ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 18 Φλεβάρη 2023 - Κυριακή 19 Φλεβάρη 2023
Σελ. /48
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΛΑΛΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΛΑΛΑΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΑΝΟΥ, γεννημένου στα Καμιναράτα Κεφαλονιάς, που αγωνίστηκε για μια κοινωνία δίκαιη, ανθρώπινη, σοσιαλιστική - κομμουνιστική και «έφυγε» από κοντά μας στις 3 Σεπτέμβρη του 2019, η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα Βάσω και οι σύντροφοί του προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ 130 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ταμπαχάνων - Αρόης Πάτρας του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη της αδελφής μας προσφέρουμε το ποσό των 5.000 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ μπροστά στη μάχη των εκλογών, μέσω της ΤΟ Κιλκίς.

***

Ο σ. Δημήτρης Ζώτος, από τη Βρυσούλα του δήμου Ζίτσας, προσφέρει στο Κόμμα, το τιμημένο ΚΚΕ, για οικονομική ενίσχυση, μέσω της ΚΟΒ Ζίτσας Ιωαννίνων, 50 ευρώ στη μνήμη των γονιών του ΖΗΣΗ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΖΩΤΟΥ, οι οποίοι πέθαναν το 1977, και της αδερφής του ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ που «έφυγε» στις 11/2/2023.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων μας ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ (φωτ.), ΛΑΓΟΥΣΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ (φωτ.), ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ και ΞΑΝΘΑΚΟΥ, η ΚΟΒ Μάνης προσφέρει το ποσό των 230 ευρώ για να ενισχύσει τον αγώνα του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ήταν πάντα παρών μαζί με το ΚΚΕ στους αγώνες του λαού μας. Στη μνήμη του η σύζυγός του Μαρία και τα παιδιά του προσφέρουν 300 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος και του «Ριζοσπάστη», μέσω της ΤΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ και ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΜΟΥΛΑΡΑ η κόρη τους Μαρία Παππά προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ και του «Ριζοσπάστη», μέσω της ΤΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τότε που «έφυγε» από τη ζωή, πλήρης ημερών, ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ, από το Λογγάνικο Λακωνίας, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και για χρόνια εξόριστος σε Μακρόνησο, Ικαρία, Αη Στράτη και Γιούρα, μέλος του Κόμματος και πιστός στα ιδανικά του κομμουνισμού ως την τελευταία στιγμή της ζωής του, καθώς και στη μνήμη της ΓΙΑΝΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, από το Κουρτάκι Αργολίδας, που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή, ο Ηλίας Παπαδόγιαννης κατέθεσε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 60 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΑΥΛΟΥ ΤΑΚΙΒΙΔΗ, καθώς πέρασαν 3 χρόνια από τον θάνατό του, προσφέρω στο Κόμμα που αγωνίστηκε και πάλεψε μαζί του, για την Οικονομική Εξόρμηση και μπροστά στη μάχη των εκλογών, 150 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ ΔΟΒΡΑ.

Τακιβίδου Μαίρη

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μας ΠΛΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ (φωτ.), ΠΛΑΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ (φωτ.), ΚΑΠΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (φωτ.) και ΚΑΠΤΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Εγνατίας Θεσσαλονίκης, 180 ευρώ.

Τα παιδιά τους Νίκος και Σουλτάνα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου και συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή ενάντια στη δικτατορία, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ντεπώ.

Η σύζυγός του Ειρήνη

***

Ο Γιώργος Καραμιχάλης το 1946 (36 χρόνων) πολεμούσε με τον ΔΣΕ. Η Αστυνομία φυλάκισε εκδικητικά, στο Τμήμα Αλλοδαπών Κομοτηνής, την γυναίκα του Ζωή (28 χρόνων) με την κόρη τους Αγγέλα (8 μηνών), με την κατηγορία ότι η πρώτη ήταν στρατολόγος. Η οικογένεια είχε άλλα 3 παιδιά. Τον Μιχάλη (9 χρόνων), την Φωτεινή (7 ετών) και εμένα τον Σίμο (5 χρόνων). Τα επόμενα χρόνια η μητέρα των 4 παιδιών διωχνόταν από τους εργοδότες της, λίγες μέρες μετά την πρόσληψή της, μετά από σύσταση των αρχών επειδή αρνιόταν να αποκηρύξει τον άντρα της.

ΠΛΑΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΛΑΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Στη μνήμη των γονέων μου ΓΙΩΡΓΟΥ και ΖΩΗΣ και των αδελφιών μου ΜΙΧΑΛΗ και ΑΓΓΕΛΑΣ προσφέρω 150 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Μεταμόρφωσης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μου γονιών, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗ (14/1/2004) και ΣΟΦΙΑΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗ (23/2/2022), που έδωσαν μεγάλο αγώνα όλη τους τη ζωή δίπλα στο ΚΚΕ, προσφέρω 70 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Λαχανόκηπων Λάρισας (3ο Διαμέρισμα).

Η κόρη τους Κερασία Γουργιώτου - Τσιλίκη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗ η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και φίλοι του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΓΑΚΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Κωνσταντίνου «έφυγε» στις 26/1/2023, χτυπημένος από την επάρατο νόσο. Υπήρξε μέλος της ΚΟΒ Πηγής Τρικάλων και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Αγροτικού Συλλόγου «Η ΑΝΟΙΞΗ». Δραστήριος και μαχητικός στους συναδέλφους του και τους συντρόφους, δικαίως απέκτησε την προσωνυμία «ο αγρότης». «Εφυγε» πλούσιος αφού καμάρωσε 3 παιδιά και 8 εγγόνια. Στη μνήμη του προσφέρουμε στην ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ 350 ευρώ και 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγος Βασιλική Γάκια, τα παιδιά Γιώργος Γάκιας - Κατερίνα Γαβριήλ, Ντίνα Γάκια, Εύη Γάκια - Δημήτρης Μωυσής

  • Επίσης στη μνήμη του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΑΚΙΑ προσφέρει στην ΤΕ Τρικάλων 100 ευρώ ο ανιψιός του Θανάσης Λάζος.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από την απώλεια του συντρόφου μας ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΤΣΑ. Ο σύντροφος Θανάσης αποτέλεσε παράδειγμα πρωτοπόρου κομμουνιστή σε κάθε πτυχή της ζωής του. Ως το τέλος της ζωής του, μέλος του ΚΚΕ, αγωνίστηκε με πίστη και πάθος για το δίκιο της εργατικής τάξης. Η οικογένειά του, φίλοι και σύντροφοί του προσφέρουν στη μνήμη του 300 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Αιγάλεω.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στην άσβεστη μνήμη των φίλων, συντρόφων και συναγωνιστών στο κίνημα των ΕΒΕ, ΜΑΥΡΙΔΗ ΚΩΣΤΑ και ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΝΩΛΗ, ο σύντροφος Μανώλης Κώστας προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης του ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των γονιών μας, αγωνιστών του εργατικού και λαϊκού κινήματος ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΧΥΛΑ, καθώς και του ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΟΧΥΛΑ και του ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΑΥΤΗ τα παιδιά και τα εγγόνια τους Ν. - Π. - Ξ. προσφέρουν για τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των συντρόφων, αγωνιστών του εργατικού και λαϊκού κινήματος ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ (Παύλος) (φωτ.) και του ΗΛΙΑ ΚΑΡΡΑ οι 2 ποδοσφαιριστές προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μας και παππού μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΕΡΖΟΥΔΗ, που από τα νεανικά του χρόνια πήρε μέρος στους λαϊκούς αγώνες, στην ΕΑΜική Αντίσταση, έγινε μέλος του ΚΚΕ, όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση 200 ευρώ.

Τα παιδιά του Σπύρος και Ελένη, τα εγγόνια του Θωμάς, Δήμητρα και Κωνσταντίνα

***

ΦΩΤΟ

Η αγαπημένη μας συντρόφισσα ΡΙΤΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ «έφυγε» από κοντά μας το Σάββατο 4/2/2023. Πάλεψε μέχρι το τέλος της ζωής της μέσα από τις γραμμές του Κόμματος με αυταπάρνηση. Τα παιδιά της, τα εγγόνια της προσφέρουν στη μνήμη της 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γέρακα.

  • Σύντροφοι και φίλοι από Παλλήνη και Γέρακα προσφέρουν στη μνήμη της συντρόφισσας ΡΙΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ το ποσό των 150 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ

Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ προσφέρουν 500 ευρώ στο Κόμμα, μέσω της ΤΟ Δράμας, στη μνήμη του σ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, που τόσο πρόωρα «έφυγε» από τη ζωή.

ΚΟΧΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΟΧΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΘΟΔΩΡΟΥ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗ, που τόσο πρόωρα και τόσο άδικα «έφυγε» από τη ζωή. Αλλά δεν «έφυγε» ποτέ από τη σκέψη και τη μνήμη μας. Μας συντροφεύει στα δύσκολα με το παράδειγμά του, την αγέρωχη στάση ζωής του σε όλους τους τομείς. Σεμνός, ακούραστος και ανιδιοτελής, αφιέρωσε όλη του τη ζωή στο ΚΚΕ και στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού μας.

Στη μνήμη του η σύζυγός του, Βικτωρία, και τα παιδιά του, Γιάννης και Χρήστος, προσφέρουν 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Θέρμης.

***

ΦΩΤΟ

Οι σεισμοί που θα έρθουν θα είναι λυτρωτικοί, σύντροφε Λάζαρε, και σ' αυτούς έχεις βάλει ογκόλιθο.

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ αποτέλεσε παράδειγμα κομμουνιστή, πρότυπο διαπαιδαγώγησης για τους νεότερους συντρόφους μας. Η παρουσία του κάθε φορά στις κομματικές δουλειές γινόταν πάντα με στοχευμένη τοποθέτηση, για τα θέματα που συζητούσαμε. Πάντα ενημερωμένος και πάντα πρόθυμος να συμβάλει στην υλοποίηση των αποφάσεων. Πάντα χαμογελαστός και δραστήριος, κοινωνικός, με όρεξη για ζωή, με διάθεση ακόμη και να υπερβεί τα όρια της σωματικής του αντοχής, ήταν παρών στους αγώνες, παρών στις διαδηλώσεις, στα Φεστιβάλ, σε όλες τις μεγάλες στιγμές του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του. Τον χαρακτήριζαν η οξυδέρκεια, η αγάπη για τη γνώση, η διάθεση για προσφορά. Στο βδομαδιάτικο ραντεβού μας με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» μπορούσε να κάθεται να μιλάμε για ώρες. Μας έδειχνε τα ενθύμιά του από την εξορία, τα έργα που ο ίδιος φιλοτέχνησε μέσα από τη φυλακή, πάντα μας πρότεινε να διαβάσουμε κάποιο βιβλίο. Πάντα διάβαζε κάτι ο ίδιος.

Κάποιος που δεν γνώριζε τη ζωή του και ερχόταν για πρώτη φορά σε επαφή μαζί του ήταν δύσκολο να φανταστεί τις κακουχίες που πέρασε. Ηταν αισιόδοξος, χαμογελαστός και ευδιάθετος. Η απάντηση που έδωσε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε πώς άντεξε τα πέτρινα χρόνια, τι είναι αυτό που τον κρατά όρθιο σήμερα, ακόμη και μετά τα 100 του χρόνια ήταν «το ότι αγαπώ τους ανθρώπους». Και πράγματι, αγάπησε πολύ τους ανθρώπους, όπως τον αγάπησαν πολύ κι αυτοί, γιατί ενσάρκωνε τα μεγάλα ιδανικά του Κόμματός μας.

ΤΕΡΖΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΕΡΖΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ελεγε όταν διηγούνταν τη μεγάλη σφαγή της Μακρονήσου: «Η δύναμη που μας κράταγε όρθιους, ήταν ότι είχαμε ένα πιστεύω, όχι για να ωφεληθούμε εμείς αλλά για να ωφεληθεί όλος ο κόσμος».

Σε αποχαιρετούμε, αποχαιρετώντας έτσι τον οργανωμένο κομμουνιστή στον παράνομο μηχανισμό του Κόμματος, τον συνδικαλιστή δικηγόρο, τον δημοτικό σύμβουλο, σημείο αναφοράς για τους εργαζόμενους της περιοχής μας που ήξεραν ότι θα μεταφέρει και θα παλέψει σθεναρά για τα προβλήματα και τις αγωνίες τους, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, τον μπροστάρη στους αγώνες των συνταξιούχων, τον για πολλά χρόνια αντιπρόεδρο του ΔΣ της ΠΕΚΑΜ και ενεργό μέλος της ΠΕΑΕΑ, τον σταθερό και αταλάντευτο κομμουνιστή, τον αλύγιστο της ταξικής πάλης που πορεύτηκε πάντα με σημαία το δίκιο του λαού, τα υψηλά ιδανικά της πάλης για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Στη μνήμη του οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Ζωγράφου συγκεντρώσαμε και προσφέρουμε στο Κόμμα 1.107 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης δίνοντας υπόσχεση ότι η παρακαταθήκη που μας άφησε με τη στάση ζωής του μας οπλίζει με δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε επάξια τον αγώνα.

ΚΟΧΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΧΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΥΤΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΥΤΗΣ
ΚΑΠΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΠΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΝΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΟΧΥΛΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΟΧΥΛΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΥΣΑΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΥΣΑΚΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΤΣΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΤΣΑΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΑΚΙΒΙΔΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΑΚΙΒΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
ΓΙΑΝΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΟΥΛΑΡΑ
ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΟΥΛΑΡΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΡΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΡΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗ
ΣΟΦΙΑ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗ
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΚΙΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΚΙΑΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΡΙΤΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΡΙΤΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Προσφορά

Ο σύντροφος Κώστας Δημητρίου (Ταρζάν), που συνέβαλε καθοριστικά, παρά τις αντίξοες συνθήκες, με τα καράβια του ΚΑΠΕΤΑΝ - ΚΩΣΤΑΣ και ΕΛΙΣΑΒΕΤ - ΔΗΜΗΤΡΑ, στη μεγάλη εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ στη Γυάρο, επίσης στην εκδήλωση αλληλεγγύης από την Ελλάδα και το εξωτερικό στον πυρόπληκτο λαό της Βόρειας Εύβοιας, προσφέρει στο ΚΚΕ για την οικονομική του ενίσχυση το ποσό των 250 ευρώ μέσω των Οργανώσεων της Βόρειας Εύβοιας. Δηλώνει επίσης τη διάθεσή του να συμβάλει με τη διάθεση των καραβιών του στην οργάνωση αντίστοιχων πρωτοβουλιών για τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος. Καλή επιτυχία στον αγώνα του ΚΚΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ