ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 30 Γενάρη 2021 - Κυριακή 31 Γενάρη 2021
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ
ΦΩΤΟ 9

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΔΡΟΣΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (φωτ.), ΓΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (φωτ.), ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΤΑΚΗ (φωτ.), ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (φωτ.), ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ (φωτ.), ΚΙΝΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ (φωτ.), ΜΑΝΘΑ ΒΑΣΙΛΗ (φωτ.), ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑ (φωτ.), ΓΚΟΛΕΜΑ ΜΠΑΜΠΗ (φωτ.) και ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αλμωπίας.

Δρόσογλου Σταύρος

***

ΦΩΤΟ 2

Συμπληρώνονται φέτος 16 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας πατέρας και παππούς, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. Γεννήθηκε στις 26 Οκτώβρη 1912 στο χωριό Τερπνή Σερρών. Το 1941 εγγράφηκε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, αλλά η συμμετοχή του στην Εθνική Αντίσταση ΕΑΜ - ΕΛΑΣ δεν του επέτρεψε τη συνέχιση των σπουδών.

Το 1942 έγινε μέλος του ΕΑΜ και το 1943 μέλος του ΚΚΕ. Εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ και ως αξιωματικός του 30ού Συντάγματος πήρε μέρος, το 1944, στην Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Για τη δράση του αυτή, συνολικά, έκανε 12 χρόνια εξορία σε Αη Στράτη και Μακρόνησο (1947 - 1955) και στην εφτάχρονη φασιστική δικτατορία από το 1967 έως το 1971 στη Γυάρο και το Παρθένι Λέρου. Ο λαός, ωστόσο, τίμησε τη δράση του και τον εξέλεξε βουλευτή Σερρών, της ΕΔΑ, το 1958. Το 1961 έγινε Γραμματέας της ΝΕ Σερρών της ΕΔΑ και το 1962 μέλος της Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας της ΕΔΑ. Το 1974, με τη μεταπολίτευση, γίνεται μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας - Θράκης του Κόμματος.

Σε όλη του τη ζωή δεν λύγισε ούτε για μια στιγμή, κράτησε ψηλά τη σημαία της αξιοπρέπειας και του ταξικού εργατικού ήθους. Στάθηκε πιστός στις αρχές και στην ιδεολογία του μαρξισμού - λενινισμού, που την υπερασπίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΜΗΤΣΟΣ ΠΛΑΛΑΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΠΛΑΛΑΣ
Στις 19 Μάη 2020 «έφυγε» από κοντά μας η πολυαγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά, ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΒΑΡΕΛΑ. Γεννήθηκε το 1926 στην Τερπνή Βισαλτίας Σερρών. Από τα δεκαεφτά της χρόνια (1943) οργανώθηκε στο ΕΑΜ. Αμέσως μετά την ίδρυση της ΕΠΟΝ (Φλεβάρης 1943), έγινε Γραμματέας της Επιτροπής ΕΠΟΝ του χωριού. Προς το τέλος του 1943 γίνεται μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Μετά την απελευθέρωση δούλευε, σχεδόν παράνομα, κάτω από την καθοδήγηση του ΚΚΕ. Συνελήφθη από την Ασφάλεια Νιγρίτας το 1947 και βασανίστηκε απάνθρωπα. Δεν υπέκυψε. Με την ίδρυση της ΕΔΑ έγινε μέλος της και δουλεύει κάτω από τις γραμμές της ως στέλεχος μέχρι τη διάλυσή της από τη χούντα.

Στις 25 Νοέμβρη 1955 παντρεύεται τον Θανάση Παπαθανασίου. Εφεραν στον κόσμο δύο παιδιά, την Φωτεινή και την Ελένη.

Με τη μεταπολίτευση δραστηριοποιείται μέσα από διάφορες χρεώσεις του Κόμματος. Μέλος Γραφείου ΚΟΒ, στον Σύλλογο Γυναικών, στην Επιτροπή Ειρήνης και, τέλος, στο Παράρτημα Καλαμαριάς της Εθνικής Αντίστασης - ΔΣΕ. Αποτελεί παράδειγμα αλύγιστης αγωνίστριας, ταγμένης στα ιδανικά του Κόμματος, για τις νέες γενιές.

Στη μνήμη τους η κόρη τους Ελένη και οι εγγονές τους Αθανασία και Πελαγία προσφέρουμε, μέσω ΚΟ Βότση, 180 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 3

ΠΛΑΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΛΑΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Στη μνήμη των γονιών μας ΠΛΑΛΑ ΜΗΤΣΟΥ, ΠΛΑΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ και ΚΑΨΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Λαγκαδά, 100 ευρώ.

Τα παιδιά τους Νίκος - Σουλτάνα

***

ΦΩΤΟ 5

Πέρασαν 6 μήνες από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αδελφός μου, ΣΥΜΕΩΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ (φωτ.) του Θεόφιλου. Γεννήθηκε στα Ιμερα Κοζάνης το 1935. Προερχόταν από αγωνιστική οικογένεια, κυνηγημένη από το καθεστώς. Ο αδελφός μας, Θεόδωρος (16 ετών), ύστερα από κυνηγητά και ξυλοδαρμούς κατατάχτηκε εθελοντής στον ΔΣΕ. Τον Απρίλη του 1949 όλη η οικογένεια βγήκε στο βουνό. Μετά από ταλαιπωρίες πέρασαν παράνομα τα ελληνογιουγκοσλαβικά σύνορα και τον Αύγουστο του 1949 φιλοξενήθηκαν στη Λαϊκή Δημοκρατία Τσεχοσλοβακίας.

Στα 14 του χρόνια ο Συμεών πήγε στο σχολείο. Το 1954 έσμιξε με την υπόλοιπη οικογένεια στην Τασκένδη, όπου φοίτησε σε σχολή με ειδίκευση στο σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων. Εργάστηκε ως καθηγητής στη Μέση Εκπαίδευση σε μαθήματα χειροτεχνίας. Παντρεύτηκε την αγωνίστρια και μέλος του ΚΚΕ Παυλίνα Παγκοζίδου και απέκτησαν 4 κόρες. Το 1979 επαναπατρίστηκαν οικογενειακώς κάνοντας δουλειές του ποδαριού για να συντηρήσουν την οικογένειά τους, βίωσαν τη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού κράτους και συνειδητοποίησαν την ανωτερότητα του σοσιαλιστικού συστήματος. Από το 1979 πορεύτηκε μαζί με το Κόμμα και μέχρι την τελευταία στιγμή είχε για συντροφιά τον «Ριζοσπάστη». Ηταν παρών σε όλες τις διεκδικήσεις των εργαζομένων του δήμου Δάφνης. Κύριο μέλημά του ήταν η οικονομική στήριξη στο ΚΚΕ με συνέπεια και γενναιοδωρία.

Ο πατέρας μας, ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ (φωτ.), «έφυγε» από τη ζωή το 1975 στην προσφυγιά, μέλος του ΚΚΕ, μαχητής του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ. Η μάνα μας, ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ - ΣΕΞΑΝΙΔΟΥ (φωτ.), στην Κατοχή εντάχτηκε στο ΕΑΜ και στάθηκε κοντά στο Κόμμα. «Εφυγε» από τη ζωή το 2004. Ο αδελφός μου ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ (φωτ.), στα 16 του χρόνια κατατάχτηκε ως εθελοντής μαχητής στον ΔΣΕ και στάθηκε κοντά στο ΚΚΕ έως το θάνατό του το 2006. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ, αδελφός του πατέρα μας, μαχητής του ΕΛΑΣ, σκοτώθηκε το 1947 στο Βέρμιο. Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΕΞΑΝΙΔΗΣ (φωτ.), αδελφός της μάνας μας, ήταν μαχητής του Αλβανικού Μετώπου με αναπηρία. Στην Κατοχή εντάχτηκε στο ΕΑΜ ως σύνδεσμος. Από το 1946 ήταν μαχητής του ΔΣΕ. Λόγω αναπηρίας πέρασε στη Λαϊκή Δημοκρατία της Τσεχοσλοβακίας και ήταν μέλος του ΚΚΕ. «Εφυγε» από τη ζωή στην προσφυγιά, το 1987.

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
Στη μνήμη τους προσφέρω 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου, για την ενίσχυση του αγώνα υπέρ των λαϊκών αναγκών, της ειρήνης, για τη ριζική ανατροπή, το σοσιαλισμό, έναν αγώνα στον οποίο ήταν αταλάντευτα μπροστά σ' όλη τους τη ζωή.

Ευσεβία Αβραμίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΟΥΛΙΑΣΗ η σύζυγός του και οι κόρες του προσφέρουν στο ΚΚΕ για το 40ήμερό του 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Για την αγαπημένη μας μητέρα ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΙΑ) ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, που όλη της η ζωή της ήταν αγώνας για τη ζωή και τον άνθρωπο. Η απώλειά σου είναι πολύ έντονη και δεν θα φύγει ποτέ από τη σκέψη και την καρδιά μας. Μας μεγάλωσες με αγάπη και τρυφεράδα, την ρουφήξαμε, και συνεχίζουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια. Ησουν πάντα δίπλα στο κόμμα σου το ΚΚΕ και δεν σταμάτησες ποτέ να το στηρίζεις με την ψήφο σου. Προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Τα παιδιά σου, τα εγγόνια και δισέγγονα

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των συντρόφων μας ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΥ - ΔΕΡΒΙΚΟΥ (φωτ.), ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΙΚΟΥ (φωτ.), ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ (φωτ.), ΓΙΩΡΓΗ ΜΑΝΤΑ (φωτ.), ΘΥΜΙΟΥ ΜΑΥΡΗ (φωτ.) και ΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που δεν λύγισαν ποτέ, μήτε στις εξορίες μήτε στις φυλακές και την πολιτική προσφυγιά, δίνοντας πάντα το «παρών» σε όλους τους αγώνες του λαού μας και του τιμημένου Κόμματός μας, έως την τελευταία στιγμή της ζωής τους, φωτεινά παραδείγματα για όλους μας, οι συντρόφισσες Μ. Κ. και Αντριάννα Τ. δίνουμε το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ελληνορώσων, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ!

***

ΦΩΤΟ

Οι σύντροφοι της ΚΟΒ Αμπελοκήπων Α΄ Αθήνας προσφέρουμε στο Κόμμα 250 ευρώ, ως ελάχιστη προσφορά και τιμή στον σύντροφο ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ που «έφυγε» από κοντά μας. Σύντροφε Γιάννη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

ΜΑΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΗΣ
ΜΑΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου και συντρόφου ΚΑΤΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, για τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατό του, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Κέντρου Εκπαιδευτικών Αθήνας.

Η οικογένεια Γαβριηλίδη

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΣΤΑΘΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ γεννήθηκε στις 3 Σεπτέμβρη 1934, στο χωριό Μεγάλη Στέρνα Ν. Κιλκίς. Την περίοδο της γερμανικής κατοχής όλη η οικογένεια οργανώθηκε στον αντιστασιακό αγώνα, ο ίδιος στα Αετόπουλα. Την περίοδο της τρίχρονης εποποιίας του Δημοκρατικού Στρατού συνεχίστηκε η αγωνιστική τους δράση κάτω από ένα όργιο επιθέσεων. Η οικογένεια έφυγε με συνοδεία τμήματος του ΔΣΕ και πέρασε στο Μπούλκες. Από εκεί έφυγε, το Σεπτέμβρη του 1949, για την τότε ΛΔ Τσεχοσλοβακίας.

Εκεί ο Στάθης αφού μαθήτευσε σε δίχρονη τεχνική σχολή, εργάστηκε στο κρατικό εργοστάσιο βαριάς βιομηχανίας, όπου έγινε μέλος της ντόπιας Νεολαιίστικης Οργάνωσης CSM (Τσεχοσλοβακική Σοσιαλιστική Νεολαία).

Το 1950 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Ανέλαβε καθήκοντα σε πολλές διαφορετικές χρεώσεις: Γραμματέας της ΚΟΒ ανθρακωρύχων της Οστράβα μέχρι το 1962, μέλος του καθοδηγητικού οργάνου της Οστράβα και στη συνέχεια Γραμματέας και μέλος της Κομματικής Επιτροπής της ΚΟ του ΚΚΕ στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας. Το 1966 εκλέγεται στο Γραφείο της Κομματικής Επιτροπής.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ
Ελαβε μέρος στη 12η Πλατιά Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ, το Φλεβάρη του 1968, στη Βουδαπέστη, όπου υπερψήφισε τις αποφάσεις της. Το 1971 εκλέχθηκε Γραμματέας της ΚΟ του ΚΚΕ στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας, θέση όπου επανεκλέγεται έως το τέλος του 1982. Συμμετείχε στο 9ο και 10ο Συνέδριο ως επικεφαλής της εκλεγμένης αντιπροσωπείας της ΚΟ Τσεχοσλοβακίας και στο 11ο ως αντιπρόσωπος της ΝΟ Κιλκίς του ΚΚΕ. Με τον επαναπατρισμό του ανέλαβε επαγγελματικά ως στέλεχος του ΚΚΕ καθοδηγητικές χρεώσεις στην Κεντρική Μακεδονία.

Υπερασπίστηκε το ΚΚΕ και τις αρχές του από την οπορτουνιστική διαλυτική δράση, τόσο στην κρίση του 1968 όσο και σ' αυτήν του 1991. Το υπηρέτησε ανυποχώρητα μέχρι την τελευταία του πνοή, τιμώντας την ιδιότητα του μέλους και του στελέχους του Κόμματος. Τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της ΚΟΒ Βότση της ΤΟ Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Ελένη, οι γιοι του Παναγιώτης και Φώτης, καθώς και οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Βότση, 300 και 250 ευρώ αντίστοιχα.

  • Ο σ. ΣΤΑΘΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, γεννήθηκε στη Μεγάλη Στέρνα του Κιλκίς. Εδωσε το «παρών» σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες τους λαού μας. Ως Αετόπουλο την εποχή της τριπλής κατοχής, στην πολιτική προσφυγιά, στη Σοσιαλιστική Δημοκρατία Τσεχοσλοβακίας, ως Γραμματέας της ΚΟΒ ανθρακωρύχων της Οστράβα, ως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Οργάνωσης Οστράβα του ΚΚΕ, στη συνέχεια, ως μέλος της Κομματικής Επιτροπής της ΚΟ του ΚΚΕ στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας, ως Οργανωτικός Γραμματέας στην Κομματική Επιτροπή της ΚΟ του ΚΚΕ στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας και ως Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας μέχρι το 1982. Με τον επαναπατρισμό του ανέλαβε επαγγελματικά ως στέλεχος του ΚΚΕ καθοδηγητικές χρεώσεις στην Κεντρική Μακεδονία. Ο σύντροφος Στάθης στρατεύτηκε και υπηρέτησε την υπόθεση του σοσιαλισμού, δίνοντας όλη την ψυχή του, υπερασπίστηκε το Κόμμα μέχρι την τελευταία του πνοή.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ
Στη μνήμη του οι σύντροφοί του Γ. Χαβατζάς, Δ. Σκεντερίδου, Δ. Ανταβάλογλου προσφέρουν μέσω των ΚΟΒ τους 60 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.


ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΟΛΕΜΑΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΟΛΕΜΑΣ

ΤΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΤΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΤΗΣ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΘΥΜΙΟΣ ΜΑΥΡΗΣ
ΘΥΜΙΟΣ ΜΑΥΡΗΣ

ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΡΕΛΑ
ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΡΕΛΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΨΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΨΗΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΕΞΑΝΙΔΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΕΞΑΝΙΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ

ΣΥΜΕΩΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
ΣΥΜΕΩΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΡΟΣΟΓΛΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΡΟΣΟΓΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΙΑ) ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΙΑ) ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ