ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 24 Δεκέμβρη 2021 - Κυριακή 26 Δεκέμβρη 2021
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΓΙΩΡΓΗ ΜΩΡΑΪΤΗ προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ

Ολγα Μωραΐτη

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των συντρόφων ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑ (Μπρούζου), ΛΙΓΝΟΥ ΠΑΛΑΡΙΜΝΙΩΤΗ (φωτ.), ΜΑΝΩΛΗ ΒΙΟΡΡΕ (φωτ.), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΠΗ, ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑ (Ακαμάτρα) (φωτ.), ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΥΝΤΟΥΠΗ (φωτ.), ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑ (Μανικά) (φωτ.), ΘΩΜΑ ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας.

Φωτεινή Λιγνού - Σταμούλου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας συντρόφων ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΥΖΙΛΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΑΒΡΕΛΑ, που υπηρέτησαν το Κόμμα μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής τους, αποτελώντας παράδειγμα για όλους εμάς τους νεότερους, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών.

Οικογένειες Δημητρίου Γαβρέλα, Ολυμπίας Γαβρέλα και Δήμητρας Γαβρέλα.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΘΩΜΑ ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ, συζύγου, πατέρα, παππού, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης προσφέρουμε το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας.

Η σύζυγος, τα παιδιά, τα εγγόνια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης και αξέχαστης συντρόφισσας και φίλης ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΛΙΤΣΑΣ, που «έφυγε» αναπάντεχα πριν από έναν χρόνο, προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Αρετή Βακαλοπούλου

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, μέλους του ΚΚΕ από το 1943 και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης. Πήρε μέρος στον ελληνοϊταλικό πόλεμο, στη συνέχεια με τον ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση. Η «ανταμοιβή» του για τους αγώνες του ήταν οι διώξεις, με συνέπεια να ξαναπάρει τον δρόμο του βουνού, μαχητής στον ΔΣΕ. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες. Σκοτώθηκε στις 10 Μάη 1947 στα βουνά της Ξάνθης, στην τοποθεσία Σουντουλάκ, σε ηλικία μόλις 35 ετών. Ο Βουλγαρίδης Αθανάσιος γεννήθηκε στο χωριό Αμπελάκια Ορεστιάδας το 1911. Στη μνήμη του και στη μνήμη της πολυαγαπημένης μάνας μας, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗΣ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 18 Ιούνη 2005, και της ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Βότση 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑ
ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑ
Τα παιδιά τους, Ζήσης και Πασχαλίνα, και τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ

Πριν 6 μήνες, στις 4 Ιούνη, έφυγε από κοντά μας η μητέρα μας ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΠΙΠΙΝΑ) ΤΣΙΩΝΑ (φωτ.), πιστή στα ιδανικά και στις αξίες του ΚΚΕ. Στη μνήμη της και στη μνήμη του πατέρα μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΙΩΝΑ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε για ενίσχυση στο Κόμμα, μέσα από τις γραμμές του οποίου αγωνιζόταν, το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγ. Κων/νου-Σουφλαρίων Λάρισας του ΚΚΕ.

Τα παιδιά Χρήστος - Διογένης - Ελένη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγωνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΖΟΥΡΑ και της αγωνίστριας ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 300 ευρώ.

Ι. και Ρ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας της ζωής μου ΜΑΡΙΑΣ προσφέρω 50 ευρώ ενίσχυση για το ΚΚΕ.

Βασ. Κοσμάς

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου ξαδέλφου ΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν λίγο καιρό, η συντρόφισσα Γεωργία Φωτοπούλου με τον σύζυγό της Κ. Κόζιαρη προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Υπηρεσιών 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 26 Δεκέμβρη κλείνουν έξι χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΑΣ. Στη μνήμη του η σύζυγός του, Καλλιόπη Πατσαλιά, και τα παιδιά του, Μάκης Πατσαλιάς και Γιάννα Πατσαλιά - Λαζαρίδου, προσφέρουν στο Κόμμα 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ιθάκης.

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΠΡΙΔΗΣ (γεν. 1/1/1914 στην Κωνσταντινούπολη), γιος της καπνεργάτριας Αηδόνας Ασπρίδου, ξεκίνησε την πολιτική του δράση τον Μάη του '36 ως απεργός καπνεργάτης. Φυλακίστηκε και απέδρασε από την Ακροναυπλία. Στέλεχος του ΕΑΜ στη Βέροια στα χρόνια της Κατοχής. Μετά τα Δεκεμβριανά εξορίστηκε στην Ικαρία, απέδρασε το '47, εντάχθηκε στον Δημοκρατικό Στρατό, όπου διετέλεσε Πολιτικός Επίτροπος. Πέρασε στην Αλβανία τραυματίας, από τους τελευταίους. Πολιτικός Επίτροπος στη Σχολή Αξιωματικών «Μπελογιάννης» στη Ρουμανία. Παραιτήθηκε από μέλος του Κόμματος με την καθαίρεση του τότε Γραμματέα Νίκου Ζαχαριάδη. Εργάστηκε ως εφαρμοστής στα ναυπηγεία της Βραΐλας. Το 1959 ήρθε στη Σόφια, όπου και σμίξαμε σαν οικογένεια. Εργάστηκε εφαρμοστής στο εργοστάσιο «Βοροσίλοφ». Το 1962 - '64 εξορίστηκε στο Τσέρνι Βιτ της Βουλγαρίας για τη διάδοση σταλινικών απόψεων. Το '67 - '68 βρέθηκε στην εξορία με την σύζυγό του στο Πόποβο και το '68 - '69 φυλακή για τον ίδιο λόγο. Επαναπατρίστηκε το 1980 και πέθανε από καρκίνο στις 24 Δεκέμβρη 1993 στην Αθήνα.

ΒΙΟΡΡΕΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΒΙΟΡΡΕΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Η ΑΡΕΤΗ ΑΣΠΡΙΔΟΥ (γεν. 20/10/1920 στην Μπρούσα) υπήρξε σύνδεσμος του Βασ. Ασπρίδη στα χρόνια της Κατοχής στη Βέροια. Εκαναν πολιτικό γάμο στο βουνό και με την απελευθέρωση θρησκευτικό. Από το 1944 και έως το 1959 που σμίξανε στη Σόφια μεγάλωσε μόνη τα δύο τους παιδιά. Εργάστηκε στο εργοστάσιο «Βοροσίλοφ» και το 1980 επαναπατρίστηκε. Πέθανε στις 15/12/2007 στην Αθήνα.

Τα παιδιά τους Αγαθονίκη Ασπρίδου - Κανδιλάπτη και Αλέξανδρος Ασπρίδης προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΛΥΝΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΒΑ - ΑΣΠΡΙΔΟΥ (γεν. 12/2/1944), που «έφυγε» από τη ζωή στις 16/8/2021, ο σύντροφός της Αλέξανδρος Ασπρίδης προσφέρει μέσω ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μου ΑΜΑΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ, που για χρόνια βασανίστηκε στα μπουντρούμια της Κεφαλονιάς (αφήνοντας πίσω της επτά παιδιά) για τη συμμετοχή της στην ΕΑΜική Αντίσταση, προσφέρω 300 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η κόρη της Σωτηρία Αγαλιανού - Ιωαννάτου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αξέχαστων συναδέλφων και αγωνιστών ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΑΤΟΥ και ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑΝΗ προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Αγίων Αναργύρων για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ
σ. Γ. Κ. και σ. Α. Κ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αξέχαστων συντρόφων ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΝΑΚΗ και ΤΟΛΗ ΚΑΝΙΑΡΗ προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Αγίων Αναργύρων για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας.

σ. Γ. Κ. και σ. Α. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ (φωτ.), στελέχους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, των θείων μας και αδελφών του, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ, ΘΑΝΑΣΗ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ, εκτελεσθέντων από τους ντόπιους φασίστες την περίοδο 1946 - 1949, της μάνας τους (και γιαγιάς μας) ΜΗΛΙΑΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ, η οποία την εκτέλεση του τελευταίου παιδιού της την έμαθε στη φυλακή (το «έγκλημά» της ήταν ότι τα φιλοξένησε ένα βράδυ) και παρ' όλα αυτά έλεγε ότι ήταν περήφανη για τα παιδιά της, γιατί δεν προδώσανε ποτέ, και της μάνας μας ΜΑΡΙΑΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ, πιστής οπαδού του ΚΚΕ, προσφέρουμε προς τιμήν της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος (κάτι που θεωρούσε πρώτιστο καθήκον) 150 ευρώ.

Αιμιλία Θεοφιλάτου, Θανάσης Θεοφιλάτος, Μάχη Γρηγοροπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στις 17 Νοέμβρη «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΥΣΙΔΟΥ, με καταγωγή από το Σταυροχώρι Κιλκίς. Ζούσε με την οικογένειά της στην Καλαμαριά, κρατώντας πάντα ψηλά τη σημαία. Στη μνήμη της ο αδερφός της, Αγτζίδης Σάββας, προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ
ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ
***

ΦΩΤΟ 2

Το 2005 «έφυγε» από κοντά μας ο παλαίμαχος κομμουνιστής ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ από το Ανθοχώρι Βοιωτίας. Πολέμησε μέσα από τις γραμμές του ΔΣΕ για μια καλύτερη και δίκαιη ζωή, για μια σοσιαλιστική - κομμουνιστική κοινωνία. Πάντα παρών στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες. Η φλόγα των οραμάτων του και των ιδανικών του έσβησε μόνο με τον θάνατό του. Τα τελευταία του λόγια: «Δεν έχω παράπονο. Αγωνιστήκαμε. Δεν κάναμε το κορόιδο». Η σύντροφος της ζωής του, ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, «έφυγε» τον Μάη του 2016. Στήριγμα στους κατατρεγμούς, αγωνίστρια της ζωής, ακούραστη αγρότισσα και στοργική μάνα. Η μνήμη τους θα ζεσταίνει πάντα τις καρδιές μας.

Τα παιδιά και τα εγγόνια προσφέρουν με συγκίνηση στο τιμημένο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Λιβαδειάς.

***

ΦΩΤΟ

Τιμώντας τη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΤΣΩΝΗ, η γυναίκα και τα παιδιά του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, το Κόμμα στο οποίο πίστευε και υπηρετούσε πιστά και αθόρυβα όλη τη γεμάτη αγώνες ζωή του, 500 ευρώ για ενίσχυση του αγώνα του, μέσω της ΚΟΒ Ζωγράφου.

Δεκέμβρης 2021

Βιβή, Γιώργος, Γιάννης, Αλέκος

***

ΦΩΤΟ

Στις 20/11/2015 «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών ο σύντροφος ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΞΥΔΙΑΣ. Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1923 και σε νεαρή ηλικία έρχεται σε επαφή με τις ιδέες και τις αρχές του ΚΚΕ. Αμέσως οργανώνεται. Για τη δράση του, το καθεστώς Μεταξά τού επιφυλάσσει τη διαπόμπευση και το ρετσινόλαδο. Παραμένει αταλάντευτος. Στην τριπλή κατοχή φεύγει στο βουνό, μαχητής του ΕΛΑΣ. Μετά τον ηρωικό Δεκέμβρη δέχεται τις διώξεις από το καθεστώς της αστικής τάξης, όπως και όλοι οι ήρωες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης. Συλλαμβάνεται και αρνείται να υπογράψει δήλωση, εξορίζεται στη Μακρόνησο δύο φορές, ενώ τον έκλεισαν και στην Ακροναυπλία για ένα διάστημα. Παρέμεινε αλύγιστος, δήλωση δεν υπέγραψε.

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ
Ηταν σύντροφος με πρωτοπόρα δράση. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, με τη χούντα διώκεται και αναγκάζεται να φύγει από την Πάτρα και να κρυφτεί. Με τη μεταπολίτευση, ακούραστος αγωνιστής, ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή του ταξικού εργατικού κινήματος, μαζί με άλλους αγωνιστές ξαναστήσανε τα οικοδομικά σωματεία από την αρχή. Συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία του Συνδικάτου Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων, του οποίου ήταν ιδρυτικό μέλος. Πάντα είχε εμπιστοσύνη στο Κόμμα της εργατικής τάξης, που το υπερασπίστηκε σε όλη τη ζωή του. Σε όλες τις δυσκολίες ήταν εκεί για να στηρίξει, να υπερασπιστεί το Κόμμα του, το ΚΚΕ. Στάθηκε αταλάντευτος στις δύσκολες στιγμές που πέρασε το Κόμμα το '85 και το '91, και έδειξε στους νεότερους πού είναι ο δρόμος του αγώνα, το δίκιο της εργατικής τάξης. Παντρεύτηκε και απέκτησε τρία παιδιά, και ευτύχησε να δει και τρία εγγόνια.

Ο σύντροφος Διονύσης Ξυδίας ήταν ένας από τους χιλιάδες αγωνιστές, ένας από τους αλύγιστους της ταξικής πάλης που η δράση τους και η στάση ζωής τους θα φωτίζουν τον δρόμο για τους νεότερους, που θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος, μέχρι την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, τη νίκη της εργατικής τάξης, την οικοδόμηση του σοσιαλισμού - κομουνισμού.

Στη μνήμη του οι κόρες του και οι σύντροφοί του προσφέρουν 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Νότιας Πάτρας του ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.


ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΛΙΓΝΟΣ ΠΑΛΑΡΙΜΝΙΩΤΗΣ
ΛΙΓΝΟΣ ΠΑΛΑΡΙΜΝΙΩΤΗΣ

ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ

ΞΥΔΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΞΥΔΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΠΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΠΗΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΑΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΑΣ

ΤΟΛΗΣ ΚΑΝΙΑΡΗΣ
ΤΟΛΗΣ ΚΑΝΙΑΡΗΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΑΡΕΤΗ ΑΣΠΡΙΔΟΥ
ΑΡΕΤΗ ΑΣΠΡΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΠΡΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΠΡΙΔΗΣ

ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ
ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΒΡΕΛΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΒΡΕΛΑΣ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ
ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΑΤΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΑΤΟΣ

ΛΙΤΣΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ
ΛΙΤΣΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΜΠΑΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΤΣΩΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΤΣΩΝΗΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΠΙΠΙΝΑ) ΤΣΙΩΝΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΠΙΠΙΝΑ) ΤΣΙΩΝΑ

ΜΑΡΙΑ
ΜΑΡΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΥΝΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΒΑ ΑΣΠΡΙΔΟΥ
ΛΥΝΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΒΑ ΑΣΠΡΙΔΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΥΣΙΔΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΥΣΙΔΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ