ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 26 Φλεβάρη 2022 - Κυριακή 27 Φλεβάρη 2022
Σελ. /48
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΕΡΡΑΚΗ ΑΜΑΛΙΑ
ΠΕΡΡΑΚΗ ΑΜΑΛΙΑ
ΦΩΤΟ 7

Στη μνήμη των αγωνιστών ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΡΟΚΑΚΗ, ο οποίος σκοτώθηκε στη Μάχη της Καντάνου, των αδελφών της μάνας μας, ΦΩΚΙΩΝΑ (φωτ.), ΣΤΡΑΤΗ (φωτ.) και ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΔΙΚΑΚΗ (φωτ.), οι οποίοι έδωσαν τις ζωές τους στον αγώνα, της ΑΜΑΛΙΑΣ ΒΕΡΡΑΡΟΥ - ΠΕΡΡΑΚΗ (φωτ.) και της ΚΑΙΤΗΣ ΠΕΡΡΑΚΗ (φωτ.), κορών του Γιάννη Περράκη και μελών του Κόμματος, οι οποίες «έφυγαν» πρόωρα, και, τέλος, στη μνήμη των γονιών μας, ΑΜΑΛΙΑΣ (φωτ.) και ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΕΡΡΑΚΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 300 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Παλλήνης.

Στη μνήμη του αδερφού μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΡΡΑΚΗ (φωτ.) προσφέρουμε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 50 ευρώ.

Γιάννης και Μιχάλης Περράκης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΟΥΜΑΝΗ προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παλλικής.

Νίκος Κοζομπόλης

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 19 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας μου ΕΛΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ - ΜΑΚΡΙΔΟΥ. Εφηβη εντάχθηκε αρχικά στην ΟΚΝΕ και αργότερα πέρασε στο ΚΚΕ, μέλος του οποίου παρέμεινε έως το τέλος της ζωής της. Στη μνήμη της προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Λαχανά Θεσσαλονίκης.

Νικόλαος - Λάζαρος Μακρίδης

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 2,5 χρόνια απ' τον θάνατο του ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΖΟΥ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 300 ευρώ.

ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Η σύζυγος Μαργαρίτα, τα παιδιά Δανάη - Δημήτρης - Κώστας και ο εγγονός Δημήτρης

***

ΦΩΤΟ

Στις 12 Γενάρη 2022 «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 93 ετών, ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του λαϊκού κινήματος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ. Γεννήθηκε το 1928 στην Αραπόλακκα Μεσσηνίας, σε μια μεγάλη αγροτική οικογένεια. Στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής εντάχθηκε στα Αετόπουλα και μετά στην ΕΠΟΝ. Πήρε μέρος στην Αντίσταση, μαζί με όλη του την οικογένεια, που υπέστη διώξεις από τους φασίστες κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους. Είδε το σπίτι του και όλους τους κόπους της οικογένειάς του να καίγοναι, μία φορά πριν και μία μετά την απελευθέρωση από τη φασιστική ομάδα Χ, έχτισε και ξανάχτισε μαζί με γονείς και αδέλφια. Είδε μέσα στο σπιτικό του να βρίσκει αποκούμπι και κρυψώνα ο ανθός της νέας γενιάς: Νέοι, επιστήμονες, άνθρωποι γεμάτοι δύναμη, με καθαρό μυαλό, που πρόσφεραν άφοβα τον ίδιο τους τον εαυτό για την πανανθρώπινη λευτεριά.

Τα δίσεχτα χρόνια του Εμφυλίου δεν έχασε το όνειρο για την καινούργια κοινωνία, αγωνίστηκε ως σύνδεσμος του ΔΣΕ και το 1948 φυλακίστηκε στις φυλακές Καρέλια στην Καλαμάτα, σχεδόν με όλη την οικογένειά του. Εκεί στον θάλαμο των φυλακών έζησε την αγωνία και το μεγαλείο των μελλοθάνατων συγκρατούμενων συντρόφων του, που έφευγαν το πρωί για να σταθούν μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα. Ακολούθησαν μεταγωγή στο Ναύπλιο, οπότε και επιχειρήθηκε από παρακρατικές ομάδες λιντσάρισμα των πολιτικών κρατουμένων, και η Μακρόνησος, τα καταναγκαστικά έργα στο λατομείο και το κουβάλημα της πέτρας. Αφέθηκε το καλοκαίρι του '49, μετά την εξόντωση και των τελευταίων ομάδων του Δημοκρατικού Στρατού στην Πελοπόννησο και τον θάνατο του αδελφού του Ντίνου Γαλάνη, αξιωματικού του επιτελείου Ταϋγέτου του ΔΣΕ. Παρά τις δυσκολίες, σπούδασε στην Ανωτάτη Βιομηχανική, δούλεψε στην Αθήνα ως λογιστής, έχοντας πάντα να τον ακολουθεί το πιστοποιητικό «κοινωνικών φρονημάτων». Ακολούθησαν τα χρόνια στη Νεολαία Λαμπράκη και στην ΕΔΑ, της οποίας ήταν μέλος, ενώ ταυτόχρονα ήταν σε επαφή με τις παράνομες Οργανώσεις του ΚΚΕ.

ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
Συμμετείχε στις συνδικαλιστικές οργανώσεις λογιστών και εμποροϋπαλλήλων και ήταν πάντα παρών στους λαϊκούς αγώνες πριν και μετά την πτώση της χούντας. Ηταν πάντα αγνός, αφοσιωμένος και ανυποχώρητος κομμουνιστής, στο πλευρό του ΚΚΕ, και γέμισε τα 93 χρόνια της ζωής του με την προσπάθειά του να βάλει το λιθάρι του στο χτίσιμο της νέας κοινωνίας, ενώ δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει μέχρι το τέλος της ζωής του ότι θα έρθει η στιγμή που αυτή η νέα κοινωνία θα γίνει πραγματικότητα.

Στη μνήμη του οι κόρες του Αρίστη και Ειρήνη Γαλάνη και ο γαμπρός του Μάνος Κανάκης προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 400 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των ΗΛΙΑ ΚΑΡΙΜΑΛΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΗ (φωτ.), ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΗ (φωτ.), ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ (φωτ.), ΙΩΑΝΝΗ ΧΡΥΣΙΚΟΥ (φωτ.) και ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΥ (φωτ.) προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ελληνορώσων, το ποσό των 50 ευρώ.

Μ. Κ.

***

Οι σύντροφοι της ΚΟΒ Ζωγράφου αφιερώνουν τη φετινή Οικονομική Εξόρμηση, στην οποία υπερκάλυψαν το πλάνο τους σε ποσοστό 110,3%, στη μνήμη της συντρόφισσας ΘΕΟΠΟΥΛΑΣ ΤΑΣΙΟΥΔΗ, που «έφυγε» από τη ζωή πλήρης ημερών, σχεδόν συνομήλικη με το ίδιο το Κόμμα μας, παίρνοντας τη θέση της πλάι στους υπόλοιπους αλύγιστους της ταξικής πάλης. Από τη στιγμή της είδησης της απώλειας της συντρόφισσας, τα κομματικά μέλη, οι οπαδοί και οι φίλοι της ΚΟΒ συγκεντρώσαμε το ποσό των 725 ευρώ και αποφασίσαμε να αφιερώσουμε συνολικά τη φετινή μάχη στη μνήμη της, ως ελάχιστο φόρο τιμής για όσα προσέφερε.

Η συντρόφισσα γεννήθηκε στο Ελληνοχώρι Διδυμότειχου. Από μικρό κορίτσι εντάχθηκε στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση, βοηθώντας από διάφορα πόστα, και ύστερα στο ΚΚΕ και τον ΔΣΕ. Στον Εμφύλιο υπηρέτησε ως σαμποτέρ στην 7η Μεραρχία του ΔΣΕ με το ψευδώνυμο Χρυσούλα. Μετά το τέλος του Εμφυλίου πέρασε ως πολιτική πρόσφυγας στη Βουλγαρία και επαναπατρίστηκε το 1983 με την οικογένειά της. Εγκαταστάθηκε στον δήμο Ζωγράφου και έγινε μέλος της ΚΟΒ μας. Οπως και όλη η οικογένειά της, είχε αταλάντευτη ιδεολογική και πολιτική πορεία.

ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΦΩΚΙΩΝ
ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΦΩΚΙΩΝ
Οι αξίες και τα ιδανικά του Κόμματός μας είναι αυτά που κράτησε ψηλά και η ίδια, αυτά που την έκαναν μια ατρόμητη μαχήτρια, έτοιμη να θυσιαστεί για μια κοινωνία πραγματικά ελεύθερη και δίκαιη, μια γυναίκα που έγραψε Ιστορία. Οχι μόνο στο βουνό αλλά και μετά σε όλες τις μάχες και τις καμπές της Ιστορίας του Κόμματός μας, σε όλες τις δυσκολίες της ταξικής πάλης μετά την αντεπανάσταση, αυτή έμεινε πιστή, ακλόνητη κομμουνίστρια. Μπροστάρισσα σε όλα τα κομματικά καθήκοντα που της ανατέθηκαν, χαμογελαστή μέχρι το τέλος, είχε ξεχωριστή επιμονή και μαχητικό πνεύμα.

Εμπνεόμαστε και διδασκόμαστε από το παράδειγμα και την αταλάντευτη στάση της στους πολύχρονους και πολύμορφους λαϊκούς αγώνες. Η απώλειά της μας υπενθυμίζει την ευθύνη και το χρέος που έχουμε στην εργατική τάξη για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου και συναδέλφου ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΟΥΣΗ, πρωτοπόρου αγωνιστή συνδικαλιστή, στελέχους του ΚΚΕ στον τομέα των Μεταφορών, προσφέρω συμβολικά στο ΚΚΕ - μέσω ΚΟ Σερρών - το ποσό των 50 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος, το οποίο ο σύντροφος Γιάννης τίμησε με τη συνεπή αγωνιστική πορεία και δράση του.

Γιώργος Μαστραγγελής

***

ΦΩΤΟ

Τιμώντας τη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ, του «ξωμάχου ποιητή αγροτεργάτη», όπως ο ίδιος συνήθιζε να συστήνεται, του «Χρήστου του ποιητή» από το Στεβενίκο για μας τους συντρόφους του, που ήταν πάντα παρών στις συγκεντρώσεις και στους αγώνες, με ένα ποίημα να απαγγέλλει για να δίνει δύναμη και αισιοδοξία «μέχρι την τελική νίκη», σύντροφοί του από την ΚΟ Λιβαδειάς προσφέρουν στο Κόμμα 140 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Πέρασαν 26 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα μας, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, και στις 31/1/2022 συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας μας, ΣΟΦΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, από τη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς. Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, πρόσφυγες στη Λαϊκή Δημοκρατία Τσεχοσλοβακίας πριν από τον επαναπατρισμό. Σημαντική η προσφορά τους στους κοινωνικούς αγώνες του λαού μας, για καλύτερες μέρες στον τόπο μας. Εμειναν πιστοί έως το τέλος στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών προσφέρουμε 200 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μεγάλης Στέρνας Κιλκίς.

ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
Ειρήνη και Νίκη Παπαδοπούλου

***

ΦΩΤΟ 2

Τιμούμε τους αγαπημένους μας γονείς, παππούδες και ξαδέλφια ΑΛΕΚΟ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗ (φωτ.) και ΤΟΥΛΑ ΚΑΡΑΜΠΙΔΟΥ - ΠΡΑΝΔΕΚΑ (φωτ.). Ο Αλέκος Καραμπίδης (1929 - 2015) από την Ποντοκερασιά Κιλκίς, μαχητής του ΔΣΕ στο 3ο Τάγμα, στον 9ο Λόχο σαμποτέρ και αργότερα στις ομάδες ελεύθερων σκοπευτών. Μέλος του ΚΚΕ από τον Αύγουστο του 1948. Από το 1950 έζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στη ΛΔ της Βουλγαρίας στην πόλη Πέρνικ, όπου εργάστηκε, σπούδασε και υπηρέτησε το Κόμμα από όποια θέση τού ζητήθηκε. Το 1958 γνωρίζει την σύντροφό του στη ζωή και στον αγώνα, Τούλα, από την Πεντάπολη Σερρών (κόρη του διοικητή Τάγματος του 21ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ Σερρών και μαχητή του ΔΣΕ Δημήτριου Πρανδέκα).

Η Τούλα Καραμπίδου - Πρανδέκα (1933 - 2020), Αετόπουλο και σύνδεσμος του ΕΛΑΣ. Πρωτοπόρα εργάτρια, με πολλές διακρίσεις - ένα από αυτά το Αργυρό Μετάλλιο προς τιμήν του 10ου Συνεδρίου του ΒΚΚ. Αιμοδότρια με Αργυρό, Ασημένιο και Χρυσό Μετάλλιο αιμοδοσίας από τον Βουλγαρικό Ερυθρό Σταυρό. Συμμετέχει σε όλες τις δράσεις της ΔΟΜΕ Πέρνικ, την οργάνωση των πολιτικών προσφύγων. Χορωδία, χορευτικό, θεατρικές παραστάσεις. Το 1978 επιστρέφουν οικογενειακώς στην πατρίδα. Μέχρι το τέλος της ζωής τους ήταν σταθεροί και ανυποχώρητοι στα «πιστεύω» και τα ιδανικά τους, δεν έπαψαν να αγωνίζονται για το δίκιο, για μια καλύτερη ζωή, πάντοτε χαμογελαστοί, αισιόδοξοι. Αφησαν πίσω τη σπορά του αγώνα, του οργανωμένου επαναστατικού τρόπου ζωής. Δεν σας ξεχνάμε... Διδασκόμαστε, εμπνεόμαστε, συνεχίζουμε στα βήματά σας!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ
ΚΑΡΑΜΠΙΔΟΥ ΒΟΥΛΑ, ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ και ΤΑΚΗΣ ΠΡΑΝΔΕΚΑΣ, ΑΝΝΑ ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. Σύντροφοι στη ζωή. Σύντροφοι στην ταξική πάλη για έναν καλύτερο κόσμο, τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Στην κατάργηση εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Ολη τους η ζωή ήταν παράδειγμα για εμάς τα εγγόνια τους και στα χνάρια τους πορεύομαι και εγώ σε αυτόν τον αγώνα. Θα είναι πάντα ζωντανοί μέσα μου.

Για την γιαγιάκα και τον παππούκα! Για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, μέσω ΚΟΒ Δημόσιας Διοίκησης και ΚΟΒ Χορού - Θεάτρου, προσφέρουμε 170 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Εις μνήμην των ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΤΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Εχουν περάσει τέσσερις μήνες από τότε που «φύγατε» από κοντά μας απότομα και αναπάντεχα. Μαζί στη ζωή και στον θάνατο. Εμείς θα σας θυμόμαστε πάντα έτσι όπως ήσασταν, γεμάτοι ζωντάνια και ανυποταγή, με το χαμόγελο και ορμή, με ηρεμία και πραότητα, εργατικότητα και εντιμότητα, σταθερά με τις δικές μας πολιτικές ιδέες μέχρι τέλος. Στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, που το υπηρετήσατε από όποια θέση σάς ζητήθηκε, προσφέρουμε στην ΤΕ Θάσου του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Φίλοι και σύντροφοι από το χωριό Σκάλα Μαριών Θάσου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παιδικού μου φίλου και πάνω απ' όλα συντρόφου και υποδείγματος κομμουνιστή, ΘΟΔΩΡΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα πριν από έναν χρόνο από κοντά μας, προσφέρω 100 ευρώ στο Κόμμα μας μέσω ΚΟΒ Κοπεγχάγης.

ΑΜΑΛΙΑ ΒΕΡΡΑΡΟΥ ΠΕΡΡΑΚΗ
ΑΜΑΛΙΑ ΒΕΡΡΑΡΟΥ ΠΕΡΡΑΚΗ
Πάνος Απέργης

***

ΦΩΤΟ

«Αυτά τα δέντρα δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό, αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτου απ' τα ξένα βήματα, αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο, αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο».

Αφιερωμένο στον πατέρα μας, ΜΙΧΑΛΗ ΛΑΜΠΑΔΟΧΥΤΟ, που σε όλη τη ζωή του αγωνίστηκε χωρίς συμβιβασμούς, υποχωρήσεις και δεν βολευόταν παρά μόνο στο δίκιο. Με αγάπη και θαυμασμό στον δρόμο που εσύ χάραξες.

Η σύζυγος Δέσποινα, τα παιδιά σου Γιάννης, Κωνσταντίνα, Μικές, Πόλυ, Μανώλης

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου και φίλου που «έφυγε» από τη ζωή στις 5/2/2021 προσφέρουμε στο ΚΚΕ που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε μέσω της ΚΟΒ Μαστιχοχωρίων το ποσό των 510 ευρώ.

Η οικογένειά του

Οι σύντροφοι και φίλοι Γεωργίου Γεώργιος, Κακουλάκης Βασίλης, Κουβαρά Ολυμπία, Νομικός Γιάννης, Χαλκούσης Νικόλαος, Κόρμαλος Γιάννης, Κακαρίνος Στρατής, Ζωφός Γιάννης, Μπαρμπαγιάννης Λευτέρης, Σταμάτιος Γιώργης και Αμπαζής Γιώργης


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ

ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ

ΚΑΙΤΗ ΠΕΡΡΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΠΕΡΡΑΚΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΖΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΡΡΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΡΡΑΚΗΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΑΛΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΛΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΥΜΑΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΥΜΑΝΗΣ

ΤΟΥΛΑ ΚΑΡΑΜΠΙΔΟΥ ΠΑΝΔΡΕΚΑ
ΤΟΥΛΑ ΚΑΡΑΜΠΙΔΟΥ ΠΑΝΔΡΕΚΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΜΠΑΔΟΧΥΤΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΜΠΑΔΟΧΥΤΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ