ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 6 Νοέμβρη 2021 - Κυριακή 7 Νοέμβρη 2021
Σελ. /48
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΝΤΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΝΤΙΑΣ
ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη των γονιών μας ΖΗΣΗ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΖΙΑΓΚΛΙΑΒΟΥ - ΤΖΑΒΕΛΛΑ και ΙΩΑΝΝΗ και ΟΛΓΑΣ ΒΑΡΤΖΑ, καθώς και των νονών μας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΚΟΥΛΕΤΣΑ και ΙΩΑΝΝΗ ΝΙΤΣΙΟΥ - ΒΟΛΓΑ, αγωνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, πολιτικών προσφύγων στη ΛΔ Πολωνίας, προσφέρουμε στην ΚΟ Δεσκάτης 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Τα παιδιά τους Δημήτρης και Ευαγγελία Ζιαγκλιαβού - Τζαβέλλα.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΡΙΤΗ του Κωνσταντίνου, από τα Κουπιά Λακωνίας, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από 9 χρόνια, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Μολάων του ΚΚΕ 50 ευρώ.

σ. Κ. Π.

***

ΦΩΤΟ 3

Προσφορά 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, στη μνήμη τριών συντρόφων, του ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ, του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΤΑ και της ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, που έχασαν τη μάχη της ζωής χτυπημένοι από καρκίνο ενώ ήταν μέλη της ΚΕ.

Και με τους τρεις βρεθήκαμε σε κοινές κομματικές χρεώσεις, μέσα από τις οποίες αναπτύξαμε συντροφικές, αγωνιστικές, φιλικές σχέσεις, που μένουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μου.

Ε. Μ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, που μας εμψύχωνε, μας οδηγούσε, μας παραδειγμάτιζε ως πρόεδρος του Σωματείου μας, ως εκπαιδευτικός, ως φίλος προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κεφαλονιάς για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

ΒΑΡΤΖΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΑΡΤΖΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Οι συνάδελφοί του Σοφία Ποταμιάνου, Ελένη Μεμελετζόγλου, Διονύσης Πατρίκιος, Σοφία Νεοφύτου, Διονυσία Πεντογάλου

***

Ο Β. Σ. προσφέρει 500 ευρώ στη μνήμη του αγωνιστή πατέρα του Β. Δ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, κομμουνιστή, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, και ΓΕΩΡΓΙΑΣ, οπαδού του Κόμματος, προσφέρουμε στο κόμμα μας, το τιμημένο ΚΚΕ, για την ενίσχυση των αγώνων του, 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αχαρνών της ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου.

Οι κόρες τους Βασιλική και Χριστίνα Μακροπούλου

***

ΦΩΤΟ

Ο Γιάννης Ιωαννίδης από τον Αυλώνα προσφέρει στη μνήμη των γονιών του ΚΥΡΙΑΚΟΥ και ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, και για να συνεχιστούν οι αγώνες του, 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ωρωπού του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μου, αγωνίστριας και μέλους του ΚΚΕ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ (ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ), από τον Φοίνικα Ικαρίας, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καραβοστάμου, 20 ευρώ.

Σίμος Ευστρατουδάκης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ και ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΤΣΕΔΑΚΗ, πιστών στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής τους, προσφέρουμε 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καραβοστάμου Ικαρίας.

Ελένη - Χαρίκλεια

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΖΑΓΚΛΙΑΒΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΖΑΓΚΛΙΑΒΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ
***

Η Ευαγγελία Χατζηνάκη από το Καραβόσταμο Ικαρίας προσφέρει 50 ευρώ, για την άσβεστη και αιώνια μνήμη των γονιών της ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΘΕΟΔΟΣΙΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ, μέσω ΚΟΒ Καραβοστάμου του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Η συντρόφισσα ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, γεννημένη στη Βάγια Πύργου Ηλείας από αγρότες γονείς, ήρθε το 1941 με τα πόδια στην Αθήνα για να γλιτώσει από τις διώξεις των ταγματασφαλιτών. Από μικρή στη βιοπάλη όπου έβρισκε δουλειά, μέχρι και στα σφαγεία του Ταύρου, και στη συνέχεια στην «Κολούμπια», από όπου απολύθηκε για τη δράση της, στην προσπάθειά της να οργανώσει τους συναδέλφους της. Στο εργοστάσιο της «Θερμίδας» εκλεγόταν τόσο στο εργοστασιακό σωματείο όσο και στο κλαδικό των σιδηροχυτών. Η ένταξή της στο ΚΚΕ, το 1978, έδωσε στη συντρόφισσα επιπλέον στοιχεία που διαμόρφωσαν αυτόν τον σπάνιο χαρακτήρα, ευθύ, τίμιο και ταυτόχρονα ευαίσθητο, με πλήρη συνείδηση της ταξικής της καταγωγής. Οσοι τη γνώρισαν έτσι θα την θυμούνται.

Σε ευχαριστούμε για όσα απλόχερα μας χάρισες. Οι σύντροφοι, συγγενείς και φίλοι προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Ξύλου, στη μνήμη σου 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΕΜΕΡΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (Κολοκοτρώνης), που πέθανε το 1984, προσφέρουμε 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή». Ηταν στον ΕΛΑΣ και συμμετείχε σε πολλές μάχες κατά των κατακτητών, όπως στη μάχη στη Μελίκη και στον αφοπλισμό της Χράνης Πιερίας.

ΖΗΣΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΖΑΓΚΛΙΑΒΟΣ
ΖΗΣΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΖΑΓΚΛΙΑΒΟΣ
Κεμερίδης Μάκης από την ΚΟΒ Ν. Χράνης - Κορινού Πιερίας, Τσαλίδης Ανέστης από την ΚΟΒ Χαϊδαρίου

***

Οι ΚΟΒ της ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας προσφέρουν στο Κόμμα 300 ευρώ, στη μνήμη της κόρης του συντρόφου Νίκου Παρδάλη. Η μικρή ΑΘΑΝΑΣΙΑ «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή μετά από σκληρή πολύμηνη μάχη.

***

ΦΩΤΟ

Στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματός μας, στη μνήμη του αδελφικού μου φίλου που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή, ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, και του πατέρα του, μαχητή του ΕΛΑΣ, που σε μάχη με τους Αγγλους ιμπεριαλιστές τον Δεκέμβρη του '44 στην Αθήνα, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, έχασε το πόδι του, προσφέρω 50 ευρώ.

Διονύσης Π.

  • Επίσης, για τον σύντροφο της ζωής της, ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ (φωτ.), και τον πατέρα του ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ η Ράνια Σ. προσφέρει 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 28 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τον θάνατο του σ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΥΦΕΚΤΣΗ. Γεννήθηκε στις 9/3/1929 στο χωριό Λευκίμμη Εβρου, από γονείς αγροτοεργάτες, που πήραν μέρος στην Εθνική Αντίσταση και έγιναν μέλη του ΚΚΕ το 1943. Ο ίδιος εντάχθηκε στο κίνημα στη διάρκεια της Κατοχής, στην αρχή ως Αετόπουλο και στη συνέχεια ως μέλος της ΕΠΟΝ. Το 1947 εντάχθηκε στον ΔΣΕ και το 1948 τελείωσε την 6η σειρά αξιωματικών του ΔΣΕ. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες και τραυματίστηκε δύο φορές. Το 1947, ενώ υπηρετούσε ως σαμποτέρ, στρατολογήθηκε στο ΚΚΕ.

Μετά το 1949, όλη η οικογένεια, εκτός ενός αδερφού που σκοτώθηκε στον Εμφύλιο, βρέθηκε στην προσφυγιά. Ο ίδιος τον Νοέμβρη του 1949 πήγε στην Τασκένδη της ΕΣΣΔ. Εκεί τελείωσε στρατιωτική σχολή αξιωματικών στο Μηχανικό (3 χρόνια). Τελείωσε το νυχτερινό Γυμνάσιο, ενώ παράλληλα δούλευε στις οικοδομές. Από το 1957 έως το 1963 σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αρχιτεκτονικής της Μόσχας. Εργάστηκε σε Μόσχα και Τασκένδη ως μηχανικός κατασκευών και σε επιχείρηση μελετών, δραστήριο μέλος της ΚΟ Τασκένδης και του Συλλόγου Πολιτικών Προσφύγων. Εξελέγη στο Γραφείο της ΚΕ Τασκένδης και Γραμματέας της Νεολαίας του Συλλόγου Πολιτικών Προσφύγων.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
Πήρε μέρος στη 12η και στη 13η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ ως μέλος του Γραφείου της ΚΕ Τασκένδης. Η στάση του, όπως και το 1991, ήταν μάχη για άλλη μια φορά ενάντια στον οπορτουνισμό, υπερασπιζόμενος τη μαρξιστική - λενινιστική θεωρία και τα σύμβολα του Κόμματος.

Μετά τον επαναπατρισμό του, το 1976, με απόφαση του Κόμματος ήρθε στον Εβρο και ανέλαβε το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης του Κόμματος στην περιοχή, ενώ ήταν Γραμματέας της ΝΕ Εβρου μέχρι το 1997.

Στη μνήμη του τα παιδιά του και τα εγγόνια του προσφέρουν στο Κόμμα το ποσό των 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΓΚΙΩΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ από τα Μέγαρα και ΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΙΑ από τη Μάνδρα, ο σύντροφος Θανάσης Κόλλιας από τη Μάνδρα προσφέρει 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

Ο Σαμάκης Μανώλης από την Καβάλα, στη μνήμη των γονιών του και ενόψει της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, προσφέρει 50 ευρώ στην ΤΕ Καβάλας.

***

ΦΩΤΟ 2

Την 1η Οκτώβρη 2021 «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 95 ετών, η αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά ΜΠΑΝΤΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του Χαρίση (το γένος Μάου), μια από τις τελευταίες ζωντανές μνήμες και αντάρτισσες της Κατοχής και του Εμφυλίου, λοχίας πεζικού της VII Μεραρχίας του ΔΣΕ. Γεννήθηκε το 1926 στο χωριό Ελληνοχώρι Εβρου από προοδευτική οικογένεια, η οποία εντάχθηκε στην Εθνική Αντίσταση και κατόπιν στον ΔΣΕ. Με την υποχώρηση του ΔΣΕ, πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχοσλοβακία, στη Ρουμανία και τελικά στη Βουλγαρία, δούλεψε σε εργοστάσια και αναδείχτηκε σε πρωτοπόρα εργαζόμενη. Τιμήθηκε επανειλημμένα. Μετά τον επαναπατρισμό της, μαζί με τον σύζυγό της Μπαντιά Γεώργιο (επίσης μαχητή του ΔΣΕ και ανάπηρο πολέμου) συνδέθηκε αμέσως με το ΚΚΕ και πρόσφερε τις υπηρεσίες της ακούραστα έως τον θάνατό της. Και οι δύο ήταν μέλη του ΚΚΕ και τακτικοί αναγνώστες του «Ριζοσπάστη».

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΤΣΕΔΑΚΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΤΣΕΔΑΚΗ
Στη μνήμη της καθώς και στη μνήμη του πατέρα μας ΜΠΑΝΤΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟY, τα παιδιά της Αθανασία και Δημητράκης, Καμέλια και Κώστας, τα εγγόνια της Κατερίνα, Ανέλια, Γιώργος και Αννα, προσφέρουν προς τιμήν της 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανατ. Συνοικιών.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΕΤΣΑ και ΟΛΓΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, από τη Δεσκάτη, μελών του ΚΚΕ, με αγώνες, εξορίες, φυλακές, προσφέρουμε στην ΚΟ Δεσκάτης 30 ευρώ.

Οι κόρες τους Μαίρη και Γεωργία

***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Νοέμβρη συμπληρώνονται 6 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ, σε ηλικία 78 ετών. Στη μνήμη του προσφέρουμε το ποσό των 200 ευρώ στο αγαπημένο του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Ευγενία, οι κόρες του Σίσυ και Ιωάννα, τα αγαπημένα του εγγόνια Λύδια και Λεωνίδας

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν κιόλας 40 μέρες από τότε που σε χάσαμε, αγαπημένε μας σύντροφε και πατέρα. Ο σύντροφος ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ γεννήθηκε στον Ασπρόπυργο το 1940. Μοναχοπαίδι, από αγροτοκτηνοτροφική οικογένεια, με ισχυρούς δεσμούς με το ΚΚΕ, γαλουχήθηκε με τα ιδανικά του Κόμματος από μικρή ηλικία. Από τα νεανικά του χρόνια, συμμετείχε στους αγώνες του λαού για μια καλύτερη κοινωνία, ένα καλύτερο αύριο, αρχικά ως μέλος στη Νεολαία Λαμπράκη και από το 1975 ως μέλος του ΚΚΕ στην ΚΟΒ του Ασπροπύργου. Υπήρξε Γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής Ασπροπύργου ενώ διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος από το 1975 έως το 1990, και για ένα διάστημα υπήρξε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ασπροπύργου.

Την περίοδο 1989 - 1991, με τις ανατροπές στις σοσιαλιστικές χώρες και την προσπάθεια του οπορτουνισμού να διαλύσει το ΚΚΕ, υπερασπίστηκε το Κόμμα και τις αρχές του, έπαιξε, μαζί με άλλους συντρόφους, σημαντικό ρόλο να κρατήσει το Κόμμα στην περιοχή σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Το Κόμμα ήταν η ζωή του, γι' αυτό και όποια χρέωση κι αν είχε από την Οργάνωση προσπαθούσε να τη φέρει εις πέρας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΤΣΕΔΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΤΣΕΔΑΚΗΣ
Στη μνήμη του η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα, Μαρία, και τα παιδιά του Χρήστος και Αλέξης προσφέρουν στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ασπροπύργου, το ποσό των 500 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μας ΠΑΝΑΓΗ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ και των θείων μας ΔΙΟΝΥΣΗ (φωτ.) και ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ (φωτ.), κομμουνιστών και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε στο Κόμμα 300 ευρώ.

Μάνια Γεωργάτου και Ηλίας Κορφιάτης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των γονιών μου, ΟΜΗΡΟΥ ΚΟΤΟΥΠΑ, ΕΛΑΣίτη και μαχητή του ΔΣΕ, και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΟΤΟΥΠΑ (φωτ.), μαχήτριας του ΔΣΕ, προσφέρω στο τιμημένο μας κόμμα, το ΚΚΕ, για ενίσχυση, 100 ευρώ, μέσω της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ στην Τσεχία.

Ο γιος Χρήστος Κοτούπας και η οικογένεια


ΠΕΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΕΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ

ΚΟΛΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΛΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ

ΟΛΓΑ ΒΑΡΤΖΑ
ΟΛΓΑ ΒΑΡΤΖΑ

ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ

ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥΦΕΚΤΣΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥΦΕΚΤΣΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΟΥΛΕΤΣΑ ΝΙΤΣΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΟΥΛΕΤΣΑ ΝΙΤΣΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΤΟΥΠΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΤΟΥΠΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΕΜΕΡΙΔΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΕΜΕΡΙΔΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΑΝΤΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΑΝΤΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΤΣΙΟΣ ΒΟΛΓΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΤΣΙΟΣ ΒΟΛΓΑΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ