ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 6 Νοέμβρη 2021 - Κυριακή 7 Νοέμβρη 2021
Σελ. /48
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΤΕΞΗ ΕΥΤΕΡΠΗ
ΝΤΕΞΗ ΕΥΤΕΡΠΗ
ΦΩΤΟ

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» αναπάντεχα από τη ζωή ο αγαπημένος μου αδερφός ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ από το Αμπελοχώρι Ιωαννίνων. Προερχόταν από οικογένεια αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. Σε όλη του τη ζωή βάδισε με ψηλά το κεφάλι και πλάι στο ΚΚΕ. Τιμώντας τη μνήμη του προσφέρω 200 ευρώ στο Κόμμα.

Δημήτρης Βασιλείου

  • Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ οι σύντροφοι από το Αμπελοχώρι προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στις 11 Νοέμβρη 2021 συμπληρώνονται 16 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΧΡΗΣΤΟΣ Αθανασίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Γεννήθηκε στα Αργυρά Πατρών το 1913. Αγωνιστής της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, αφιέρωσε τη ζωή του στην πάλη για το ΚΚΕ. Στάθηκε πάντα πιστός και αταλάντευτος υποστηρικτής και υπερασπιστής των ιδεών και θέσεων του κομμουνισμού μέχρι την τελευταία του πνοή. Με το παράδειγμά του μας δείχνει τον δρόμο με τον οποίο ταύτισε τη ζωή του, με την ατσάλινη πεποίθηση πως αυτός ο κόσμος θα αλλάξει, όπως τον οραματίστηκαν ο ίδιος και οι σύντροφοί του. Εξορίστηκε στη Γυάρο, στη Μακρόνησο και τη Λήμνο. Εμείς οι απόγονοί του έχουμε στη μνήμη μας αυτούς τους ματωμένους τόπους εξορίας σαν φωτεινούς γαλαξίες που οδηγούν στην πραγμάτωση των ονείρων μας, για μια δικαιότερη κοινωνία για την οποία θυσιάστηκαν.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Στη μνήμη του προσφέρουμε 500 ευρώ στο ΚΚΕ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης μέσω της ΚΟΒ Προσφυγικών Πάτρας του ΚΚΕ.

Η συντρόφισσά του στη ζωή και τον αγώνα Αγγελική και η θυγατέρα του Σταυρούλα

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της αγαπημένης και αλησμόνητης συντρόφου της ζωής μου ΜΕΡΤΖΑΝΙΩΣ ΘΑΛΕΙΑΣ (φωτ.), της χιλιάκριβης πρωτοεγγονής μου ΘΑΛΕΙΑΣ Χρ. (φωτ.) που χάσαμε τόσο νωρίς και άδικα ενώ ήταν ακόμα παιδί, της ηρωικής μου μάνας ΕΥΤΕΡΠΗΣ συζ. Στεργίου (φωτ.) που τα έδωσε όλα για κάτι καλύτερο και του άγρια δολοφονηθέντος από τους συνεργάτες των Γερμανών το 1944 καπνεργάτη ΣΤΕΡΓΙΟΥ Αναστ. ΝΤΕΞΗ προσφέρω αντί λουλουδιών το ποσό των 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ντεπώ της ΤΟ του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο γιος της Ευτέρπης και του Στέργιου, Αλκης Ντεξής

***

ΦΩΤΟ

Τιμούμε τη μνήμη της συντρόφισσας και συναδέλφισσας ΕΛΕΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑ - ΒΟΥΛΒΟΥΛΗ, που μαζί με τον σύντροφό της στη ζωή και στο Κόμμα Ηλία Βουλβούλη έμειναν πιστοί στις αρχές, στις αξίες, στα ιδανικά και τη στρατηγική του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής τους και αφιέρωσαν τη ζωή τους στους λαϊκούς αγώνες, στους αγώνες για μια Παιδεία στην υπηρεσία των παιδιών του λαού, ενταγμένη σε μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, στον σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Αντί για στεφάνι προσφέρουμε στο Κόμμα 60 ευρώ μέσω της Τομεακής Επιτροπής Λήμνου του ΚΚΕ.

ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
Τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος Κώστας, Γιάννης, Νίκος, Αντώνης, Ευρυδίκη

***

ΦΩΤΟ

Η Χοροζίδου Ζωή προσφέρει στη μνήμη του συζύγου της ΑΝΕΣΤΗ ΧΟΡΟΖΙΔΗ και του γιου της ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΟΡΟΖΙΔΗ (φωτ.) το ποσό των 50 ευρώ, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Καταχά Πιερίας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑ από το Κατηχώρι Μαγνησίας, η κόρη του Κατερίνα δίνει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη ΣΟΦΙΑ ΦΡΑΓΓΗ. Γεννήθηκε το 1928 στην Πηγή Αξιούπολης. Ηταν μόλις 12 ετών όταν ξεκίνησε ο πόλεμος και από την πρώτη στιγμή έδωσε τη μάχη, μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ. Μετά τον πόλεμο, εργαζόμενη ως νοσοκόμα, εκλέχτηκε πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Νοσηλευτών Θεσσαλονίκης. Επί χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων «Η Ενότητα». Εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος στον δήμο Συκεών, επί σειρά ετών, με δήμαρχο τον Παναγιώτη Αφαλή. Πρωτοπόρα και στο γυναικείο κίνημα, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Συκεών και της ΟΓΕ. Το 1977, το ΚΚΕ την τίμησε επιλέγοντάς την ως υποψήφια βουλευτή στο νομό Θεσσαλονίκης.

Στη μνήμη της η οικογένεια του γιου της, Γιάννη Φραγγή, προσφέρει 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Συκεών.

***

ΦΩΤΟ 2

Εξήντα χρόνια πέρασαν από την άγρια δολοφονία του κομμουνιστή αγωνιστή ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΕΛΔΕΜΙΡΗ από τους τρομοκράτες και τραμπούκους της εποχής εκείνης, του πραξικοπήματος του 1961. Εδωσε ό,τι πολύτιμο είχε, τη ζωή του, στον αγώνα για τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό.

Ο πατέρας του, ΣΙΜΟΣ ΒΕΛΔΕΜΙΡΗΣ, έδωσε στα παιδιά του το πνεύμα του αγώνα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Για τα ιδανικά του κομμουνισμού πολέμησε στον ιταλο-ελληνικό πόλεμο, σώζοντας σε μια μάχη έναν συμπολεμιστή του που τον κουβάλησε στην πλάτη ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά. Εξορίστηκε στη Μακρόνησο μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς και στη συνέχεια από τη χούντα των συνταγματαρχών, καθ' όλη τη διάρκεια της επταετίας. Πάνω από 20 χρόνια ήταν δημοτικός σύμβουλος δίπλα στον αξέχαστο κομμουνιστή δήμαρχο Παναγιώτη Αφαλή.

ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
Στη μνήμη τους, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, προσφέρουμε 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Συκεών.

Γιώργος - Κατίνα Βελδεμίρη

***

ΦΩΤΟ

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΖΟΣ υπήρξε αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Στη μνήμη του η κόρη του Μαίρη Ρίζου και ο γαμπρός του Γιώργος Μπατζάς προσφέρουν το ποσό των 50 ευρώ για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ και για συμμετοχή στα έξοδα ανέγερσης του Μνημείου στο Μεζούρλο Λάρισας προσφέρω 50 ευρώ.

Στεφανόπουλος Κώστας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και συναγωνιστή μας ΘΟΔΩΡΟΥ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗ, που «έφυγε» τόσο νωρίς, αφήνοντας ένα απρόσμενο κενό στη μεγάλη πορεία προς έναν πιο δίκαιο κόσμο. Θα μείνει στη μνήμη μας ως ανυποχώρητος σύντροφος. Αυτός που θα μας έδειχνε πάντα τα θετικά και μέσα στην ήττα. Συνεπής με τις ιδέες του, στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή. Αγαπητός και σεβαστός από όλους τους συναδέλφους. Και στα φοιτητικά και στα επαγγελματικά μας βήματα. Η «δρακογενιά» του '85 - '95, οι σύντροφοι και συμφοιτητές σου στη Σπουδάζουσα της Κτηνιατρικής του ΑΠΘ υπόσχονται να βαδίσουν στον ίδιο δρόμο του αγώνα. Σε αυτόν τον αγώνα προσφέρουμε στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Χαριλάου, το ποσό των 760 ευρώ.

Ψαράς Γιώργος, Σιδηροπούλου Αν., Ακριτίδου Αν., Καλφάδης Γιώργος, Παπαδημακοπούλου Μ., Πολλαετίδου Σοφ., Νίκα Φιλιώ, Καρανικολάου Κ., Σταμκοπούλου Αν., Κόφφας Μπ., Ανδρεανίδης Λάζ., Χρηστίδης Δημ., Ζούπινα Αγ., Σταματόγιαννη Ελ., Αθανασίου Μαρ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΘΟΔΩΡΟΥ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗ, ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ (φωτ.) και ΤΑΣΟΥ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗ (φωτ.) προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Πεύκων, 150 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας.

Γ. Ζ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου στη ζωή και στο Κόμμα, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ (φωτ.), που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή.

Στη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα, ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΟΥΛΙΔΗ (φωτ.), που αγωνίστηκε με σθένος και πάθος μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό και γι' αυτά τα ιδανικά βασανίστηκε και εξορίστηκε, αποτελώντας την πυξίδα για την οικογένειά του.

Στη μνήμη του γαμπρού μου, από ανιψιά, ΘΟΔΩΡΟΥ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗ, που πρόσφατα, στα 57 του χρόνια, κόπηκε το νήμα της ζωής του ξαφνικά και απρόσμενα. Αγωνιστής συνεπής, εργατικός και ακούραστος, υπερασπίστηκε με σταθερότητα την πολιτική του ΚΚΕ και πρόσφερε πολλά σε όλες τις θέσεις, όπου το Κόμμα τον καλούσε. Είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θέρμης, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και υπήρξε βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Αξιος μαχητής αλλά δεν μπόρεσε, το παλικάρι, να νικήσει στη μάχη για τη ζωή.

Προσφέρω 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Προσοτσάνης Δράμας, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Πόπη Καζαντζίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ. Γεννήθηκε στο χωριό Αγκαριώνες της Λήμνου το 1920 και πέθανε στις 13/7/1998. Κατατάχθηκε στη χωροφυλακή. Στην Κατοχή υπήρξε ΕΑΜίτης και πολέμησε τους κατακτητές από τις γραμμές του ΕΛΑΣ. Στον Εμφύλιο ήταν μαχητής του ΔΣΕ. Για τη δράση του γνώρισε μετά τον Εμφύλιο διώξεις, πολύχρονες φυλακίσεις και εξορίες από το μισαλλόδοξο κράτος της δεξιάς.

ΒΕΛΔΕΜΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΒΕΛΔΕΜΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στον αγώνα για τα ιδανικά της εργατικής τάξης και ως μέλος του ΚΚΕ αγωνίστηκε για μια Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης, της προκοπής, της ειρήνης και του σοσιαλισμού. Στη μνήμη του προσφέρουμε 40 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ο ανιψιός του Φώτης Μπλιάς

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΝΕΛΑΤΟΣ, μα είναι πάντα δίπλα μας η αύρα της δημιουργικής και δυναμικής διαδρομής του στη ζωή. Στη μνήμη του η σύζυγός του Ρεγγίνα Δανελάτου προσφέρει 100 ευρώ στον «Ριζοσπάστη», την αγαπημένη του εφημερίδα.

***

ΦΩΤΟ

Πριν από δύο μήνες «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ. Γεννήθηκε το 1933 στο Καραβόσταμο Ικαρίας. Από πολύ μικρός γαλουχήθηκε με τα ιδανικά της ΕΠΟΝ και αργότερα, μικρός ακόμα, βοηθούσε τους αντάρτες του ΔΣΕ στην Ικαρία. Οταν ήταν σπουδαστής στη Σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού στον Πειραιά έγινε μέλος της Νεολαίας της ΕΔΑ. Ομως, λόγω των κοινωνικών του φρονημάτων ταξίδεψε πολύ λίγο και δούλεψε ως οικοδόμος σε νταμάρι. Γι' αυτό και συνταξιοδοτήθηκε από το ΙΚΑ. Με τη μεταπολίτευση έγινε μέλος του ΚΚΕ στο Καραβόσταμο, όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος χωρίς να λυγίσει σε καμία δύσκολη στιγμή του Κόμματος.

Στη μνήμη του η ΚΟΒ Καραβοστάμου του ΚΚΕ προσφέρει 50 ευρώ στο Κόμμα για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου εξαδέλφης ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΛΟΥΔΗ (φωτ.), που «έφυγε» από τη ζωή στις 15/7/2021, και του συντρόφου της, ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΝΤΑΗ, φλογερού ΕΠΟΝίτη και μέλους του ΚΚΕ που εκτελέστηκε την Πρωτομαγιά του 1955 στο Ηράκλειο Κρήτης, και του δεύτερου συντρόφου της, ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, προσφέρουμε 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Ροδόπης του ΚΚΕ.

ΧΟΡΟΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΟΡΟΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο εξάδελφος Παναγιώτης Αφεντουλίδης, η σύζυγος Θεοδώρα Αφεντουλίδου από το Θρυλόριο Κομοτηνής και η Αναστασία Αναστασίου οικογενειακώς από τη Λευκωσία Κύπρου

***

ΦΩΤΟ

Στις 14 Σεπτέμβρη του 2021 «έφυγε» από τη ζωή η φίλη του Κόμματος, δικηγόρος, ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ. Ηταν μέλος της ΚΝΕ από το 1984 και μετέπειτα μέλος του Κόμματος έως το 1989. Στήριζε τις θέσεις και τις αρχές του Κόμματος την τελευταία 15ετία συμβάλλοντας και στην οργάνωση των δύο παιδιών της στην ΚΝΕ.

Στη μνήμη της ο σύζυγός της Δημήτρης Αλεξίου και τα δύο της παιδιά, Ανδρέας και Απόστολος, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, μέσω της ΚΟΒ Κάτω Τούμπας Θεσσαλονίκης, το ποσό των 100 ευρώ.

Επίσης, στη μνήμη της οι οικογένειες Σπ. Αλεξίου, Χρήστου Κεϊμαλη και Σούλας Νικολοπούλου, Γιώργου Τσαγγάρη και Στράτου Τσαγγάρη προσφέρουν το ποσό των 210 ευρώ.

Οι φίλοι και σύντροφοι της ΚΟΒ Κ. Τούμπας, τιμώντας τη μνήμη της, προσφέρουν το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 5 του Νοέμβρη έκλεισε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας, στα 65 της χρόνια, η πιστή οπαδός του Κόμματος ΣΟΦΙΑ ΛΥΜΝΙΩΤΑΚΗ. Στη μνήμη της ο σύζυγός της Μανώλης και τα παιδιά της Νίκος και Γιώργος προσφέρουν στο Κόμμα 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανατολικών της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.

***

ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΖΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΖΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΒΑΡΗ η γυναίκα του Μαρία Κούβαρη προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Μαρουσιού, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ, συζύγου, πατέρα και παππού, προσφέρουμε 100 ευρώ για το αγαπημένο του Κόμμα, που ήταν πυξίδα του όσο ζούσε. Τον ίδιο δρόμο ακολουθούμε κι εμείς, η οικογένειά του, καθημερινά στην πορεία μας.

Με συγκίνηση, η οικογένειά του


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΕΛΔΕΜΙΡΗΣ ΣΙΜΟΣ
ΒΕΛΔΕΜΙΡΗΣ ΣΙΜΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΝΕΛΑΤΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΝΕΛΑΤΟΣ

ΦΡΑΓΓΗ ΣΟΦΙΑ
ΦΡΑΓΓΗ ΣΟΦΙΑ

ΣΟΦΙΑ ΛΥΜΝΙΩΤΑΚΗ
ΣΟΦΙΑ ΛΥΜΝΙΩΤΑΚΗ

ΘΑΛΕΙΑ ΝΤΕΞΗ
ΘΑΛΕΙΑ ΝΤΕΞΗ

ΜΕΡΤΖΑΝΙΩ ΘΑΛΕΙΑ ΝΤΕΞΗ
ΜΕΡΤΖΑΝΙΩ ΘΑΛΕΙΑ ΝΤΕΞΗ

ΤΑΣΟΣ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ

ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΟΥΔΗ
ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΟΥΔΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΑ ΒΟΥΛΒΟΥΛΗ
ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΑ ΒΟΥΛΒΟΥΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ