ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 2002
Σελ. /32
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πλούσιο πρόγραμμα στο κεντρικό τετραήμερο
  • Στις 18 - 21 Σεπτέμβρη στην Πανεπιστημιούπολη Ιλισίων
  • Συμμετέχουν σημαντικοί καλλιτέχνες

«Πρωταγωνιστές στη ζωή κι όχι εθελοντές στην υποταγή», είναι το σύνθημα του 28ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και τα νιάτα της ΚΝΕ αποκτούν πράγματι πρωταγωνιστικό ρόλο, διοργανώνοντας για άλλη μια χρονιά το μεγαλύτερο πολιτικό - πολιτιστικό νεανικό γεγονός. Αντάξιο, λοιπόν, της ιστορίας του θεσμού, που για 27 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της νεανικής δημιουργικής έκφρασης, είναι και το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Στις 18 Σεπτέμβρη θα ανοίξει τις πύλες της η μεγάλη πολύχρωμη πολιτεία στο γνωστό χώρο των Ιλισίων, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Φοιτητικής Εστίας, στην Πανεπιστημιούπολη. Το Σάββατο 21 Σεπτέμβρη θα κορυφωθεί με την ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, στις 9 το βράδυ και μια μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη, στις 9.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης.

Στο πλαίσιο του τετραημέρου θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις για το κίνημα κατά της καπιταλιστικής «παγκοσμιοποίησης», καθώς και δυο συζητήσεις για την «αντιτρομοκρατική εκστρατεία» των ιμπεριαλιστών και τι τελικά σημαίνει αυτή, ένα χρόνο μετά το χτύπημα στις ΗΠΑ. Παράλληλα, θα υπάρχει η γνωστή Διεθνούπολη, ένας χώρος όπου θα συναντηθούν αντιπροσωπείες πολλών ξένων οργανώσεων νεολαίας και θα δοθεί βήμα αλληλεγγύης στους λαούς που αγωνίζονται. Με δικά τους περίπτερα, θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ η ΕΕΔΥΕ, η ΕΕΔΑ, η «Νεανική Δράση για την Ειρήνη», οργανώσεις ξένων εργατών και θεραπευτικές κοινότητες. Θα υπάρχουν βιβλιοπωλεία, ενώ θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες, αγώνες σκάκι, πινγκ πονγκ κ.ά.

Το δικό του ιδιαίτερο πρόγραμμα θα έχει ο παιδότοπος, όπου για τους μικρούς φίλους του Φεστιβάλ θα δοθούν παραστάσεις Καραγκιόζη, κουκλοθέατρου, κλόουν, θα οργανωθούν εκθέσεις, θεατρικά παιχνίδια κι άλλες δημιουργικές δραστηριότητες, από αυτές που ξετρελαίνουν κάθε χρόνο τους λιλιπούτειους επισκέπτες της μεγάλης «πολιτείας». Επίσης, φέτος θα λειτουργήσει και κινηματογράφος με καθημερινές προβολές και αφιερώματα στον παλαιστινιακό κινηματογράφο, στον κινηματογράφο των λαών που αγωνίζονται και στο βουβό και σύγχρονο κινηματογράφο.

Οι συναυλίες του Φεστιβάλ

Την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις τρεις σκηνές του Φεστιβάλ θα δώσουν συναυλίες οι: Β. Παπακωνσταντίνου, Δ. Τσακνής - Λ. Μαχαιρίτσας, «Κίτρινα Ποδήλατα», «Domenica», «Apurimac», «Μωρά στη Φωτιά», «Ακρως Απόρρητον», Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Αττικα», «Δυτική Οχθη», Σ. Βαζούρα κι ακόμα, αφιέρωμα στα τριάντα χρόνια από το θάνατο του Γιάννη Παπαϊωάννου με τον Α. Παπαϊωάννου και την Χ. Λαμπράκη.

Την Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη, θα δώσουν συναυλίες οι: Π. Κατσιμίχας, Π. Θαλασσινός, Μ. Πασχαλίδης, Σ. Βαμβακάρης, Γ. Χριστοδούλου, Δ. Τσεκούρας - Κ. Παπακωνσταντίνου, «Εφτά Πέπλα», «Κιλιμάντζαρο», «Φτηνό ευέλικτο μουσικό δυναμικό», «Blues Berger», Μ. Κακέπης κι ακόμα, αφιέρωμα σε μελοποιημένους Ελληνες ποιητές με τον Τ. Κωνσταντακόπουλο.

Την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη, στις σκηνές του Φεστιβάλ θα παίξουν οι: «Πυξ Λαξ», Ν. Ζιώγαλας - Αν. Μουτσάτσου, Μ. Φάμελος, Χ. Κροκίδης, Αγάθωνας, «Αντίθεσις», «Ενοχο Λα», «Παλαϊνά Σεφέρια», ενώ θα γίνουν αφιερώματα στο πολιτικό λαϊκό τραγούδι με τον Δ. Κοντογιάννη (επιμέλεια του Νέαρχου Γεωργιάδη) και στο ελληνικό έντεχνο τραγούδι με την Ορχήστρα Ν. Ιωνίας.

Το Σάββατο 21 Σεπτέμβρη, συναυλίες θα δώσουν οι: Δ. Μητροπάνος, Λ. Χαλκιάς, Μ. Δημητριάδη - Γ. Θωμόπουλος, Β. Λέκκας, Β. Κορακάκης, Γ. Βέη, Λ. Παπαδόπουλος, «Magic de spell», «GBS», «Φιλμ», «Ανάπλους» και θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα με τον Κώστα Μάντζιο.

Πρωταγωνιστές στη ζωή, εθελοντές στη δημιουργία

Με μεράκι και φαντασία οι νέοι της ΚΝΕ, μέλη και φίλοι διαμορφώνουν την «κόκκινη πολιτεία» στην Πανεπιστημιούπολη Ιλισίων

Οι συντρόφισσες της ΚΝΕ βάζουν τη δική τους καθοριστική πινελιά για το στήσιμο του Φεστιβάλ
Οι συντρόφισσες της ΚΝΕ βάζουν τη δική τους καθοριστική πινελιά για το στήσιμο του Φεστιβάλ
Παρασκευή μεσημέρι και οι εργασίες στην «κόκκινη πολιτεία» στην Πανεπιστημιούπολη συνεχίζονταν πυρετωδώς. Κνίτες και Κνίτισσες, φίλοι της Οργάνωσης, εργάζονταν εθελοντικά, με περισσό μεράκι και όρεξη, για να στήσουν το δικό τους χώρο, που θα φιλοξενήσει το 28ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», κόντρα ακόμα και στις ...καταιγίδες που εμποδίζουν τις εργασίες τους. Μια εθελοντική εργασία, που, όπως τόνιζαν και τα ίδια τα μέλη, δεν έχει καμία σχέση με τον εθελοντισμό της ...Ολυμπιάδας. Χωρίς σπόνσορες και χορηγούς, με τον κάθε νέο και νέα να βάζουν το δικό τους λιθαράκι, δουλεύοντας ακούραστα και έχοντας για «ανταμοιβή» τη χαρά ότι το «έργο» τους θα το δουν οι χιλιάδες επισκέπτες που για τέσσερις μέρες θα βρεθούν στους χώρους αυτούς, που οι ίδιοι σχεδίασαν, κατασκεύασαν, έβαψαν και φιλοτέχνησαν.

Στο χώρο όπου θα στεγαστεί το βιβλιοπωλείο βρήκαμε νέες κοπέλες που έβαφαν τις κατασκευές. Ανάμεσά τους και την Ράνια Αβούρη, φοιτήτρια, η οποία πρώτη φορά «εργάζεται» για το Φεστιβάλ: «Αν δε βοηθήσουμε όλοι μας, δεν μπορεί να γίνει δουλιά. Αυτό που μας ευχαριστεί είναι ότι οι επισκέπτες θα γνωρίσουν ποιοι είμαστε, τι κάνουμε, γιατί παλεύουμε, σε τι πιστεύουμε. Υπάρχει κούραση, αλλά συγχρόνως υπάρχει και χαρά από όλη αυτή τη διαδικασία».

Στον ίδιο χώρο συναντήσαμε και την Αννα Σαλβάνου, επίσης φοιτήτρια: «Το γεγονός ότι θα περάσουν χιλιάδες νέοι από το χώρο μάς δίνει όρεξη για δουλιά, γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί τους, να γνωρίσουν την πολιτιστική πρόταση της ΚΝΕ. Το στήσιμο είναι από τα πιο δημιουργικά πράγματα που κάνουμε, και η χαρά είναι μεγαλύτερη, όταν ξέρουμε ότι αυτό θα βγει "προς τα έξω", θα το δει ο κόσμος. Εχει και μια σημασία ότι δεν υπάρχουν σπόνσορες και ο καθένας μας κάνει πράγματα για την επιτυχία αυτού του θεσμού».

Εθελοντές στη δουλιά και την πάλη για άλλη κοινωνία
Εθελοντές στη δουλιά και την πάλη για άλλη κοινωνία
Πάνω σε μια σκαλωσιά συναντήσαμε τον Γιώργο Μπαρδαμάσκο, ο οποίος μας είπε: «Το στήσιμο για μένα είναι η καλύτερη έκφραση της συντροφικότητας. Αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα με ελάχιστα χρήματα, κάτι που δεν μπορεί να το πετύχει άλλη πολιτική νεολαία. Η ανταμοιβή μου είναι το στήσιμο της κόκκινης πολιτείας, η οποία μας βοηθάει να δείξουμε το όραμά μας για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση».

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι

Τη δική τους πινελιά στο τι σημαίνει εθελοντής, έδωσαν δύο νέοι που τους συναντήσαμε την ώρα που έφτιαχναν τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στο χώρο. «Εδώ δουλεύουμε εθελοντικά και σαν εθελοντής στο Φεστιβάλ παλεύεις για την αλλαγή της κοινωνίας. Καμιά σχέση με τους "εθελοντές" της Ολυμπιάδας των πολυεθνικών», μας είπε ο Βαγγέλης Στάνιος. «Η διαφορά είναι ότι ενώ στην Ολυμπιάδα εκμεταλλεύονται την εργατική δύναμη για να πάνε μπροστά τα συμφέροντα των μεγάλων εταιριών, εδώ εργαζόμαστε εθελοντικά, για να μπορέσουμε να δείξουμε ότι η αυτοθυσία και η αγάπη για το σκοπό για τον οποίο παλεύουμε είναι τόσο μεγάλη που δε χρειάζεται να ανταμειφθούμε υλικά γι' αυτό, αλλά αρκεί μόνον η προσπάθεια που κάνουμε. Το αποτέλεσμα θα είναι η όποια παρέμβαση θα έχουμε στον κόσμο», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Κύρκης.

Για τις εργασίες που γίνονται στο χώρο, αλλά και τη συμβολή όλων των νέων, μας μίλησε ο Θοδωρής Λαπαναΐτης: «Οι εργασίες προχωρούν. Υπάρχει θέληση από τα μέλη και τους φίλους της Οργάνωσης και συνεχίζουμε ακάθεκτοι, μέσα στη μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, των σοβαρών πολιτικών εξελίξεων που υπάρχουν. Παρ' όλα αυτά, το μεράκι των συντρόφων είναι αυτό που μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι θα στηθεί, όπως και κάθε χρόνο, και αυτό είναι ένας δείκτης που μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι και φέτος θα ξεπεράσει η επιτυχία κάθε προηγούμενο».


Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη στις 12-14 Σεπτέμβρη

Σε νέο χώρο στήνεται φέτος στη Θεσσαλονίκη η νεανική πολιτεία, που θα φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις του 28ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Συνεχίζοντας τις περιπλανήσεις του στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, κάνει στάση στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, πάνω από τη φοιτητική Λέσχη. Οι εκδηλώσεις του 28ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 12 και θα κορυφωθούν το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη, με την ομιλία του Θ. Κωνσταντινίδη μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Την προηγούμενη μέρα, Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη, θα μιλήσει η Χ. Παναγιωτακοπούλου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Μέσα από τις εκδηλώσεις θα επιχειρηθεί να αναδειχτεί ιδιαίτερα ο ρόλος της νεολαίας, αλλά και η θέση που πρέπει να πάρει, τόσο στις επικείμενες εκλογές για την Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, όσο και στο αντιιμπεριαλιστικό κίνημα και τις εκδηλώσεις ενάντια στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ΕΕ τον Ιούνη του 2003, που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα φέτος θα συμμετέχουν Δ. Μητροπάνος, Δ.Τσακνής, Λ. Μαχαιρίτσας, Π.Θαλασσινός, Μ.Πασχαλίδης, Μαριώ, Β. Κασούρας, Δερμιτάσογλου, Μήτσης, «Μωρά στη Φωτιά», «Δυτικές Συνοικίες», «Long Live», ελληνικά και παλαιστινιακά χορευτικά συγκροτήματα, πολλά νεανικά μουσικά σχήματα, και άλλοι καλλιτέχνες.

Επίσης, θα γίνουν αφιερώματα στον Ν. Καββαδία, στον Ναζίμ Χικμέτ και στο πολιτικό - εργατικό τραγούδι.

Στο χώρο θα λειτουργούν 4 περίπτερα με ενότητες: Μόρφωση - Ειδίκευση - δουλιά, ΤΑ - Ιμπεριαλισμός - Σοσιαλισμός, Αντιιμπεριαλιστική Πάλη - Σύνοδος Κορυφής 2003, Ελεύθερος Χρόνος (πολιτισμός, αθλητισμός, κλπ.).

Ηδη οι νεολαίοι της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ ετοιμάζουν την «κόκκινη πολιτεία» με ενθουσιασμό και μεράκι, μακριά από χορηγούς. Μαζικά με καθημερινή εργασία μεταμορφώνουν το χώρο που φιλοδοξεί και φέτος να υποδεχτεί τους χιλιάδες νέους επισκέπτες, τη νεολαία που αμφισβητεί το ρόλο του απλού θεατή των εξελίξεων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου:

ΠΕΜΠΤΗ 12 / 9

Κεντρική Εξέδρα:

8.30μ.μ. Αφιέρωμα στον Ν. Καββαδία με τον συνθέτη Ν. Κάτσικα.

9.30μ.μ. Συζήτηση με θέμα «Θεσσαλονίκη - Δράση 2003»

10.30μ.μ. Συναυλία με τους Δ. Τσακνή - Λ. Μαχαιρίτσα

12μ.μ. Συναυλία με τους Δερμιτάσογλου - Μήτση.

Λαϊκή Εξέδρα:

9. 30μ.μ. Αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο

11μ.μ. Λαϊκό γλέντι με τον Γ. Ξενίδη

Νεανική Εξέδρα:

8.30μ.μ. Συγκρότημα «Ιριδα»

9.30μ.μ. Συγκρότημα «Home ahd dry»

10.30μ.μ. Συγκρότημα «Αειπόλις»

11.30μ., Συναυλία με τους «Long Live»

Κινηματογράφος:

Αφιέρωμα στο σοβιετικό κινηματογράφο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 / 9

Κεντρική Εξέδρα:

8μ.μ. Βουλγάρικο συγκρότημα κλασικής μουσικής

8.30μ.μ. Αφιέρωμα στον Ναζίμ Χικμέτ με το συγκρότημα της ΚΝΕ

9.30μ.μ. Ομιλία ΚΝΕ

10μ.μ. Συναυλία με τον Π. Θαλασσινό

12μ.μ. Συναυλία με τον Μ. Πασχαλίδη.

Λαϊκή Εξέδρα:

8.30μ.μ. Χορευτικό Ποντιακό συγκρότημα Καλαμαριάς

10μ.μ. Παλαιστινιακό χορευτικό συγκρότημα

11μ.μ. Δημοτικό Τραγούδι με τον Β. Κασούρα

Νεανική Εξέδρα:

8.30μ.μ. Συγκρότημα «Abandon»

10.30μ.μ. Συγκρότημα «Δευκαλίων»

11.30μ.μ. Συναυλία με το συγκρότημα «Μωρά στη φωτιά».

Κινηματογράφος:

Αφιέρωμα στον λατινοαμερικάνικο κινηματογράφο

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 / 9

Κεντρική Εξέδρα:

8μ.μ. Χάλκινα Γουμένισσας

8.45μ.μ. Αφιέρωμα στο πολιτικό - εργατικό τραγούδι με τον Μ. Ανδρουλιδάκη

9.45μ.μ. ομιλία ΚΚΕ

10.30μ.μ. Συναυλία με τον Δ. Μητροπάνο

Λαϊκή Εξέδρα:

8.30μ.μ. Κουρδικό χορευτικό συγκρότημα

10.30μ.μ. Χορευτικό συγκρότημα Καυκασίων «ο Προμηθέας»

Νεανική Εξέδρα:

8.30μ.μ. Συγκρότημα «Νεοσσοί»

10.30μ.μ. Συγκρότημα «Blue storm»

11.30μ.μ. Συναυλία με τις «Δυτικές Συνοικίες»

Κινηματογράφος:

Αφιέρωμα στη μαθητική κινηματογραφική δημιουργία.

Σήμερα σε πολλές πόλεις

Οι κεντρικές εκδηλώσεις του 28ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Χανιά, που ξεκίνησαν χτες, κορυφώνονται σήμερα στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, όπου θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις Δημοτικές - Νομαρχιακές εκλογές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα: μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο από την Αλεξάνδρα (7ο ΕΛ) και τον Δημήτρη (4ο ΕΛ), κρητικούς χορούς από το συγκρότημα «Ψηλορείτης» του Κώστα Μπούζουκα με συνοδεία λύρας του Γιώργου Μοτάκη και τη βραδιά θα κλείσει το συγκρότημα «Pure Instict» του 3ου ΕΛ, με ροκ μουσική.

Ακόμα, ξεκινούν οι διήμερες εκδηλώσεις στα Τρίκαλα, στο Πάρκο Ματσόπουλου. Σήμερα, πρώτη μέρα θα μιλήσει ο Τ. Τσιόγκας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας και βουλευτής του ΚΚΕ και αύριο, ο Αγ. Τριγάζης, γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Ολοκληρώνεται, επίσης, το Φεστιβάλ:

- Στα Γιάννενα, στο Πάρκο Λιθαρίτσια και το πρόγραμμα περιλαμβάνει: φοιτητικό ροκ συγκρότημα, αφιέρωμα στον Μπ. Μπρεχτ, συζήτηση με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση και πολιτισμός», αφιέρωμα στον Γ. Ρίτσο, ερασιτεχνικό συγκρότημα του ΤΕΕ και το μαθητικό ερασιτεχνικό συγκρότημα του 1ου ΕΛ.

- Στην Κατερίνη, στο χώρο του 5ου Γυμνασίου, όπου θα μιλήσει ο Κ. Βροχόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και θα δώσει μεγάλη συναυλία ο Μίλτος Πασχαλίδης.

- Στην Κέρκυρα, στην Πάνω Πλατεία, με τραγούδια του αγώνα, θεατρικό δρώμενο από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ, πολιτική ομιλία από τον Θόδωρο Γουλή, γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του Κόμματος και τέλος συναυλία από συγκρότημα έντεχνης μουσικής.

- Στην Κόρινθο, στο Φλοίσβο, με παράσταση από χορευτικό συγκρότημα της Περαχώρας, συζήτηση με θέμα: «Ο εθελοντισμός ως εργαλείο της άρχουσας τάξης στη χειραγώγηση του λαού και της νεολαίας», πολιτικό τραγούδι, ομιλία από τη Λουίζα Ράζου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και τέλος, λαϊκό γλέντι.

- Στο Αγρίνιο, στο Δημοτικό Πάρκο, στις 8 μ.μ., με ποντιακό χορευτικό, αφιέρωμα με απαγγελίες στον Γ. Ρίτσο, ομιλία από τον Θανάση Σιμούλη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και ροκ συναυλία με τον Χριστόφορο Κροκίδη.

- Στην παραλία του Αιγίου, στις 8.30 μ.μ. με διαγωνισμό γκράφιτι, συναυλία ροκ συγκροτήματος, ομιλία από στέλεχος του ΚΚΕ και ρεμπέτικη βραδιά.

Ακόμα, σήμερα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις του Φεστιβάλ:

- Στη Βέροια, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Εληάς, όπου θα μιλήσει ο Ν. Φρέγκογλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει συναυλία.

-Στην κεντρική πλατεία της Φλώρινα, στις 8 μ.μ., όπου θα μιλήσει ο Γ. Κορίτσας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί αφιέρωμα στην Εθνική Αντίσταση και θα γίνει βράβευση αντιστασιακών συντρόφων. Θα ακολουθήσει συναυλία και χαιρετισμός από τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Παναγιωτίδη.

- Στο Βόλο, στο Πάρκο Ρήγα Φεραίου (Δημοτικό Θέατρο) όπου θα μιλήσει ο Αντ. Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Καρδίτσα, στο Αθλητικό Πάρκο, όπου θα μιλήσει ο Κ. Παπασταύρου, μέλος του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ