ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 9 Φλεβάρη 2022
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μου ΑΝΔΡΙΑΝΑΣ ΛΕΓΑΚΗ (φωτ.) και των συντρόφων ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΚΛΗΡΟΠΟΥΛΟΥ από τον Πύργο Ηλείας, ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), δασκάλου μου στο ΚΚΕ, και ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ (φωτ.), προσφέρω στο τιμημένο μας ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 30 ευρώ, από τους λίγους οικονομικούς πόρους που έχω, μέσω της ΚΟΒ Ρέντη.

Η Μαρία με τις κόρες της Ανδριάνα και Ιωάννα και ο παππούς Μιχάλης Λεγάκης

***

ΦΩΤΟ

Το ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιγάλεω - Χαϊδαρίου - Αγίας Βαρβάρας, για τον πρόσφατο θάνατο του συναδέλφου μας ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΤΣΑ, πρώην μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, τιμώντας τους αγώνες του, προσφέρουμε στη μνήμη του 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΛΕΓΑΚΗ
ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΛΕΓΑΚΗ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΤΣΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΤΣΑΣ
Θάνατος αγωνίστριας

Οι Κομματικές Οργανώσεις Χαϊδαρίου του ΚΚΕ και το Παράρτημα Χαϊδαρίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ εκφράζουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο της ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΝΤΕΡΕ.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, στις 3.30 μ.μ. στο Γ' Νεκροταφείο.

Υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος του Παραρτήματος Χαϊδαρίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και πιστή οπαδός του ΚΚΕ. Ηταν ιδιαίτερα αγαπητή για την ανιδιοτέλεια, τη σεμνότητα και αποφασιστικότητά της, και με το παράδειγμά της και τις συμβουλές της βοήθησε πάντα το Κόμμα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ