ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 18 Φλεβάρη 2023 - Κυριακή 19 Φλεβάρη 2023
Σελ. /48
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΦΩΤΟ 4

Με τους αξέχαστους συντρόφους ΝΙΚΟ ΣΚΕΥΟ και ΘΟΔΩΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ συναντηθήκαμε στα μέσα της δεκαετίας του '80, ως εκπαιδευτικοί του Λυκείου Κροκεών Λακωνίας. Η κοινή πορεία στην Εκπαίδευση και στους ταξικούς αγώνες των χρόνων εκείνων σφυρηλάτησαν μια αδιατάραχτη συντροφική και ανθρώπινη φιλία, που ατσαλώθηκε ιδιαίτερα μέσα από τις εξελίξεις στα χρόνια '89 - '91. Δυστυχώς οι δύο σύντροφοι «έφυγαν» πρόωρα από τη ζωή, ο Νίκος Σκεύος το 1993 και ο Θόδωρος Οικονομάκος το 2011.

Τα επόμενα χρόνια, μέσα από τις διαδικασίες του ταξικού εκπαιδευτικού - εργατικού κινήματος, είχα την καλή τύχη να γνωρίσω τους ξεχωριστούς συντρόφους εκπαιδευτικούς ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ και ΓΙΑΝΝΗ ΝΟΤΑΚΗ, που κι αυτοί «έφυγαν» από τη ζωή, το 2020 και το 2022 αντίστοιχα.

Ο Νίκος, ο Θοδωρής, ο Διονύσης και ο Γιάννης, κομμουνιστές - αγωνιστές, παιδιά του λαού μας, ήταν πρωτοπόροι και πάντα παρόντες στους αγώνες του εκπαιδευτικού και λαϊκού κινήματος. Υπερασπίστηκαν ανυποχώρητα το δικαίωμα στη μόρφωση των παιδιών της εργατικής τάξης, πάλεψαν για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση.

Στην άσβεστη μνήμη τους, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Πόλης Σπάρτης.

Δημήτρης Μαστρογιαννόπουλος

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του στελέχους της ΚΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΑΜΟΥ (φωτ.), του πολυαγαπημένου συντρόφου και φίλου ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, του αγαπημένου μας ΛΕΣΛΙ ΝΤΕ ΡΟΖΑΡΙΟ (φωτ.) και του ακούραστου στρατιώτη του Κόμματος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΟΥΜΑΝΗ (φωτ.), προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κέντρου της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

Αγγελική Τσώλου

***

ΦΩΤΟ

Στις 20 Φλεβάρη συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο ζωγράφος και ποιητής ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΝΟΣ, μέλος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΡΕΓΚΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΡΕΓΚΑΣ
Δεν σε ξεχνάμε. Σε θυμόμαστε. Στην άσβεστη μνήμη του η κόρη του, Κατερίνα, καθώς και ο γαμπρός και η εγγονή του, προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Λόφου Περιστερίου.

***

ΦΩΤΟ

Φέτος συμπληρώνονται 41 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας και παππούς μας, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ. Με το ψευδώνυμο Μακεδόνας ή Γερμανός, από το Βογατσικό Καστοριάς, ήταν από τους πρώτους αντάρτες του ΕΛΑΣ στη Θεσσαλία. Αυτός και οι σύντροφοί του κατάφεραν να απαλλάξουν την περιοχή από τον Γώγο, στέλεχος της Λεγεώνας των Βλάχων, η οποία υποκινούνταν από τους Ιταλούς με σαφή προσανατολισμό τη στήριξη των δυνάμεων κατοχής αλλά και ανεπίσημα τη δημιουργία αυτόνομου βλάχικου κράτους. Το γεγονός έδωσε ώθηση στη συγκρότηση και οργάνωση της ένοπλης αντίστασης εναντίον των κατακτητών στην ευρύτερη περιοχή. Αργότερα πολέμησε στις γραμμές του ΔΣΕ και κατέφυγε στην Τασκένδη ως πολιτικός πρόσφυγας. Δεν κατάφερε ποτέ να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα και άφησε την τελευταία του πνοή από την επάρατη νόσο στα Σκόπια.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ στην ΚΟΒ Αλίμου.

***

ΦΩΤΟ

Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ γεννήθηκε στην Αυγή Καστοριάς το 1928. Στις μέρες της Κατοχής οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ και μετέπειτα εντάχθηκε στον ΔΣΕ, στην 8η Μεραρχία. Τον Αύγουστο του 1948 τραυματίστηκε από βλήμα στο πόδι, στη Μουργκάνα. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Αλβανία, στο Αργυρόκαστρο. Από εκεί έφυγε για θεραπεία στο Μπούλκες της Γιουγκοσλαβίας. Μετά την αποθεραπεία ξαναγύρισε στην Ελλάδα για τις τελευταίες μάχες στον Γράμμο και στο Βίτσι. Το 1949 έφυγε για τη Σοβιετική Ενωση μέσω Αλβανίας. Eπαναπατρίστηκε το 1985.

Στη μνήμη της η οικογένεια Σαρακατσάνη δίνει 50 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αλίμου.

ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΟΥΛΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΟΥΛΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Ο συναγωνιστής και σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΞΕΝΟΣ «έφυγε» από τη ζωή στις 16/5/2020. Γεννήθηκε στον Πειραιά τον Οκτώβρη του 1927. Ηταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Παραρτήματος Πειραιά της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Το 1943, με το συλλαλητήριο της 5ης Μάρτη κατά της επιστράτευσης, οργανώνεται στην ΕΠΟΝ. Τον Δεκέμβρη του 1944 παίρνει μέρος στις μάχες στον Πειραιά. Τον ίδιο χρόνο γίνεται μέλος του ΚΚΕ. Μετά την υπογραφή της Συμφωνίας της Βάρκιζας, τα χρόνια της «λευκής τρομοκρατίας», συλλαμβάνεται, οδηγείται διαδοχικά στις φυλακές Κάστορος, Βούρλων και εξορίζεται για 8 συνολικά χρόνια σε Μακρόνησο, Γιούρα και φυλακές Αίγινας. Παρέμεινε πιστός στο Κόμμα μέχρι τον θάνατό του.

Στη μνήμη του η κόρη του προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αλίμου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ξαδέλφου ΝΙΚΟΥ ΚΟΣΣΟΡΑ, ο οποίος τόσο άδικα χάθηκε στην πυρκαγιά στο Μάτι, προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αλίμου.

Γιάννης και Ρίτσα Γεωργοπούλου

***

Η Εύα Μυλωνά προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αλίμου, στη μνήμη του συζύγου της, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΜΥΛΩΝΑ, του πατέρα της, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΣΙΟΥ, και όλων των συντρόφων και αγωνιστών στην περιοχή του Αλίμου.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αλύγιστου συντρόφου ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ και του συντρόφου ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ, προσφέρω ενίσχυση για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Υπηρεσιών ΕΒΕ Αθήνας.

Γιώργος Στήθος

***

ΦΩΤΟ

Ο Κωνσταντίνος Σκορδίλης, στη μνήμη των γονιών του, ΜΑΡΙΑΣ και ΣΠΥΡΟΥ, και των αδελφών του, ΠΕΤΡΟΥ (φωτ.), ΓΑΒΡΙΛΗ και ΦΙΛΙΠΠΑ, προσφέρει 500 ευρώ μέσω ΚΟΒ Περάματος, για την εκλογική μάχη του Κόμματος.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ
Επίσης, στη μνήμη του ΠΕΤΡΟΥ ΣΚΟΡΔΙΛΗ προσφέρουν μέσω ΚΟΒ Περάματος η σύζυγός του Ελευθερία 100 ευρώ, ο Αγγελος Σπυράτος 50 ευρώ, ο Ερωτόκριτος Σπυράτος 50 ευρώ, σύντροφοι και φίλοι από την ΚΟΒ Περάματος 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της γιαγιάς μου ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΝΤΡΕΓΚΑ, μαχήτριας του Δημοκρατικού Στρατού στα Αγραφα, και του παππού μου ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΤΡΕΓΚΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, εξόριστου στη Γυάρο 1947 - 1952, 1ος Ορμος, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Αμφιάλης.

Αντιγόνη Ντρέγκα

***

ΦΩΤΟ

Στις 19/1/2023 «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΣΙΩΤΗΣ. Γεννήθηκε στο Τρίκορφο Μεσσηνίας το 1954. Το 1958 σε ηλικία 4 ετών «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του. Μετά από δύο χρόνια «έφυγε» από τη ζωή και ο πατέρας του. Ετσι, το 1966, σε ηλικία 12 ετών, μετακόμισε σε συγγενείς του στην Αθήνα. Ξεκίνησε να δουλεύει ως ανειδίκευτος εργάτης. Σε ηλικία 22 ετών, το 1976, οικοδόμος πλέον, έγινε μέλος του ΚΚΕ.

Ο σύντροφος Κώστας προερχόταν από φτωχή αγροτική οικογένεια και είχε αγωνιστικές καταβολές, αφού η μητέρα του, Μαρία Δραγούμη, και ο πατέρας της (ο παππούς του Κώστα), που ήταν αντάρτης του ΕΛΑΣ, φυλακίστηκαν στην Καλαμάτα και αργότερα μεταφέρθηκαν στη Γυάρο. Το 1986 έγινε ταξιτζής και απ' αυτό το επάγγελμα μεγάλωσε τα δύο του παιδιά, τον Τάσο και τον Γιάννη, και πήρε σύνταξη.

Πάνω από 40 χρόνια κομματικό μέλος, τίμησε και με το παραπάνω την ιδιότητά του αυτή. Ηταν πρωτοπόρος αγωνιστής και στον χώρο δουλειάς του και στη γειτονιά του, πάντα αγωνιζόταν σύμφωνα με τις αποφάσεις του Κόμματός μας για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Στην κρίσιμη περίοδο των αντεπαναστάσεων 1989 - 1991, έδωσε τη μάχη κι αυτός μαζί με τους υπόλοιπους συντρόφους ώστε το Κόμμα μας να κρατήσει τα επαναστατικά χαρακτηριστικά του.

ΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ηταν και θα είναι παράδειγμα για εμάς, γιατί μέχρι και την τελευταία στιγμή, παρά το πρόβλημα υγείας του, ήταν στο πλάι της ΚΟΒ αλλά και στο Σωματείο Συνταξιούχων, όπου ήταν χρεωμένος. Γιατί πρωτοστάτησε να μεγαλώσει η ΚΟΒ στα ταξί με νέους συντρόφους. Γιατί πάλευε στις πιάτσες να πείσει τους συναδέλφους να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους, για τις ανάγκες τις δικές τους και των οικογενειών τους.

Τον αποχαιρετήσαμε σε μια σεμνή τελετή στη Ριτσώνα.

Στη μνήμη του οι σύντροφοί του από την Τομεακή Οργάνωση ΕΒΕ και την Κομματική Οργάνωση Ταξί, της οποίας ήταν μέλος, και σύντροφος από τους συνταξιούχους, προσφέρουν 1.200 ευρώ για την Οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΤΟ ΕΒΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας πατέρα, ΑΝΕΣΤΗ ΑΛΑΜΑΤΙΔΗ, που έμεινε πιστός στα ιδανικά και στους αγώνες του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς.

Γιάννης Αλαματίδης και Βέτα Αλαματίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΣΧΙΖΑ, οι σύντροφοί του στην ΚΟΒ Αγίου Ελευθερίου προσφέρουν 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος. Ο σύντροφος Βασίλης υπήρξε μέλος του Κόμματος για 48 χρόνια. Πάλεψε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ με αυταπάρνηση από όλα τα μετερίζια, ήταν πάντα παρών στις μικρές και στις μεγάλες μάχες. Συνεπής πάντα με αυταπάρνηση στις ιδέες του, κράτησε την κόκκινη σημαία ψηλά όταν επικράτησε η αντεπανάσταση. Εδωσε με όλες του τις δυνάμεις τη μάχη ενάντια στον οπορτουνισμό το 1991. Ακλόνητος, δυναμικός και στέρεος, ο σύντροφος Βασίλης θα αποτελεί πάντα φωτεινό παράδειγμα κομμουνιστή, στη δουλειά, στην οικογένεια, στην Οργάνωση.

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΣΧΙΖΑ προσφέρουμε 50 ευρώ.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΕΓΚΑ
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΕΓΚΑ
Θανάσης - Αγγελική Διαμαντή

  • Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΣΧΙΖΑ, η Χριστίνα Τσεντούρου προσφέρει στο Κόμμα μας 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ταύρου.
  • Στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΣΧΙΖΑ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, σύντροφοι και φίλοι του από την Κορινθία προσφέρουμε το ποσό των 405 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κιάτου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΑΚΗ ΠΑΤΟΥΛΑ (φωτ.) και των αγωνιστριών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ και ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΣΑΝΟΥ, η οικογένεια Πατούλα προσφέρει 80 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου, για την ενίσχυση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Την Τρίτη 9/1/2023 «έφυγε» πλήρης ημερών η αγωνίστρια ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΑΡΑΒΕΛΟΥ - ΚΟΥΦΑΚΗ και την Παρασκευή 12/1/2023 έγινε η αποτέφρωση. Η Αγγελική ήταν μαχήτρια του ΕΛΑΣ, οργανωμένη στην ΟΚΝΕ από τα νεανικά της χρόνια. Ολη τη ζωή της ακολούθησε τον δύσβατο δρόμο του αγώνα πλάι στο ΚΚΕ, μέχρι το τέλος.

Η ΚΟΒ Αμφιλοχίας, μαζί με την οικογένειά της, δίνοντας την υπόσχεση να συνεχίσουμε στον δρόμο αυτό που κι αυτή περπάτησε όπως και χιλιάδες άλλοι αγωνιστές, προσφέρουν στη μνήμη της 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 21/2/2023 συμπληρώνεται ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ. Παρέμεινε πιστός στο ΚΚΕ, τιμώντας με τη στάση του τον τίτλο του μέλους του Κόμματος, μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 300 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Νέας Σμύρνης.

Η σύζυγος και η κόρη του, Κρίστη και Σοφία Τριανταφυλλίδου

***

ΦΩΤΟ 5

Η ΚΟΒ ΕΥΔΑΠ προσφέρει 70 ευρώ στο ΚΚΕ στη μνήμη των συντρόφων ΜΟΥΣΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Τάκη), ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΣΠΥΡΑΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.


ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ

ΛΕΣΛΙ ΝΤΕ ΡΟΖΑΡΙΟ
ΛΕΣΛΙ ΝΤΕ ΡΟΖΑΡΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΜΟΥΣΟΥΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΜΟΥΣΟΥΡΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ

ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΣΣΟΡΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΣΣΟΡΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΚΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΞΕΝΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΞΕΝΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΥΜΑΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΥΜΑΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΧΙΖΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΧΙΖΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΚΕΥΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΚΕΥΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΣΙΩΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΣΙΩΤΗΣ

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΛΑΜΑΤΙΔΗΣ
ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΛΑΜΑΤΙΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΑΡΑΒΕΛΟΥ ΚΟΥΦΑΚΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΑΡΑΒΕΛΟΥ ΚΟΥΦΑΚΗ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

Προσφορές από το Σίδνεϊ

ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΩΤΟ

Στην μνήμη του πατέρα της ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΛΙΒΕΡΗ, η κόρη του Πέννυ Θλιβέρη προσφέρει στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας το ποσό των 200 ευρώ.

***

Οικονομική ενίσχυση προσφέρουν στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, μέσω της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ Σίδνεϊ, για την ανυποχώρητη στάση του και όλους τους αγώνες που δίνει από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα δίπλα στην εργατική τάξη οι: Δήμητρα και Τάκης Σαρέλας 50 δολ., Γιάννης Ξηρός 100 δολ., Μιχάλης Τσιλίμος 100 δολ., Δημήτρης Αρβανίτης 100 δολ., Νίκος Γεωργακόπουλος 20 δολ., Φωκίων Βούρος 800 δολ., Μαρία και Θανάσης Φωτιάδης 100 δολ., Γιώργος Κουλούρης 20 δολ., Στέλιος Φιδέρης 20 δολ., Ευφροσύνη Κώστα 100 δολ., Γεωργία Ηλιόπουλος 40 δολ., ΚΟΒ Μπελογιάννης (CPA) 60 δολ., Μαύρα Ιωαννίδου 200 ευρώ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ