ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 16 Απρίλη 2022 - Κυριακή 17 Απρίλη 2022
Σελ. /48
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΟΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ
ΚΟΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ 7

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΑΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ (φωτ.), που συμπληρώνονται φέτος 141 χρόνια από τη γέννησή του, της μητέρας μου ΜΑΚΡΙΝΑΣ (φωτ.), της αδερφής μου ΑΝΝΑΣ ΒΕΝΕΤΗ (φωτ.), ΕΠΟΝίτισσας, του συζύγου μου ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΠΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), της αδερφής μου ΖΩΓΡΑΦΑΣ (Ζωή) ΠΕΓΙΟΥ (φωτ.), της ΕΛΕΝΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ (φωτ.), του αδερφού της ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, που εκτελέστηκε το 1946, και της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ (φωτ.), προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κιλκίς το ποσό των 150 ευρώ. Επιθυμία της μητέρας μου ήταν να τιμώ τη μνήμη της προσφέροντας στο Κόμμα, μέσα από το οποίο αγωνίστηκε.

Η κόρη της Ευαγγελία (Αγγέλα) Πηλιτσοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, συζύγου, πατέρα και παππού, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Διστόμου. Καταγόταν από παλιά αριστερή οικογένεια. Ο θείος του Φίλιππος Παπαδόπουλος (1900 - 1964) ήταν ηγετικό στέλεχος και βουλευτής του ΚΚΕ, αντιστασιακός και Γραμματέας Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΑΜ, ο οποίος μετά την ήττα του ΔΣΕ έζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στη Βουλγαρία. Στην Κατοχή εκτελέστηκε η γυναίκα του από τους Γερμανούς καθώς και ο αδερφός του Παναγιώτης Παπαδόπουλος, πατέρας του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου, με αποτέλεσμα ο Αλέξανδρος να μεγαλώσει ορφανός. Ολόκληρη η οικογένεια πλήρωσε με αίμα και διώξεις τη συμμετοχή της στους αγώνες του Κόμματος. Αφανής υποστηρικτής του ΚΚΕ, συνεχίζει να ζει διά μέσου της συζύγου του, των τέκνων και εγγονιών του.

ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΜΑΚΡΙΝΑ
ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΜΑΚΡΙΝΑ
***

ΦΩΤΟ

Για την ΤΑΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Αγαπημένη μας Τάνια. «Εφυγες» σαν λουλουδάκι του ουρανού. Ευγενική, αξιοπρεπής, με προσωπικότητα, με ενδιαφέρον για τον διπλανό σου, με περισσή φροντίδα για τους αβοήθητους αυτού του κόσμου. Επάνω στην καρδιά σου ήταν απλωμένα όλα τα υπέροχα συναισθήματα αυτού του σκληρού ανθρώπινου είδους.

Στην άσβεστη μνήμη σου, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης, στο κόμμα του λαού, το ΚΚΕ, και τη σπουδαία εφημερίδα του, τον «Ριζοσπάστη», 50 ευρώ.

Ο σύντροφός σου Θάνος Κωνσταντίνου, τα παιδιά σου Χρήστος και Ελισάβετ, η νύφη σου Δόμνα Κατή, οι εγγονές σου το Ελενάκι και η Τανιώ, οι μεγάλοι σου έρωτες

***

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 17 Απρίλη 2012, προσφέρω στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας.

Ευδοκία Οικονομίδου

  • Στη μνήμη του γαμπρού μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας.

Τούλα Πετρούνια

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 25 Μάρτη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΑΝΙΔΗΣ και 10 χρόνια, την ίδια μέρα, ο αδερφός του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΝΙΔΗΣ. Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μας προσφέρουμε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 150 ευρώ.

Η οικογένεια

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Οι αδελφές Ντίνα και Λέλα Κούκου προσφέρουν 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», στη μνήμη του πατέρα τους, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΚΟΥ, ο οποίος απεβίωσε στις 8 Μάρτη 2000. Η προσφορά γίνεται μέσω της ΚΟΒ Γαλατσίου.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 10 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΙΜΗΣ) ΖΑΧΟΣ.

Αετόπουλο της Κατοχής, μπήκε από μικρός στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Αργότερα τυμπανιστής στην ΕΠΟΝ της γειτονιάς του. Διώξεις και συγκρούσεις με τους Μπουραντάδες και τους δοσίλογους της Θεσσαλίας. Το 1963 βρέθηκε εργάτης στη Δ. Γερμανία. Από την πρώτη μέρα συνδέθηκε με την εκεί Οργάνωση και απέκτησε πλούσια δράση στο Ανόβερο, αλλά και σε άλλες πόλεις της Δ. Γερμανίας. Για τη δράση του η «Κοντινένταλ», η εταιρεία που δούλευε, ήθελε να τον στείλει πίσω στην Ελλάδα, αλλά δεν της πέρασε.

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1972 και αργότερα εντάχτηκε, ως βιοτέχνης, στην Οργάνωση των ΕΒΕ Πειραιά, με δράση στο συνδικαλιστικό κίνημα, αλλά και μέχρι το τέλος της ζωής του, μέλος του Κόμματος που τόσο αγάπησε.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Αλεξάνδρα προσφέρει 70 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πεθεράς μου, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΧΑΤΟΓΛΟΥ, που πέθανε στις 18/3/2022 σε ηλικία 93 ετών και κηδεύτηκε στην Ανοιξη Αττικής, η οποία σε όλη τη μακρά ζωή της ήταν αταλάντευτη οπαδός του ΚΚΕ, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Αγίου Σπυρίδωνα Αιγάλεω 50 ευρώ στο ΚΚΕ και 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Γιώργος Στεφανάκης

***

ΦΩΤΟ

Στις 12 Γενάρη «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 93 ετών, ο θείος μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ, γεννημένος στην Αραπόλακκα Μεσσηνίας. Ηταν στα Αετόπουλα και μετά στην ΕΠΟΝ, πήρε μέρος στην Αντίσταση και υπήρξε σύνδεσμος του ΔΣΕ. Εδρασε μέσα από τις γραμμές της ΕΔΑ σε δύσκολες συνθήκες. Η ζωή και η δράση, τόσο η δική του όσο και όλης της οικογένειάς του, τον οδήγησαν το 1948 στις φυλακές Καρέλια στην Καλαμάτα, μετά στο Ναύπλιο και τη Μακρόνησο. Στάθηκε ανυποχώρητα στο πλάι του Κόμματος, πιστός στον σοσιαλισμό - κομμουνισμό και τη νέα κοινωνία που θα χτίσουμε, έδωσε δυναμικό «παρών» στους αγώνες του κινήματος και υπήρξε μέχρι το τέλος φανατικός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη». Στη μνήμη του προσφέρουμε στο Κόμμα το ποσό των 150 ευρώ.

Πόπη Τέσα

Κατερίνα Σίμου και Νίκος Χρυσοβιτσάνος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΠETPOY MATΣOYKA η γυναίκα του Mαίρη και η κόρη του Tζένη προσφέρουν 400 ευρώ μέσω KOB Πύλου.

  • Στη μνήμη των συντρόφων ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΤΣΟΥΚΑ (φωτ.) και ΦΩΤΗ ΤΣΑΡΠΑΛΑ και της ΕΛΛΗΣ ΤΣΑΡΠΑΛΑ, οπαδού του Κόμματος, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Πειραιά Β.

Σάκης, Τζένη

***

ΦΩΤΟ

Για την ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Μαράκι, έχουν περάσει τόσοι μήνες που είσαι μακριά μας κι όμως κάθε μέρα σε αναζητάμε. Τόσοι αγώνες και τόσες μάχες για τους οποίους θα μας μιλούσες. Και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς και αυτόν τον μήνα είναι να διαβάζουμε την εφημερίδα και να δίνουμε τη συνδρομή σου στο Κόμμα. Γι' αυτό και αυτόν τον μήνα δίνουμε 20 ευρώ στο Κόμμα. Λείπεις από όλες τις στιγμές μας, Μαράκι.

ΕΛΕΝΗ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ
Η αδερφή και η μανούλα σου

***

ΦΩΤΟ

Στις 9 Μάρτη 2022 «έφυγε» από τη ζωή ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΠΟΡΜΠΟΤΗΣ. Γεννήθηκε το 1936 στο Αρδάνι Τρικάλων, παιδί πολυμελούς αγροτικής οικογένειας. Εζησε τη φτώχεια και τις δυσκολίες της εποχής. Με μεγάλη προσωπική επιμονή και προσπάθεια τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο. Το 1962 πήγε στην Αθήνα όπου δούλευε το πρωί και το βράδυ φοιτούσε σε σχολή εργοδηγών. Από το 1981 εγκαταστάθηκε στην Κέρκυρα.

Υπήρξε πάντα στρατευμένος στην πάλη για μια κοινωνία απελευθερωμένη από την εκμετάλλευση, αφοσιωμένος στις κομμουνιστικές αξίες και ιδανικά. Πήρε το βάπτισμα του πυρός σε νεαρή ηλικία, έχοντας τις γνωστές «οχλήσεις» από την χωροφυλακή του χωριού πριν ακόμη από τη δικτατορία. Πάντα δραστήριος και ενεργός στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, σταθερά στο πλευρό του ΚΚΕ με καθημερινό σύντροφο τον «Ριζοσπάστη». Υπήρξε για μας παράδειγμα εργατικότητας, ανήσυχου πνεύματος, με βαθιά αγάπη για τη μόρφωση, αφοσίωσης στους ανθρώπους του μόχθου, ανιδιοτέλειας και γενναιοδωρίας προς τους άλλους. Με τη συμβουλή, την ήρεμη και καθαρή σκέψη του, πάντα μας άνοιγε δρόμους. Τον θυμόμαστε και τον τιμούμε στην πράξη με απεριόριστο σεβασμό και βαθιά αγάπη.

Η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Γιάννης και Κωστής, μέσω της ΚΟ Κέρκυρας του ΚΚΕ, προσφέρουμε 300 ευρώ στη μνήμη του για τη στήριξη των αγώνων του Κόμματος με το οποίο στρατεύτηκε αταλάντευτα σε όλη τη ζωή του.

  • Στη μνήμη του αδερφού μας και θείου μας ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΤΗ προσφέρουμε 350 ευρώ μέσω της ΚΟ Κέρκυρας του ΚΚΕ. Ξεκινώντας από το αγαπημένο του Αρδάνι Τρικάλων κατάφερε με πολλές δυσκολίες να μορφωθεί και να σπουδάσει. Παρά το ότι έλειπε πολλά χρόνια από το χωριό, ποτέ δεν σταμάτησε να αναπολεί τις στιγμές που έζησε σε αυτό. Ποτέ δεν σταμάτησε να επικοινωνεί με συγγενείς και παλιούς του φίλους και δεν έχανε την ευκαιρία να βρεθεί στην πλατεία και τα καφενεία του χωριού του, όπου πραγματικά ξανάνιωνε. Ως αδερφός και θείος βρέθηκε στο πλευρό μας σε κάθε στιγμή, στις χαρές και στις λύπες, σε κάθε δυσκολία και ανάγκη. Θα τον θυμόμαστε με πολλή αγάπη και εκτίμηση.

ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ ΒΑΪΟΣ
ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ ΒΑΪΟΣ
Οικογένειες Ναπολέοντα Μπορμπότη, Θόδωρου Μπορμπότη, Τασίας Τσίγκα, Αγγελικής Μπορμπότη, Δήμητρας Μπορμπότη, Νίκου Μπορμπότη, Κώστα Τσίγκα και Ντίνας Μπορμπότη

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΤΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 9 Μάρτη 2022, προσφέρουμε μέσω της ΚΟ Κέρκυρας του ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ. Από το Αρδάνι στην Αθήνα και μετά στην Κέρκυρα η παρέα μας μαζί του και με την οικογένειά του, ολόκληρες δεκαετίες, θα μας μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη και στην καρδιά. Ηταν ένας άνθρωπος που είχε πάρει την απόφαση να αφιερώσει τη ζωή του για να αλλάξει αυτή η κοινωνία, για να ζήσουμε όλοι μας σε έναν καλύτερο κόσμο, απαλλαγμένο από την αδικία και την εκμετάλλευση. Είχε πάρει την απόφαση να σταθεί στο πλευρό του ΚΚΕ με τη ζηλευτή συνήθεια να «ξεκοκαλίζει» τον «Ριζοσπάστη» όσο λίγοι.

Οι οικογένειες Σπύρου Μπορμπότη, Θανάση Πάνταινα και Θανάση Πατσιά

  • Συναγωνιστές, συγγενείς και φίλοι του ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΤΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 9 Μάρτη του 2022, προσφέρουμε για την ενίσχυση του καθημερινού του συντρόφου, «Ριζοσπάστη», το ποσό των 340 ευρώ μέσω της ΚΟ Κέρκυρας του ΚΚΕ.
  • Στη μνήμη του ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΤΗ προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Κέρκυρας, το ποσό των 30 ευρώ.

ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
Κατερίνα Αγιοβλασίτη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΒΑΡΗ η γυναίκα του Μαρία Κούβαρη προσφέρει στο ΚΚΕ 40 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μαρουσιού.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΝΙΚΗΤΙΔΗ ΚΟΛΙΑ (Αεροπόρου) και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ προσφέρουμε ενίσχυση στο ΚΚΕ 200 ευρώ.

Λάκης - Εφη

***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Απρίλη 2015 «έφυγε» από κοντά μας η μητέρα μας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, πιστή οπαδός του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής της. Στη μνήμη της τα παιδιά της Αποστόλης και Αντώνης προσφέρουν στο Κόμμα, μέσω της ΚΟΒ Μεταμόρφωσης, 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, από την Καρίτσα Ιωαννίνων, και ΕΛΕΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση και τον Δημοκρατικό Στρατό, προσφέρουμε στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ.

Τα παιδιά τους Στέφανος και Μαργαρίτης Γιαννόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στις 16/4/2021 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, σύντροφος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΛΛΗΣ σε ηλικία 82 ετών. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Αικατερίνη και τα παιδιά του Δημήτρης και Εμμανουήλ Βελλής

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 17 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ ΒΑΪΟΣ. Μας λείπει από τους αγώνες, λείπει από την οικογένειά του. Η κόρη του Κατερίνα και οι εγγονές του Βάγια και Ηρώ Νίκα στη μνήμη του προσφέρουν 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανω Λιοσίων στο Κόμμα στο οποίο ήταν μέλος του και το υπηρέτησε χωρίς ταλαντεύσεις μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου συζύγου ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΡΔΙΚΗ, που παρέμεινε πιστός στις ιδέες και τις αρχές του ως το τέλος της ζωής του, προσφέρω στο ΚΚΕ 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα.

Η σύζυγός του Α. Περδίκη

***

ΦΩΤΟ

Ενας λαϊκός αγωνιστής, που πάλευε για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, μαρξιστής - λενινιστής, «έφυγε» από τη ζωή στις 2/4/22. Γεννήθηκε το 1939 στην Πολυκάρπη Καστοριάς από οικογένεια αντιστασιακών, κομμουνιστών. Οργανώθηκε στη Νεολαία της ΕΔΑ το 1961. Δούλεψε δραστήρια στους Λαμπράκηδες. Στη στρατιωτική του θητεία, μουλαράς, βασανίστηκε στον Κολινδρό Πιερίας, αλλά έμεινε όρθιος. Με την κήρυξη της δικτατορίας στις 21/4/67 διέφυγε τη σύλληψη και κατέφυγε στη Γερμανία. Αργότερα έφτασε στην Τασκένδη της ΕΣΣΔ, όπου σπούδασε σκηνοθεσία. Ηταν συνεργάτης της εφημερίδας «Νέος Δρόμος» της Κομματικής Οργάνωσης Τασκένδης του ΚΚΕ. Ασχολήθηκε με τον κινηματογράφο και έγραψε μυθιστορήματα. Το τελευταίο έργο του, «ΕΣΣΔ, Με το χέρι στην καρδιά, 1967 - 1993», κυκλοφόρησε από τη «Σύγχρονη Εποχή». Η εργασία του «Η στρατευμένη Τέχνη στο έργο του Αισχύλου» βραβεύτηκε με το μετάλλιο «Λένιν» από το υπουργείο Παιδείας της ΕΣΣΔ στην πόλη Βόλγα του Καζάν το 1974. Τα τελευταία χρόνια μοίραζε τη ζωή του ανάμεσα στη Μόσχα και την Αθήνα.

Στη μνήμη του ο Λέανδρος Στεφάνου προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται στις 17/4/2022 τρία χρόνια από τον θάνατο της αξέχαστης συντρόφισσας ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ. Σε όλες τις χρεώσεις, είτε ως μέλος Νομαρχιακού και Αχτιδικού Γραφείου στην Περιοχή είτε ως Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης των ΕΒΕ τα τελευταία χρόνια, πρόσφερε πάντα τον καλύτερο εαυτό της και ανταποκρίθηκε επάξια. Καθοριστική και η συμβολή της στο γυναικείο κίνημα, ως πρόεδρος του Συλλόγου της ΟΓΕ για πολλά χρόνια, όσο και στο κίνημα των ΕΒΕ. Στη μνήμη της οι σύντροφοί της από την ΚΟΒ ΕΒΕ Ιωαννίνων και φίλοι του Κόμματος προσφέρουν 300 ευρώ για την ενίσχυσή του.


ΑΝΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μίμης) ΖΑΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μίμης) ΖΑΧΟΣ

ΑΝΝΑ ΒΕΝΕΤΗ
ΑΝΝΑ ΒΕΝΕΤΗ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΗΤΙΔΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΗΤΙΔΟΥ

ΒΑΣΩ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ
ΒΑΣΩ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΚΟΣ

ΤΑΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΑΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΖΩΓΡΑΦΑ (ΖΩΗ) ΠΕΓΙΟΥ
ΖΩΓΡΑΦΑ (ΖΩΗ) ΠΕΓΙΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΑΝΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΑΝΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΤΟΓΛΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΤΟΓΛΟΥ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΠΟΡΜΠΟΤΗΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΠΟΡΜΠΟΤΗΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΛΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΛΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ