ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 21 Δεκέμβρη 2002
Σελ. /32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Πολιτικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, για την ιστορία του ΚΚΕ και του επαναστατικού κινήματος, διοργανώνουν, σήμερα και αύριο, Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αθήνα και την Πελοπόννησο. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Σάββατο

-- Η Τομεακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών Αθήνας, για τα 84 χρόνια του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος στο Ιλιον, όπου θα προβληθεί και η ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρίφαλο».

-- Η Τομεακή Οργάνωση Πετρούπολης, για τα 84 χρόνια του ΚΚΕ, στις 7.00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία, προβολή ταινίας και μουσικό αφιέρωμα.

-- Οι μαθητικές Οργανώσεις Αχαΐας, στα γραφεία της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ (Γούναρη & Αγ. Ανδρέου, Πάτρα) στις 5.30 μ.μ., με θέμα: «Ποια ιστορία διδασκόμαστε σήμερα στο σχολείο;». Θα μιλήσει ο Βασίλης Λάζαρης, ιστορικός, και θα προβληθεί η ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρίφαλο».

-- Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ηλείας, για τα 84 χρόνια του ΚΚΕ, στις 5 μ.μ., στα γραφεία της Οργάνωσης στον Πύργο.

Αύριο, Κυριακή

-- Η Τομεακή Οργάνωση Κεντροανατολικών συνοικιών Αθήνας, στις 6.30 μ.μ., για το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, στα γραφεία του ΚΚΕ στον Αγ. Δημήτριο (Μπραχάμι).

-- Οι Τομεακές Οργανώσεις Εργατικού, Νυχτερινών και Κατάρτισης Αχαΐας, για τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ για την κατάσταση της εργατικής τάξης και του συνδικαλιστικού κινήματος, στις 5.30 μ.μ., στα γραφεία της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κιάμος, γραμματέας του ΝΣ Αχαΐας και μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Πελοποννήσου & Νησιών της ΚΝΕ, και θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για το συνδικαλιστικό κίνημα.

-- Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κορινθίας, για τον Τσε Γκεβάρα, στις 5.30 μ.μ., στα γραφεία της ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Βασίλης Βούλγαρης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Πελοποννήσου & Νησιών της ΚΝΕ, και θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για τον ηρωικό επαναστάτη.

  • Οι Τομεακές Οργανώσεις της Α` Αθήνας πραγματοποιούν ημερήσια εκδρομή στην Αγόριανη, στα λημέρια του θρυλικού Καπετάν Διαμαντή. Η αναχώρηση είναι στις 7.30 το πρωί από το κέντρο της Αθήνας (Βερανζέρου και 3η Σεπτεμβρίου). Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.: 0973 778445.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ