολεία για ενημέρωση των συναδέλφων.

ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Συνάδελφε Διονύση, καλό σου ταξίδι. Εκφράζουμε, με βαθιά θλίψη, τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά σου

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από τον θάνατο του ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΛΑΣΚΑ. Γεννήθηκε στη Γαλανόβρυση Ελασσόνας το 1962 από φτωχή αγροτική οικογένεια. Μπήκε από τα 12 χρόνια του στην οικοδομή. Οδηγήθηκε στο οργανωμένο κίνημα και στην πρωτοπορία του, το ΚΚΕ. Υπήρξε στέλεχος του Κόμματος, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Ελασσόνας. Διετέλεσε για χρόνια πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων και μέλος του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας, ενώ ήταν μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ της περιοχής. Ηταν υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» το 2010, το 2014 και το 2019.

Ηταν παλικάρι στη δουλειά και στον αγώνα, πάντα χαμογελαστός και αγαπητός ακόμα και στους αντιπάλους του, σκληρός όπου έπρεπε, αγαπητός στη συντροφιά και την παρέα, αγωνιστής μέσα από τις γραμμές του ταξικού κινήματος και του ΚΚΕ. Στη μνήμη του ο Γιώργος Συμεωνίδης, η Χριστίνα Συμεωνίδου και η Αγγελική Τουμανίδου προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου μου ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΒΑΡΗ προσφέρω στο Κόμμα, για την Οικονομική Εξόρμηση, 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μαρουσιού.

Μαρία Κούβαρη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μας ΠΑΝΑΓΗ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ και των θείων μας ΔΙΟΝΥΣΗ (φωτ.) και ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ (φωτ.), κομμουνιστών και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 300 ευρώ.

ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
Μάνια και Ηλίας

***

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΚΟΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΝΤΙΝΟΥ) προσφέρω 100 ευρώ (πέμπτη δόση) με συγκίνηση, ως ελάχιστο φόρο τιμής στο «Σπίτι του Αγωνιστή» που φιλοξενεί τη ζωντανή ιστορία του Κόμματός μας.

Η σύζυγός του Κότση Ολγα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, σεμνού αγωνιστή, πιστού στα ιδανικά και τις αρχές του Κόμματος, ο Δημήτρης Χαλκιάς προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης μέσω ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 7 Οκτώβρη στο δρόμο γύρω από το Εφετείο χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν απαιτώντας την καταδίκη της εγκληματικής Χρυσής Αυγής, πανηγύρισαν την απόφαση της καταδίκης. Εγώ δεν μπόρεσα να παραβρεθώ για λόγους υγείας, παρόλο που ήθελα πολύ να είμαι εκεί να φωνάξω, οι εγκληματίες ναζί στη φυλακή και γιατί τέτοιοι που δικάζονταν μ' αφήσανε χωρίς παιδί, χωρίς μάτια και ένα μάτσο σίδερα στη μέση. Δεν μπόρεσαν όμως να βγάλουν από την καρδιά μου το αγαπημένο μου Κόμμα, το τιμημένο ΚΚΕ.

Στο Κόμμα μας που πρωτοστάτησε και αναδείχνει πάντα το ρόλο της εγκληματικής Χρυσής Αυγής και που παλεύει να ανατραπεί το σύστημα που επωάζει το αυγό του φιδιού προσφέρω 500 ευρώ στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΤΑΣΟΥ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ, που ήταν από τους αλύγιστους.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
Βάσω Μανωλίτση

***

ΦΩΤΟ

Αρχές Οκτώβρη ο αγαπημένος μας σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ πήρε το δρόμο για το στερνό της ζωής του ταξίδι. Σύντροφοι, συνάδελφοι και φίλοι τον αποχαιρετήσαμε με βαθιά θλίψη και μεγάλη συγκίνηση. Στέλεχος της Αχτίδας ΔΕΚΟ - ΤΡΑΠΕΖΩΝ έχαιρε βαθιάς εκτίμησης για το ήθος, τη σεμνότητα, τη συντροφικότητα, την αγωνιστικότητα και τη συνέπεια που τον διέκριναν. Ως ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ - ΤΡΑΠΕΖΩΝ συνέβαλε σταθερά στην αγωνιστική του πορεία μαζί με το μαχόμενο συνταξιουχικό κίνημα. Μέχρι τα στερνά του, παρά τη δοκιμασία της υγείας του, έδινε το «παρών», αποτέλεσε παράδειγμα ζωής και μαχητικότητας. Θα τον θυμόμαστε πάντα, θα είναι μαζί σε όλα αυτά που παλεύουμε για τον όμορφο κόσμο της δουλειάς και της δημιουργίας, του πολιτισμού, τομέα στον οποίο ο ίδιος είχε ξεχωριστή δημιουργική συμβολή.

Στη μνήμη του προσφέρω - μέσω ΚΟ ΟΤΕ - το ποσό των 50 ευρώ στο ΚΚΕ, στο Κόμμα μας που 102 χρόνια τώρα ανοίγει νέους δρόμους στην ελληνική κοινωνία, στέκεται όρθιο παρά τα πυρά της κυρίαρχης τάξης, μέχρι την τελική νίκη, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Ανδριανός Μπούκουρης

  • Στη μνήμη του αγαπημένου συναδέλφου, συντρόφου και φίλου ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Πόλης Κέρκυρας.

Μαρία Χυτήρη

***

ΦΩΤΟ

Πρόσφατα «έφυγαν» από τη ζωή οι σύντροφοι ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ και ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΡΟΥΤΣΗΣ (φωτ.). Στη μνήμη τους προσφέρουμε 70 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

Πόπη και Δήμος Λάτας

***

ΦΩΤΟ

Στις 8 Νοέμβρη πριν από 85 χρόνια είχε έρθει στη ζωή ένας αγωνιστής, μοναδικός κι αξιαγάπητος, ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ. Ομόρφαινε τη ζωή με την αγάπη του, την καλοσύνη του και την ανθρωπιά του. Μας φώτιζε με τη στάση του και το παράδειγμά του. Ο πολυαγαπημένος μας και λατρεμένος μας Στέλιος «έφυγε» από κοντά μας στις 25/6/2019. Μας λείπει πολύ, όμως είναι για πάντα κοντά μας, στις καρδιές μας και θα τον θυμόμαστε με υπερηφάνεια και αγάπη. Θα είναι αθάνατος.

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
Στη μνήμη του η αδελφή του Βασιλεία, η γυναίκα του Μαίρη και τα ανίψια του (που τα είχε σαν παιδιά του) Γιώργος Ερνέστο και Ηλέκτρα Τσακαλία προσφέρουν στο κόμμα του, το τιμημένο ΚΚΕ, 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Δικαιοσύνης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της μητέρας μου ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ. Επίσης, στη μνήμη του πατέρα μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γκύζη.

Ο γιος τους Γιάννης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΗΣΙΔΗ (φωτ.), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και Μακρονησιώτη, ΜΑΡΙΚΑΣ ΝΗΣΙΔΟΥ, οπαδού του Κόμματος, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΑΡΔΑΚΗ, οπαδού του Κόμματος, αγωνιστή κατά της δικτατορίας, και ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ ΜΠΑΡΔΑΚΗ, οπαδού του Κόμματος, προσφέρουμε το ποσό των 100 ευρώ στην ΚΟΒ Καλογρέζας - Αλσούπολης του ΚΚΕ, με την ολόψυχη ευχή για επιτυχή έκβαση της Οικονομικής του Εξόρμησης.

Τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ, για την ονομαστική του εορτή, δίνω στο «Σπίτι του Αγωνιστή» ως ελάχιστη προσφορά, 100 ευρώ για τις ανάγκες του ιδρύματος.

Ντέπυ Τσακίρογλου

***

ΦΩΤΟ

Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο για το λαό μας έχει ιδιαίτερη αξία η επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος. Για τον παραπάνω λόγο, στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΕΝΤΖΟΥ, από τις Σέρρες, η οικογένειά του, η σύζυγος Κική και τα παιδιά του Βασίλης, Εφη και Σταυρούλα προσφέρουν στο ΚΚΕ 300 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Νοέμβρη 2020 συμπληρώθηκε ένας χρόνος απ' το φευγιό του φίλου και συντρόφου, συνταξιούχου μεταλλεργάτη και στελέχους του Κόμματος ΤΑΚΗ ΓΟΥΡΝΑΡΗ. Στη μνήμη του προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 40 ευρώ.

ΤΑΣΟΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ
Κώστας Βασιλακόπουλος, Στράτος Κουτσοβίλης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου VASIL VULLNET DEDE που «έφυγε» από τη ζωή στις 16/11/2019 και του πεθερού μου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΑΚΟΥ, πιστού οπαδού του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κατασκευών Ιλίου.

Sokol Dede - Χριστίνα Φακού

***

ΦΩΤΟ

Στις 22 Νοέμβρη κλείνουν 6 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ, σε ηλικία 64 χρόνων. Συνδικαλιστής στο κίνημα των ΟΤΑ και 40 χρόνια αταλάντευτος κομμουνιστής. Με τις αρχές του κομμουνισμού μεγάλωσε τα παιδιά του και μέχρι το τέλος της ζωής του πάλευε για να ζήσουν και τα εγγόνια του σε τέτοια κοινωνία. Οι αγώνες του είναι παρακαταθήκη για την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους συντρόφους του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ανάκασας Αγίων Αναργύρων.

Η συντρόφισσά του στη ζωή Αγγελική Τσούκα

Τα παιδιά του Νίκος, Δήμητρα, Βιβή

Τα εγγόνια του Μυρτώ, Αλέξανδρος, Αγγελος, Θωμάς και Χριστίνα

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη του συμμαθητή μου και συντρόφου μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, που εκτελέστηκε τον Αύγουστο του 1949, των άξιων στελεχών του Κόμματος ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ και ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, του συντρόφου και συμμαθητή μου δημοσιογράφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΡΒΟΥ και της συντρόφισσας ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΙΚΟΥ, προσφέρω 500 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ Ελληνορώσων.

Χ. Τ.


ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΗΣΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΗΣΙΔΗΣ

ΣΟΦΙΑ (Φούλη) ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ - ΧΙΝΗ
ΣΟΦΙΑ (Φούλη) ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ - ΧΙΝΗ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ

ΦΑΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΦΑΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΙΚΟΥ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΙΚΟΥ

ΤΑΚΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΒΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΒΑΡΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΒΛΟΝΤΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΒΛΟΝΤΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Vasil Vullnet Dede
Vasil Vullnet Dede


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ